Zobacz pełną wersję : Kreatynaa:)
jakie będą efekty po 1 cyklu stosowania kreatyny mono.Słyszałem,że po cyklu idzie siła do góry i masa.Prawda to?.Możecie podzielić sie ze mną swojmi doświadczeniami po 1 cyklu kreatyny mono.Jakie mieliście efekty?.ZA odpowiedzi z góry dziękuje.Pozdro
Bez diety to ci nawet kreatyna nie pomoże.
bez diety wyciagniesz z niej minimum,z dobra dieta maximum,ale ogolnie to idzie masa i sila
prawdopodobnie jak zapodasz mono bez diety to nasiąkniesz troszkę wodą po czym wszystko spadnie i kasa w błoto :)
Krzysiek22
07-06-10, 12:37
Ja brałem kiedyś często kreatyny i powiem że masami nie szła jakoś może z kilogram bardziej siła :) jak chciałem masę to musiałem jeść
Ja brałem kiedyś często kreatyny i powiem że masami nie szła jakoś może z kilogram bardziej siła :) jak chciałem masę to musiałem jeść
A co Ty myślałeś że bez jedzenia przytyjesz?
Krzysiek22
07-06-10, 15:08
akurat o wagę się nie martwię Na mnie poprostu nie działa kreatyna w jakiś sposób żebym tył dwa kilo to max. Każdy ma inne predyspozycje
Ja brałem Mono i białko ostrowia i po pułtoramiesięcznej kuracji przyjebało mi 3,5 cm w łapie i przybrałem na masie 4 kg ... I na temat diety, nie wieże że każdy kto ciśnie o diete przestrzega jej całyczas dokjładnie !!! ja tam ćwicze bez żadnych diet i niue nażekam rośnie się zdrowo !!! ;]
widocznie masz dobry gen. nie kazdy ma takie szczescie.
slim shady
07-06-10, 18:23
na krecie z 8 kg na wadzę i 10 kg na sile potrafiłem zrobić, ale dawno nie robiłem zwykłego cyklu na kreatynie, pewnie powtórzyłbym ten wynik ale mam inne priorytety
waRiat18
Co innego masa co innego woda.To,że nie masz diety nic nie znaczy.Tak też się da rosnąć.
Jak chcesz mieć lepszy efekt wtedy skupisz się na żywieniu.
Krzysiek22
07-06-10, 18:29
nie kazdy ma pieniadze zeby przestrzegac dobrej diety i tez czasu nie kazdy ma. Moim zdaniem kazdy je tak jak mu pozwalaja na to fundusze itd Ja pracujac nocami i spiac w dzien mam problemy z trzymaniem diety idealnej ale staram sie jesc zdrowo. Co do efektów na kreatynie owszem kiedys lapka rosla sporo ale teraz ciezko mi zrobic na kreatynie nawet 1 cm. Wiadomo jak by po każdym cyklu rosla reka to by kazdy mial po 50 w lapie :)
WaRiat w w dziale Dla zielonych w temacie 10 kg w 2-3 miechy piszesz że nie brałes żadnych supli i przytyłes w 3 miesiące 7kg. Tu piszesz że brałes mono i ostrowie i nabrałes masy 4 kg w 1,5 miesiąca. Moje pytanie jest takie; skoro bez supli nabierasz masy bez diet to po co ta ostrovia i mono? Drugie pytanie ; czy widzisz różnice między pojęciami 'przytyc a nabrac czystej masy? trzecie pytanie po co mącisz chłopakowi w głowie skoro widac po Twoich wypowiedziach że nie bardzo orientujesz sie w temacie? Zerknij na avatar Kowala, przeczytaj co tam jest napisane i ucz sie kolego zamiast kręcić i imponować .
dawno nie robiłem zwykłego cyklu na kreatynie, pewnie powtórzyłbym ten wynik ale mam inne priorytety
Żona, piątka dzieci, rozumiemy... :surprised:
slim shady
07-06-10, 21:20
Żona, piątka dzieci, rozumiemy... :surprised:
redukcja, rzeźba, definicja, ale na razie wychodzi recomp http://www.body-factory.pl/images/smilies/lokurvaad1.gif