Zobacz pełn± wersję : Wielka Pro¶ba do forumowiczów :)
MAm do Was wielk± pro¶bę. Trenuję koszykówke i co roku odbywa sie Mecz Gwiaz w moim wojewodztwie. Na pierwsza piatke zawsze jest glosowanie.Jakbyscie mieli chwilke to bardzo prosze o glos.
Paweł Krupa Mts Basket
oto link : http://pozkosz.com/glosowanie.htm
Bede dozgonnie wdzieczny:)
Dajcie znac ,kto mnie wspomogl ,to chociaz sogiem bede mogl sie odwdzieczyc :)
nie uważasz że sam powiniens zapracowac swoj± gr± na to by cie wybrali?Z całym szacunkiem ale to jest słabe.
trzeba pomagać pod każdym względem ;P
poszło
Też klikn±łem, ale soga nie chce, bo mam wrażenie, że skoro się bałe¶, że cię nie wybor± to swoim głosem zrobiłem krzywdę drużynie :P
Mam wyrzuty sumienia teraz lol
Napinacz01
08-06-10, 21:46
poszlo
Dziekuje Wam za glosy. Caly sezon ciezko pracuje. Z tym glosowaniem jest ,co roku tak ,ze najwiecej glosow ma ten ,kto ma znajomosci. Czesto w pierwszej piatce nie graja wcale najlepsi. Tak sie wlasnie sprawy maja :)
slim shady
09-06-10, 02:02
poszło, w końcu na forum trzeba sobie pomagać
Poszło. Na razie 56 głosów ;p
Zrobione ;) już masz 58 ;)
72 walcz...tez kiedys ciupalem w basket ale mi zabronili :(
Gangsta Latino
09-06-10, 18:51
Poszedł, już 74;) Ale radzę Ci zalogować się jeszcze na jakie¶ popularne forum i dać ten link bo na razie widze, że 7 zawodników ma więcej % więc musisz się bardziej postarać xD
Powodzenia!!
masz kilka % ode mnie ;D
http://replays.pl/forum/temat/10525/1
Miałem dobry humor to waln±łem w 1 miejsce twój post ;D
167 poszedł nie chce soga ale daj znać jak poszło
wspomogłem :P mam nadziej że reprezentujesz poziom na ta 5
poszło...ja na twoim miejscu bym przez proxy wbijał
zaraz spróbuje ci ze 100 głosów nabic i bedziesz top 1 he
EDIT:
kur przez proxy nie pokazuje listy do głosowania...jak masz neostrade to spróbuj zmieniac ip i wchodzic znowu...nie chce mi sie bo bym ci pomógł...kiedy te wybory sie koncz±?
Glosowanie trwa do dzis ,do polnocy. Jesli mozesz cos jeszcze zdzialac ,byloby ekstra :)
Glosowanie zakonczone. Udalo mi sie zalapac do pierwszej piatki. Rywalizacja byla zacieta do samego konca :P
Dzieki Wam mi sie udalo ,jestem Wam naprawde bardzo wdzieczny:)
teraz pokaz ze zaslugujesz na te głosy :P
powodzenia
Gangsta Latino
15-06-10, 15:58
No a teraz daj z siebie wszystko. Krew, pot i łzy ...
No pokarz teraz ze było warto Cie wybrac...