PDA

Zobacz pełną wersję : Kreatynaa:)

Roket1q
05-06-10, 16:30
jakie będą efekty po 1 cyklu stosowania kreatyny mono.Słyszałem,że po cyklu idzie siła do góry i masa.Prawda to?.Możecie podzielić sie ze mną swojmi doświadczeniami po 1 cyklu kreatyny mono.Jakie mieliście efekty?.ZA odpowiedzi z góry dziękuje.Pozdro

D3
05-06-10, 16:36
Bez diety to ci nawet kreatyna nie pomoże.

maly25
05-06-10, 16:53
bez diety wyciagniesz z niej minimum,z dobra dieta maximum,ale ogolnie to idzie masa i sila

witexus
07-06-10, 12:04
prawdopodobnie jak zapodasz mono bez diety to nasiąkniesz troszkę wodą po czym wszystko spadnie i kasa w błoto :)

Krzysiek22
07-06-10, 12:37
Ja brałem kiedyś często kreatyny i powiem że masami nie szła jakoś może z kilogram bardziej siła :) jak chciałem masę to musiałem jeść

KwasiK
07-06-10, 14:59
Ja brałem kiedyś często kreatyny i powiem że masami nie szła jakoś może z kilogram bardziej siła :) jak chciałem masę to musiałem jeść
A co Ty myślałeś że bez jedzenia przytyjesz?

Krzysiek22
07-06-10, 15:08
akurat o wagę się nie martwię Na mnie poprostu nie działa kreatyna w jakiś sposób żebym tył dwa kilo to max. Każdy ma inne predyspozycje

WaRiaT18
07-06-10, 17:36
Ja brałem Mono i białko ostrowia i po pułtoramiesięcznej kuracji przyjebało mi 3,5 cm w łapie i przybrałem na masie 4 kg ... I na temat diety, nie wieże że każdy kto ciśnie o diete przestrzega jej całyczas dokjładnie !!! ja tam ćwicze bez żadnych diet i niue nażekam rośnie się zdrowo !!! ;]

ht
07-06-10, 18:06
widocznie masz dobry gen. nie kazdy ma takie szczescie.

slim shady
07-06-10, 18:23
na krecie z 8 kg na wadzę i 10 kg na sile potrafiłem zrobić, ale dawno nie robiłem zwykłego cyklu na kreatynie, pewnie powtórzyłbym ten wynik ale mam inne priorytety

KowalX
07-06-10, 18:26
waRiat18
Co innego masa co innego woda.To,że nie masz diety nic nie znaczy.Tak też się da rosnąć.
Jak chcesz mieć lepszy efekt wtedy skupisz się na żywieniu.

Krzysiek22
07-06-10, 18:29
nie kazdy ma pieniadze zeby przestrzegac dobrej diety i tez czasu nie kazdy ma. Moim zdaniem kazdy je tak jak mu pozwalaja na to fundusze itd Ja pracujac nocami i spiac w dzien mam problemy z trzymaniem diety idealnej ale staram sie jesc zdrowo. Co do efektów na kreatynie owszem kiedys lapka rosla sporo ale teraz ciezko mi zrobic na kreatynie nawet 1 cm. Wiadomo jak by po każdym cyklu rosla reka to by kazdy mial po 50 w lapie :)

Hermann
07-06-10, 18:45
WaRiat w w dziale Dla zielonych w temacie 10 kg w 2-3 miechy piszesz że nie brałes żadnych supli i przytyłes w 3 miesiące 7kg. Tu piszesz że brałes mono i ostrowie i nabrałes masy 4 kg w 1,5 miesiąca. Moje pytanie jest takie; skoro bez supli nabierasz masy bez diet to po co ta ostrovia i mono? Drugie pytanie ; czy widzisz różnice między pojęciami 'przytyc a nabrac czystej masy? trzecie pytanie po co mącisz chłopakowi w głowie skoro widac po Twoich wypowiedziach że nie bardzo orientujesz sie w temacie? Zerknij na avatar Kowala, przeczytaj co tam jest napisane i ucz sie kolego zamiast kręcić i imponować .

D3
07-06-10, 19:14
dawno nie robiłem zwykłego cyklu na kreatynie, pewnie powtórzyłbym ten wynik ale mam inne priorytety

Żona, piątka dzieci, rozumiemy... :surprised:

slim shady
07-06-10, 21:20
Żona, piątka dzieci, rozumiemy... :surprised:

redukcja, rzeźba, definicja, ale na razie wychodzi recomp http://www.body-factory.pl/images/smilies/lokurvaad1.gif