Zobacz pełną wersję : 3 cykl
Waga: 85kg
Wzrost: 188cm
Wiem ze jestem za mlody nawet na pierwszy cykl no ale coz tak wyszlo... Prosze o porade jak powinien wygladac moj trzeci cykl. Dzieki niemu bede mial mase do ktorej tak daze i przyrzeklem sobie ze na tym skoncze koksowanie (przynajmniej na razie).
Oto jak wygladaly moje dotychczasowe cykle:
1 - 100 metanabolu (pol) - 2 tygodnie po 15mg i 2 tygodnie po 20 mg na dzien
2 - 200 methandienonum (rus) - niecale 5 tygodni po 30 mg na dzien + 12 clomidu po jednym dziennie
Po pierwszym cyklu zjadlem 120 kapsulek olimp kre alkalyn 2500 i magnum 8000 (odstep pomiedzy cyklami wynosil miesiac i taki sam planuje zrobic pomiedzy 2 a 3 cyklem).
Po drugim cyklu zjadlem horse power + l glutamina z activitii.
Oprocz tego przy pierwszym i drugim cyklu spozywalem bialko.
Nie przepadam za zastrzykami no ale jak mus to mus heh.
Prosze aby ktos doswiadczony pomogl mi ulozyc trzeci cykl lacznie z odblokiem i jakie odzywki dobrze zazywac podczas i po.
Dzieki.
P.S. Zalezy mi przede wszystkim na masie. Sila to tylko dodatek.
opcje:
1.prop + meta
2.mix testa + wino i boldenon
3.enan + metanabol
4.deca + enan :)
ja bym wybral opcje numer 4 z racji ze jestes jeszcze mlody a deca jest lagodnym srodkiem , dawki enanu dobral bym 200-300mg max tygodniowo jak dla Ciebie
Dzieki republika. Zastanawialem sie nad cyklem testosteron prolongatum + metanabol rosyjski a to z uwagi na to ze nie dysponuje wystarczajacymi srodkami na dece i uzbieranie ich troche by mi zajelo...
Moglbys mi poradzic jak taki cykl powinien wygladac i ile wziasc odbloku?
A moglbys mi cos powiedziec o tym enanie - nie wiem co to jest. Dzieki za pomoc. :smile:
Ja uważam że dla ciebie opcja 1 , oczywiście o wieku się nie wypowiadam, odblokowanie po cyklu bo pewnie o tym nawet nie wiesz.
Skoro po wczesniejszym cyklu bralem odblok to chyba cos jednak o nim wiem...
A moglibyscie mi pomoc ulozyc cykls na mecie i prolongatum?
ok, zrób ten cykl jak będziesz miał ok 20 lat.
1 - 10 prolka 200mg (e4d)
1-5 meta 30mg (ed)
Voldemort a co bys powiedzial na taki cykl: (dawkowanie strasznie dziwne ale kumpel tak stosowal i powiem ze cykl duzo mu pomogl):
1-4 tydzien - meta (ed) - 8 tabletek rozpuszczone w wodzie i wypite naraz :0
1-4 tydzien - tesc polongatum - pierwszego dnia w tygodniu 5 strzalow po 2.5 w kazdy bark
Odblok:
Pierwszy tydzien - codziennie po 2 tabsy clomidu
Kolejne 12 dni - po jednym tabsie
ale idiota(pan wyzej) post roku . zal.pl
Wiem ze dawkowanie strasznie debilne ale skoro działa? :roll:
Moj ostatni cykl bedzie tak wygladal:
Metanabol - 30 mg w 3 dawkach po 10mg codziennie (przez 4 tygodnie)
5 strzałow prolongatum tygodniowo (maks 1 strzal na 1 dzien) przez 4 tygodnie i bede to wbijal w tylna czesc ciala :>
Odblok:
Pierwszy tydzien 100mg clomidu dziennie, 2 tydzien - 50 mg dziennie
I jakas kreatyna.
Czy wszystko w porzadku?
nie wiem jaki jest sens wbijać 100mg ed prolo , lepiej kup galenike i bij 250mg e3d
cykl z dupy imo.
Polongatum moge dostac za prawie darmo i dlatego to wlasnie go chcialbym zastosowac. A ile proponowalbys bic i jak czesto? Bo wydaje mi sie ze 700mg tygodniowo to juz jest na prawde maks.
PS Lepiej w tylek czy barki?
odpuść sobie,kaleczysz sie ,nie bedziesz umial wykorzystac tego , spuchniesz bedziesz mial problemy z chodzeniem nie ujdziesz nawet 200metrwo bo cie będa piszczele napie...
juz nie wspomne jakie spustoszenie sieja takie dawki w twoim wieku kiedy org sie rozwija.jak poprzednie cykle tak wygladaly,to twoja sperma jest juz martwa.
zrob sobie badania i wroc po łagodny cykl
Staz: poltora roku
Cykle: 1- 100 metanabolu, 2 - 200 methandienonum
Ostatni cykl: poltora miesiaca temu
Biceps: 36,5 cm
Republika chcialem zrobic jeszcze jeden cykl i nabrac 5-7 kg i troche sily a potem to juz na prawde koniec. Nie chce sie zniszczyc i w przyszlosci miec dziecko wiec po tym 3 cyklu juz na serio same odzywki (przynajmniej do 20 roku zycia).
