Zobacz pełną wersję : Gęstość soku
Wczoraj zaczołem wbijać drugą butle propa. Zdziwiło mnie to że w tej drugiej sok nie jest taki gęsty jak w pierwszej. Szybciej sie nabiera, wbija. Jak myślicie, dostałem wałka czy to normalne?
Napisz jakiej firmy masz propa.
Chłopie czy to tak trudno napisać jakiej firmy masz prop'a i zamieścić zdjęcie? Do tego trzeba mieć 3 doktoraty? Ogarnij się, bo nikt tutaj nie jest wróżką i nie zagląda do kryształowej kuli.
Jednej firmy propy ? Może robione na innych olejach. Może butla leżała w ciepłym miejscu, jeżeli tak to możliwe że sok jest trochę rzadszy. Wstaw foty obu butli najlepiej to specjaliści się wypowiedzą.
pewnie jakis under. niema co sie stresowac.
Różna gęstość oleju , w underach sie to zdaża :)
propa mam DB PHARMA i leżały w tej samej temperaturze. FOtki wrzuce gdzieś wieczorem albo jutro, ale widzę że nie ma sensu sie stresować :) Jedynie noga napierdala bardziej niż jak wbijałem tamtą butle.
fallenursus
05-06-10, 16:53
Normalka zdsze gowno szybciej wchlaniana zawiesina.Moze tez wiecej alko bo im olejuz zabraklo jak robili serie:)
dobra to fotek nie bede już wstawiał bo wszystko wiadomo, właśnie myślałem że to raczej nie jest wałek bo raczej z pewnego źródła mam tego propa :p, ale wolałem się upewnić
prop db jest oki, a gęstosć czy kolor oleju nie jest wyznacznikiem, jak dawniej sądzono.
np miałem enana z normy bardzo gęsty a enan gali czy prolo rzadkie i wszystko działało to i to apteka.
podejrzewam że masz rózne serie db stąd ta różnica.
a sprawdzał ktoś jak sie ma to do temperatury? w niskich olej robi sie gęsty i podejrzewam ze już kilka stopni robi różnice.....hm a jaka to radocha wbic se zimny zastrzyk mmmmm