PDA

Zobacz pełną wersję : drzacy miesien

ghetto
10-06-10, 20:34
w lewej rece nad tricepsem trzesie mi sie caly czas miesien... co moze byc tego przyczyna? bardzo mnie to irytuje...

///M
10-06-10, 21:13
Ale podczas treningu czy normalnie w spoczynku?

wolnickee
10-06-10, 21:27
Ghetoo, tez tak mam ;d, czasem jak siedze sobie przed kompem to triceps zaczyna podskakiwac do góry - jakby sie sam napinał i rozlużniał, to samo mam z udami.

Someone
10-06-10, 21:37
Mało magnezu albo potasu. Wetnij sobie czekolade :)

Hermann
10-06-10, 21:46
Spróbyj ASPARGIN albo AFLOMAG, CALMAZIN, AMAG B. Jak napisał Someone moga to być niedobory magnezu, potasu wit B6. Ludzie ćwiczący powinni brac te suplementy. Powinno pomóc. Jak nie będziemy szukać dalej, nie martwić sie na zapas, dużo pić szczególnie teraz przy tych temperaturach.

ghetto
10-06-10, 21:59
Spróbyj ASPARGIN albo AFLOMAG, CALMAZIN, AMAG B. Jak napisał Someone moga to być niedobory magnezu, potasu wit B6. Ludzie ćwiczący powinni brac te suplementy. Powinno pomóc. Jak nie będziemy szukać dalej, nie martwić sie na zapas, dużo pić szczególnie teraz przy tych temperaturach.

wlasnie chodzi o to ze zjadlem czekolade...dwie tabletki magnezu z b6 i jakos nie ma poprawy...a problem w tym ze to tylko w jednym miejscu...i nigdzie indziej

edit: Daniel2s (http://www.e-gym.pl/member.php?17689-Daniel2s) w spoczynku...

seras666
10-06-10, 22:04
mam to samo :) tylko ze raz triceps, raz nad łydką, innym razem w okolicach brzucha trochę wkurzające ale da się wytrzymać. po treningu, albo na następny dzień.

Hermann
10-06-10, 22:28
Ckłopaki czytac ulotki. To nie tabletki przeciwbólowe. Aspargin powinno sie brac do 6 tabletek dziennie przez co najmniej 2 tygodnie.

rmn
11-06-10, 09:04
ja mam tak nie tylko z tricepsem, czasami brew mi tak drży warga :| ale teraz ostatnio już mniej kiedyś miałem to w miare często