PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta do poprawy

Healek
11-06-10, 13:43
Siemka chciałbym abyście pomogli mi dorzucić trochę owoców i warzyw do mojej diety, bo nie zawiera ona ich w ogolę.

1. 50gr musli z 250ml mleka lub płatki owsiane z mlekiem
2. Dwie kanapki z tuńczykiem lub 3 jaja na miękko z chlebem
3. Filet z kurczaka lub ryba (mintaj, morszczuk). Kurczak z woreczkiem ryżu a ryba z ziemniakami.
Trenning
4. Makaron z białym serem ok.100g lub musli z mlekiem, odżywka białkowa.
5.Odżywka białkowa bezpośrednio przed snem.

*Jako zmiennik ryby lub kurczak może być wołowina, minimum 3 l wody.

ht
11-06-10, 13:59
do kazdego posilku mozesz dodawac warzywa.

Healek
11-06-10, 14:28
A mniej więcej jakie ilości i które warzywa i owoce?? Czy miedzy posiłkami mogę jeść warzywa i owoce?? Co mam zrobić jeżeli po ostatnim posiłku nie mogę zasnąć i szybko robię się głodny, wiadomo to tylko białko.

Wiki
11-06-10, 14:30
prośba o dziwną pomoc, bo co w tym trudnego dodać pomidora, brokuły, sałatę, paprykę, marchewkę, ogórka do swojej diety :)?
owoce -> banan po treningu

///
zamiast odżywki białkowej przed snem, zjedz twaróg to nie zrobisz się tak szybko głodny.
między posiłkami raczej nie podjadaj, lepiej dołożyć 100-200g warzyw do posiłków.
owoców nie za dużo, bo mają fruktozę. Ewentualnie po treningu jakieś, najlepiej banan. A jeżeli bardzo chcesz jakiś owoc zjeść pomiędzy posiłkami to zjedz grejpfruta.

p.s do śniadania możesz dodać trochę owoców, np. truskawki.

Healek
11-06-10, 15:05
Jak pogodzić tego banana ze stackiem po treningowym?? Wypić stacka i od razu banan czy na odwrót ??

Healek
13-06-10, 13:34
Odpowie mi ktoś na pytanie UP ??

Healek
16-06-10, 23:42
prośba o dziwną pomoc, bo co w tym trudnego dodać pomidora, brokuły, sałatę, paprykę, marchewkę, ogórka do swojej diety :)?
owoce -> banan po treningu

///
zamiast odżywki białkowej przed snem, zjedz twaróg to nie zrobisz się tak szybko głodny.
między posiłkami raczej nie podjadaj, lepiej dołożyć 100-200g warzyw do posiłków.
owoców nie za dużo, bo mają fruktozę. Ewentualnie po treningu jakieś, najlepiej banan. A jeżeli bardzo chcesz jakiś owoc zjeść pomiędzy posiłkami to zjedz grejpfruta.

p.s do śniadania możesz dodać trochę owoców, np. truskawki.

Odpowiesz mi na pytanie UP ??

Luka
17-06-10, 07:45
Jak pogodzić tego banana ze stackiem po treningowym?? Wypić stacka i od razu banan czy na odwrót ??

Bez różnicy, przejmujesz się pierdołami. Lepiej zmień 1 posiłek bo tu jest prawdziwy problem.

opalinho
17-06-10, 18:30
warzywa dodawać to żaden problem,do wszystkiego pasują.Owoce tak jak koledzy pisali wyżej.Do płatków możesz rano dodać jagód,truskawek.Lepszy smak z pewnością.Dodaj tez białka na śniadanie bo mało masz,jajka albo odzywki troche dolej do platków.Teraz sezon na truskawki to zapodam Ci przykład jakie dzis śniadanie walnąłem.Platki zalałem odrobiną gorącej wody żeby zmiękły,po czym zalałem to zmiksowanymi truskawkami,100ml kefiru oraz 1,5 porcji odżywki białkowej.Miodzio

WaRiaT18
21-06-10, 01:12
popierdoliło was cioty ????

fallenursus
21-06-10, 01:14
popierdoliło was cioty ????

lecisz synku na 24hr zebys ochlonol i wytrzezwial.