PDA

Zobacz pełną wersję : Co kupic na cykl??

aleBYK
10-06-10, 15:14
Witam,
czy Gain bolic 6000 od olimpa + shock therapy i kreatyna od Universala to dobre połączenie. Ćwiczę ok. 1,5 roku, ale ostatnio dopadła mnie stagnacja (6-8 miesięcy) . Nie przełamałem jej kreatyną z olimpu, tzn kreta zaczęła działać jak już było widać dno w pudełku, inne gainery tez nie za wiele dały. Postanowiłem więc zmienić plan i "zacząć od nowa". Aha jestem ekto. Co do diety to próbuje dużo i mądrze jeść ale nie zawsze mi to wychodzi :D
P.S od jakiegoś czasu mam też problemy z jedzeniem np: wstanę rano czuję że jestem głodny ale jak spojrzę na śniadanie to czuje takie obrzydzenie. Czy to z powodu braku witamin??
Pozdrawiam

Patriot
10-06-10, 15:28
myślę, że lepiej byś tą kasę spożytkował na dobre żarcie i skupił się głównie na jedzeniu i byś przełamał stagnację, nic nie zastąpi dobrej michy.
Co do drugiego pytania trudno mi odpowiedzieć nie wiem ja takie coś miałem kiedy miałem atak pokrzywki ;p wtedy rzygać mi się chciało na widok jedzenia, a tak nigdy czegoś takiego nie miałem więc nie wiem.

aleBYK
10-06-10, 15:38
to nie jest tak ze chce mi się rzygać, to jest raczej tak ze spojrzę na jedzenie, skrzywię się trochę i pomyśle pier.... nie jem tego, ale zawsze staram się coś wcisnąć na siłę. Co do michy to nie zawsze mam czas żeby jeść o mniej więcej tej samej porze (szkoła itp.)

Patriot
10-06-10, 16:46
też mam szkołę i te itp. i jakoś jem. co dwa tygodnie w trasie po 30h i jakoś ze wszystkim sobie radzę

ht
10-06-10, 16:50
staraj sie urozmaicac diete. gainbolica bym odpuscil. kup jakies bialko. wegle z diety. kreta i wystarczy.

aleBYK
10-06-10, 17:54
zakupiłem sobie tran w kapsułkach, może coś da na te problemy z jedzeniem. miałem 2 cykle na krecie 1 mono olimpu 1250 - dopiero pod końcem zaczęło działać głownie siła. miałem tez vitalmaxa ale po nim nie zauwarzyłem żadnych efektów. Mozę zaliczam się do tych 20%?. Hmm szkoła, szkoła się niedługo kończy i może w końcu "odżyję" :D. Aha i jeszcze białko, piłem kiedyś białko, ale wyczytałem ze dla ektomorfików lepszym wyjściem będzie zakup gainera

Patriot
10-06-10, 18:00
kreta może nie działała, bo nie miałeś diety, a jakie były przerwy między pierwszym a drugim cyklem?

ht
10-06-10, 18:03
ja jetem przeciwnikiem gainerow. jesli juz chcesz robic gainery to bialko+vitargo. i proporcje samemu sobie dobierasz.

aleBYK
10-06-10, 18:10
przerwę miałem taka sama jak cykl czyli jakieś 6 tyg. nie pamiętam dokładnie

MolderDist
12-06-10, 19:08
je ktoś waxy maize?

fallenursus
13-06-10, 02:46
je ktoś waxy maize?

jadlem. ktos mi dal puche to zrzarlem. gdzies widzialem temat ze WM to niezla sciema,dowody naukowe byly itp itd. czekam na takie samo cos o vitargo:)
bralem wm ze wzgledu na to ze nie jem nic przed treningiem oprucz efy i jakiejs lemoniady z rana na smak- wlasnie sie dobralem do drugiej puchy Jack3d'a. i powiem ze zadnej roznicy biorac /nie biorac tego carbo przed treninegiem nie zauwazylem. bralem przed-samo i po-mieszane z bialkiem. teraz tylko purple wraath podczas treningu i bialko po.

MolderDist
13-06-10, 15:15
no właśnie bo ja jem carbo po treningu
myśle, czy nie zamienić na waxy maize i nie bedzie wtedy lepiek, bo dobre promo widzialem
ale właśnie podobno wm to ściema...

KowalX
13-06-10, 15:25
Nawet jeśli nie ściema przy siłowym nie odróżnisz...

MolderDist
16-06-10, 23:32
tzn?

vitargo ludzie chwala
wm podobno kit

KowalX
17-06-10, 00:29
Chodzi mi przy krótkim wysiłku. Nie wiem z osób które znam i pedałują po 5czy 6h czują tylko w dłuższych brakach "paliwa"