PDA

Zobacz pełną wersję : Massdrol + Oxanavar...

oyster
09-06-10, 00:47
a) Staż: 1 rok
b) Cel cyklu: dużo mięcha
c) Dotychczasowy kontakt z SAA: 2 cykle na samej metce, 1 cykl meta + oma
d) Przeciwwskazania: brak
e) Wiek, waga: 19 lat, 78kg

A więc planuję od tego miesiąca zrobić cykl na Massdrolu i Oxanavarze, i zastanawiam się jakie odżywki tu dorzucić... Chodzi mi o kompletny zestaw supli na masę. Przez 2-3 miesiące zależy mi na zdobyciu 7-10kg masy. Co byście doradzili? Nitrobolon, Mutant Mass?

Poza tym dieta i odblok mam już gotowe.

Pzdr

fallenursus
09-06-10, 02:12
pomyliles dzialy. przenosze.

oyster
09-06-10, 03:26
Massdrol i Oxanavar to PH więc myślałem że bardziej nadaje się to do działu "Doping" niz "Suplementy"... No ale ok :)

fallenursus
09-06-10, 04:02
przenioslem bo sie pytasz o odrzywki. A cykl na ph jak twierdzisz masz dopiety. 2 cykle na mecie+ na omie i mecie a ty sie lapiesz za te smiecie myslac ze pokonasz wkoncu bariere 80kg? http://imgcash6.imageshack.us/img227/467/tease.gifzapodalem tu bo mysle ze cie mniej wysmieja niz my tam:)
watrobe se kup jak masz zamiar jechac 3 miechy na tak silnych metylach. zdrowia zycze.

oyster
09-06-10, 05:20
Źle się wyraziłem... PH chce pociagnąć przez 1 miesiąc z suplami, potem już same suple na podtrzymanie ;) Aż takim hardkorem nie jestem i oczywiście osłonki na wątrobę będą ;)

fallenursus
09-06-10, 11:48
Krete zacznij razem z cyklem i ciagnij 3 miesiace. Gainer.bialko i jakis dopalacz przedtreningowy nie wiem co tam lubisz.. kreta mono. Na watrobe NAC.

piuras86
09-06-10, 15:46
dopalacz przed treningowy,zbędny w przypadku PH ................. krete jedynie dokup i białko ....... i tez życzę zdrowia dla twoich nerek ..............