Zobacz pełną wersję : Odżywki Paco opinie
Witam serdecznie ,
będąc ostatnio przejazdem w Lublinie natrafiłem na sklep Paco chciałem zakupić BCAA polecono mi produkt PACO , za 200 kaps. zapłaciłem 38 zł , gdzie innych firm zaczynały się od 60 zł .
przeczytałem skład i chyba jest nie najgorszy
sprzedawca powiedział że odżywki dla nich produkuje jakaś firma z Niemiec i że będą za przystępną cenę i z dobrym składem bo chcą wejść na Polski rynek .
czekam na wasze opinie
pozdrawiam
MolderDist
05-06-10, 21:24
podaj skład produktu
zawartość w 1 kapsułce BCAA:
białko : 600 mg
węglowodany : 0 mg
tłuszcze : 0 mg
l-leucyna : 225 mg
l-izoleucyna : 112,5 mg
l-walina : 112,5 mg
l-glutamina : 150 mg
wartość energetyczna : 0 kj / 0 kcal
Skład:
l-walina, l-leucyna, l-izoleucyna, l-glutamina, żelatynowa otoczka kapsułki
To tak przynajmniej 10 tabletek na porcje - niezbyt fajnie :)
jestem z Lublina i tak sie skłąda ze paco jest chyba jedynym sklepem sprzedajacym odzywki, ich silownie sa jedne z najdrozszych w lbn, shock ktory na allegro kosztuje 105zl u nich kosztuje "tylko" 170zł, nie polecam tego sklepu ich produktow rowniez
fallenursus
05-06-10, 21:53
bubel.
sprzedawca powiedział że odżywki dla nich produkuje jakaś firma z Niemiec i że będą za przystępną cenę i z dobrym składem bo chcą wejść na Polski rynek .
Przy okazji na opakowaniu powinno być podane czy z niemiec.Zapodaj.
To co kupiłeś to kicha,następnym razem zobacz ile ma kapsułka i ile jest substancji smakowych jeśli to proszek do przygotowania napoju.
I będzie trzeba po 10 ładować :)
pytam bo na opakowaniu jest napisane aby brać 5 kapsułek przed treningiem i 5 zaraz po więc wychodzi tak jak mówicie po 10 .
MolderDist
06-06-10, 17:41
no niezbyt ciekawy produkt
600 mg w kapsulce to zdecydowanie za mało
substancji w kapsie moze malo ale niektorzy wola mniejsze capsy. cena bez szalu - normalna. SKlep niby dosc znany ale cholera wie co laduja do kapsułek i straszne opakowania.