Moglbys mi wybrac jakies z ponizszych preparatow i ulozyc z nich dla mnie ten cykl? Ilosc, dawki i jak czesto brac. Bylbym ci bardzo wdzieczny.
Methandienonum, ewentualnie polski metanabol
Testosteron Prolongatum
Deca-Durabolin (ale maksymalnie 10 strzalow)
Odblok:
Clomid
masz Biceps: 36,5 cm %-) i chciales walic 700mg testa week :lol: , ja myslalem ze masz chociaz te 40cm do 40cm to sie na sucho dochodzi.sluchaj cwicz do 20lat na odzywkach białko,duzo carbo i nic wiecej zadnych tam Zma i innych wynalazkow reszte wyciagaj z diety kasze,ryze,kurczaki,makarony,tunczyk co jakis czas wrzuc kreatyne , a jak bedziesz mial 20 lat wrzuc jakis cyklonik.nie wiem kto ci doradzał takie cykle ale jest niezle jeb... w głowe . taka bombę to moga sobie robic zaawansowani wyjadacze gdzie wrzucaja miedzy cyklem hcg i robia bombe z innego srodka i leca po 26-36 tyg on .
No racja... wiem ze wogole niepotrzebnie wzialem 1 i drugi cykl no ale juz to zrobilem. Wymiary moze kiepsciutkie ale jak na moj wiek to jestem z nich nawet zadowolony.
Powiem tak: wiem ze jeszcze walne trzeci cykl... i moglbys mi polecic cos jak najmniej szkodliwego z tych srodkow ktore wybralem? Moze tesc to na razie odpada. Ale np. 4 tygodniowy cykl:
codziennie 30 mg mety
+
tygodniowo 2-3 strzalow deci?
Meta i deca naleza do tych lzejszych sterydow wiec moj organizm jeszcze to jakos by przetrwal. Oczywiscie podczas cyklu oslonka.
A potem: pierwszy tydzien - 100 mg clomidu, drugi 50 mg i moze zma.
+ Kre Alkalyn 2500 + Magnum 8000.
A potem to juz samej odzywki. Juz nawet zaplanowalem jakie bede stosowal przez nastepne pol roku po cyklu. Jednak chce jeszcze ten trzeci cykl zarzucic dla ze tak powiem swietego spokoju.
Glutamine, już mnie trzepie, prolke na 4 tygodnie?, przecież to długi ester testosteronu zacznie działać za 3 tygodnie a ty skończysz po 4 , bardziej idiotycznego cyklu nie widziałem.
Ostatni post napisany przez republika przepisz i opraw sobie w ramke bo w twoim przypadku tyczy się idealnie Ciebie.
A tak apropo tego wbijanie w te barki , jakie ty masz barki w tym wieku , chłopie gdzie tam wbijać , ja większe mam nadgarstki , zrobisz sobie krzywde, (tylko pośladki!!!).
W barki to zajebał by po kości =) młody posłuchaj sie starszych republika bardzo dobrze ci radzi jedz na KreAlkalyn-ie i nie narzekaj przez najbliższe 5 lat powodzenia i Pozdrawiam
Jestem pewien ze po strzalach w barki nie moglbys trenowac - tak by cie bolalo.
Jezeli juz musisz zrobic ten 3 cykl co jest idiotyzmem to zastosuj sama mete lub mete + dece zadnego testosteronu.
No jak już zastosuje samą deke bez testosteronu to załatwi się na amen.
wogłule po jakiego ch.... ja wypowiadam się na taki temat , jak k....... w wieku 16 lat można robić 3 cykl to jest chore, moja wypowiedz już tu miejsca nie znajdzie.
pozdrawiam.
No niba deca blokuje w h*** ale w takim wieku latwiej sie odblokowac.
Ale o czym ja wogole pisze :neutral: . 16 lat i strzały... porażka...
DECA BEZ TESTY %-) ale rady , tutaj naprawde chyba same dzieci siedza , a osoby znajace sie na temacie ledwo naliczylbym na palach jednej ręki.
PanAlladyn jak masz takie rady dawac , to lepiej poprostu nic nie pisz bo naprawde chlopak sobie krzywde zrobi.rozumiem ze chciales zabłysnąć ale ci sie nie udało,ty jestes pomocnikiem tylko w tym dziale ? %-)
Ehhh organizmowi w takim wieku jest o niebo latwiej sie odblokowac niz doroslemu i z cyklem z mala iloscia deci, clomidem i nolvadexem przysadka mozgowa sobie poradzi.
Glutamine - wez dece + prolo i jak chcesz to mozesz jeszcze dorzucic mete na kicka i bedzie dobrze :wink:
ty jestes pomocnikiem tylko w tym dziale ? %-) range pomocnika dostaje się za posty i te rangi są ogólne nikt nie jest pomocnikiem w określonym dziale (za ilość postów) co mi też się nie podoba, ale ja tego nie wymyśliłem.
Glutamine - wez dece + prolo i jak chcesz to mozesz jeszcze dorzucic mete na kicka i bedzie dobrze będzie ale nie w tym wieku.