Zobacz pełną wersję : Deca w sporcie zawodowym ?
Ciekawi mnie jedna rzecz, jak zawodowi sportowcy przed zawodami chronią sie przed wykryciem decy skoro jest wykrywalna do 2 lat ?? Bo niewierze ,że jej nie wcinają :P
fallenursus
09-06-10, 21:12
Jakim sporcie?:)
W tych co leci deka nie sprawdzaja a jak juz to jakies dzine poligrafy tylko a to dosc latwo mozna oszukac. Sa srodki maskujace niektore anaboliki..
Jesli ci chodzi o natural bb to. Patrz na nich z przymrozeniem oka:)
No miałem na myśli kultuystyke... Więc sie maskują jakimiś środkami ? Ogólnie to lipa z tym wyliczaniem ile co jest wykrywalne do zawodów:P
ustawiaja tak cykle zeby nie wykrylo. w zawodowym niema testow. w amatorce z tego co wiem nie sprawdzaja kazdego. zreszta czytalem nawet o tym ze potrafia mocz sobie wpompowac. ale ile w tym prawdy to nie mam pojecia. dla mnie to jest chore. skoro kulturystyka nie jest sportem z ktorego mozna wyzyc.ynajmniej na poziomie amatorskim w pl.
Lolll niema testów ??
To nieźle mogą koksic :D No z kultrystyki w polsce to raczej niewiele osób wyżyje.Ale jest pare osób ;)
ustawiaja tak cykle zeby nie wykrylo. w zawodowym niema testow. w amatorce z tego co wiem nie sprawdzaja kazdego. zreszta czytalem nawet o tym ze potrafia mocz sobie wpompowac. ale ile w tym prawdy to nie mam pojecia. dla mnie to jest chore. skoro kulturystyka nie jest sportem z ktorego mozna wyzyc.ynajmniej na poziomie amatorskim w pl.
w pro BB nie ma testow - dlatego ta dyscypilna nie trafila jeszcze i nie trafi na IO,
podobnie strong,
dopowiem jeszcze to co rozpoczal ht - zapodaje sie extra combo furosemid + spironolacton, woda i mocz schodzi do zera i za pomoca strzykawki z dluga gumowa rurka zakonczona igla wpompowuje sie cudzy mocz do pecherza az do jego pelnego wypelnienia - w USA kosztuje to ok 1000$,
CIASTECZKOWY POTWOR
10-06-10, 21:50
albo prosciej wchodzi sedzia i pyta kto moze isc na kontrole na ochotnika i sa tacy co sa czysci i ida
Liczy się kasa i układy, jak to posiadasz nie interesują Cię żadne testy, to jest właśnie Polska :)