Zobacz pełną wersję : Szkodliwość argininy
Czytam sobie po forach o argininie, wszystko cacy, potem wchodzę na wikipedię, a tu mi piszą, że podczas testów argininy paru gości zeszło na serducho o.O
Rzeczywiście takie to ryzykowne? Bo ja i bez tego na treningach po serii mam mroczki przed oczami, a jak to uderzy ciśnieniem na mózg i czymś tam na serce, to chyba podziękuję ;P
Wiecie coś o tym?
PS. Tylko proszę na temat, bo w ostatnim temacie o tym, co wziąć w cyklu napisali 3 strony o fazie nasycenia i dalej nic wiedziałem. hah
fallenursus
12-06-10, 00:27
tak arganina i faza nasycenia.
tak zabije cie to.
nie bierz.
http://speed.cd/pic/smilies/zia.gif
chyba chorego serca nie masz wiec nic Ci bedzie, ja bynajmniej nie zszedłem z tego świata :E
fallen, przesadzasz :* A to o fazie nasycenia mówiłem, że w ostatnim temacie zaczęli się o tym kłócić zamiast mi odpowiedzieć :D
Pytam się, bo wolałbym do 50tki mieć jako takie zdrowie.
A hormon wzrostu, który powoduje arginina? Nie zahamuje to "normalnego" wytwarzania hormonu po odstawieniu argininy?
wątpie że ostatnie trzy posty coś mu pomogły, nie wie to sie pyta. Jeżeli sa jakies tematy gdzie był poruszany jakiś taki temat to mu go dajcie i tyle
MolderDist
12-06-10, 19:30
fallen, przesadzasz :* A to o fazie nasycenia mówiłem, że w ostatnim temacie zaczęli się o tym kłócić zamiast mi odpowiedzieć :D
Pytam się, bo wolałbym do 50tki mieć jako takie zdrowie.
A hormon wzrostu, który powoduje arginina? Nie zahamuje to "normalnego" wytwarzania hormonu po odstawieniu argininy?
jeżeli jesteś zdrowy o o nic się nie musisz martwić
slim shady
13-06-10, 01:55
nie masz czego się obawiać, to czego możesz się spodziewać to większa pompa i być może sprawność sexualna
Elegancko, konkretna odpowiedź. ;)
Sogi dla panów.