Zobacz pełną wersję : pomocy
witam mam 21 lat wzrost 177cm waga 85 zalezy mi na dobrym uwidocznieniu mieśni oraz sylwetce jednym słowem rzeźba problem polega na tym ze nie wiem jakie suple kupic kasa nie gra roli na takie cos pieniadze zawsze znajde zreszta oszczedzalem na ten cykl
JEDNYM SŁOWEM CHCE ZROBIC RZEZBE PRZY JEDNOCZESNYM NIE STRACENIU NA WADZE NIE ZALEZY MI NA JAKIMC 45 W ŁAPCE POPROSTU ZDROWA SYLWETKA NAJLEPIEJ DO LATA
Z GORY DZIEKI ZA POMC :oops:
najpierw zacznij od łagodnych środków na spalanie jak clenbutrox czy thermo speed
zapewne nie osiągniesz zadowalających efektów więc bedziesz musiał wziasc cos mocniejszego jak dyma burn x-treme czy meta-burn xtp
jeżeli to nie przyniesie zadowalajacyh efektów to już tylko efedryna z kofeiną zostanie, nazwy ci nie podam bo z tym to jak w kalejdoskopie
jeżeli na brak kasy nie narzekasz to ewentualnie można dorzucić HMB prez cały cykl po jakies 4-5 gramów
witam ja w sprawie tego co napisales
myslalem o bialbku gdyz do jego przerobienia potrzebne jest tluszczyk a jest go jeszcze troche ale malo a bialko by mnie ubilo chyba troche co o tym myslisz ?
wiadomo że biłko jest potrzebne ale taką ilość to możesz w diecie zażyć
to co napisał hades, to bardzo dobry cykl tyle że dosyć kosztowny ale ty piszesz że pieniądze nie grają roli, więc zaczynaj cykl :o
powiem wam ze naprawde u mnie nie widac tej masy 85 kg dlatego myslalem o bialku tym bardziej ze nie zawsze w jedzieniu mozesz dostarczyc wszystkiego np w pracy nie mam czasu zeby zajmowac sie kanapkami itp a tak to shaker gainerek i po zamiatane co myslicie a kre alkalyn czytalem ze to podobno na rzeźbe chociaz kreatyny maja inne wlasciwosci
jak dla mnie to przez zime powinieneś jechać masówke i odżywiki na mase a lato jest idealnom porom do wyrzeżbienia sie
moze jakbym wyslal foty to byscie mi doradzili co zrobic uda mam wielkie od jazdy na rowerku i chodzenia itp ale góra do lata chcialbym zeby wygladala przyzwoicie
wieksza klatka kostki nie musze miec
to wrzuć zdjęcia to ocenimy, ale do działu gallery foto
jakbys mogli odp moi na moj post w dziale doping bo nie chce zasmiecac dzialu supli informacjami o sterydach :)
[ Dodano: 18-02-2007, 13:14 ]
ocywiscie czekam dalej na propozycje co do diety
poczytaj w dziale dieta, w postach przyklejonych
zle sie wyrazilem chodzilomi o suplementy matka_90 daj nr gg wysle ci foto o ile jestes
tyle ze ciebie niema teraz na gg
[ Dodano: 18-02-2007, 14:39 ]
piszcie cos naprawde nikt nie niepotrafi nic zaproponowac
już ci pisałem że możesz jeść teraz białko i jakieś gainery do tego jakaś kreatynka i jechać masuwe a na lato zastosować cykl jaki napisał ci hades, i jechać plan na rzeżbe, tak robią kulturyści w zime masuwa a w lato sie rzeżbią :lol:
i tak zrobie kupie najlepsze białko i kre-alkalyn 2500 z olimpu a jakie białko polecasz najlepsze i najwieksze 3kg starczy
jeśli nie masz pieniędzy to ostrowie jest to tanie białko i co najważniejsze dobre
http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=3006&postdays=0&postorder=asc&start=0
poczytaj ten temat
a co do kreatyne to bym ci polecał monochydrant olimpu maga caps a kre-alkayn nie jadłem wienc sie nie wypowiadam
kre-alkalyn możesz
ale koniecznie do tego jakiś spalacz i powinno iść w dobrą stronę...
NIKOLIS 168
21-02-07, 15:52
kup sobie Weidera Mega Mass 4000 albo Hard Massa!