Zobacz pełną wersję : boli ;/;/
red89bojler
07-06-10, 19:33
panowie jest pytanie :> szamam polskiego mietka jestem przy 45 tab i wale tescia 2ml co 5 dni strzeliłem 3 ;> dzis wstaje rano i boli mnie lewe jajko ;/ co wy na to ;>
red89bojler
07-06-10, 19:43
AZ tak zle ;D ??
fallenursus
07-06-10, 19:49
Heh amputacja cie czeka ziomus .Mowilem nie bierz sie za sterydy.....:)
Ale tak naprawde jak zachodzi blok i jajca odjezdzaja na wakacje to boli troche.tak samo jak wbijesz hcg i jajca byly zablokowane przy ich odbloku "czujesz" cos.
Rownie dobrze moze to nic zupelnie byc. Obserwuj czy sie nie kurcza-to wszystko.
red89bojler
07-06-10, 19:53
oki ziomek dzieki ;) łap soga ;D najwyzej beda zadowalał dziewczyne bicem ;D <LOL>
oki ziomek dzieki ;) łap soga ;D najwyzej beda zadowalał dziewczyne bicem ;D <LOL>
bicem? czy palcem? :P
Zawsze masz jeszcze drugie jajko jak by co, tak że spoko gorzej jak by mały nawalił bo to tylko jedna sztuka, hehe :)
fallenursus
07-06-10, 20:15
Z dupcyngiem problemow nie bedziesz mial.chyba ze bedzie duza aromatyzacja ale przy tej dawce testu watpliwe:) jajca na wakacjach a dupcing na cyklu bez nandro stoja baardzo daleko od siebie.
Obserwuj czy nie wystapi atrofia ,bo wtedy hcg bedzie potrzebne zeb ysszybciej ruszly z produkcja wlasnego testo i nie zaliczyl duzych spadkow.
Najważniejsze, to właściwe podejście do sprawy :)
Wtedy to już tylko jęzor hehe. A na poważnie dobry humor najlepszych speców od dopingu /nie mam tu na myśli siebie oczywiście/ świadczy że na razie nie ma podstaw do niepokoju. Ja jak zacząłem brać prolke to cały czas mi sie wydawało że bolą mnie jajka albo swędza sutki. Masz czas na reakcje , grunt abys miał zapewniny dostep do środków medycznych hehe , czyli jednym słowem pewnego dila pod ręką.
red89bojler
08-06-10, 10:53
oki dzieki :) niech moc bedzie z wami ;D
a długo Cię już boli? mój kolega miał ostatnio że też go bolało jedno mówi że tak jakby mu ktoś położył kamień na jajku, pamiętam że kiedyś ćwiczył i dobrze wyglądał, ale jemu przeszło po jakimś czasie 1-2 dni