Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Szkodliwość argininy

DaN322
11-06-10, 23:47
Czytam sobie po forach o argininie, wszystko cacy, potem wchodzę na wikipedię, a tu mi piszą, że podczas testów argininy paru gości zeszło na serducho o.O
Rzeczywiście takie to ryzykowne? Bo ja i bez tego na treningach po serii mam mroczki przed oczami, a jak to uderzy ciśnieniem na mózg i czymś tam na serce, to chyba podziękuję ;P

Wiecie coś o tym?
PS. Tylko proszę na temat, bo w ostatnim temacie o tym, co wziąć w cyklu napisali 3 strony o fazie nasycenia i dalej nic wiedziałem. hah

fallenursus
12-06-10, 00:27
tak arganina i faza nasycenia.
tak zabije cie to.
nie bierz.
http://speed.cd/pic/smilies/zia.gif

witexus
12-06-10, 09:54
chyba chorego serca nie masz wiec nic Ci bedzie, ja bynajmniej nie zszedłem z tego świata :E

DaN322
12-06-10, 15:49
fallen, przesadzasz :* A to o fazie nasycenia mówiłem, że w ostatnim temacie zaczęli się o tym kłócić zamiast mi odpowiedzieć :D
Pytam się, bo wolałbym do 50tki mieć jako takie zdrowie.
A hormon wzrostu, który powoduje arginina? Nie zahamuje to "normalnego" wytwarzania hormonu po odstawieniu argininy?

rmn
12-06-10, 19:15
wątpie że ostatnie trzy posty coś mu pomogły, nie wie to sie pyta. Jeżeli sa jakies tematy gdzie był poruszany jakiś taki temat to mu go dajcie i tyle

MolderDist
12-06-10, 19:30
fallen, przesadzasz :* A to o fazie nasycenia mówiłem, że w ostatnim temacie zaczęli się o tym kłócić zamiast mi odpowiedzieć :D
Pytam się, bo wolałbym do 50tki mieć jako takie zdrowie.
A hormon wzrostu, który powoduje arginina? Nie zahamuje to "normalnego" wytwarzania hormonu po odstawieniu argininy?

jeżeli jesteś zdrowy o o nic się nie musisz martwić

slim shady
13-06-10, 01:55
nie masz czego się obawiać, to czego możesz się spodziewać to większa pompa i być może sprawność sexualna

DaN322
13-06-10, 13:29
Elegancko, konkretna odpowiedź. ;)
Sogi dla panów.