PDA

Zobacz pełną wersję : kreatyna

blizna15
04-06-10, 19:51
czemu kreatyna jest szkodliwa jeśli mam 16 lat około 57kg, mam zamiar brać Creatine mega caps 1250 Olimp. jakie moga być teko złe skutki??

qrzyhoo1986
04-06-10, 20:07
Złe skutki po kreatynie?? nie slyszalem ,a ja bym na sam poczatek polecił
Monohydrat kolejno jabłczan a później juz stack
nie ma co od mocnej zaczynać bo beda takie same efekty jak po slabszej , skoro to twoja pierwsza styczność z kreatyna .

KowalX
04-06-10, 20:08
A od kiedy jabłczan jest mocniejszy od mono?

qrzyhoo1986
04-06-10, 20:11
no nie powiesz ze najslabszy monohydrat kreatyny jest mocniejszy od jablczanu , no zalezy w jakich dawkach itd ale pisze ogolnie , zeby młody nie kupil odrazu storma , bo to strata kasy .

Poza tym moje odczucie po zazyciu jednego i drugiego w "normalnych dawkach" ze jablczan szybciej sie wchlanial i lepsze efekty niz po mono:)

KowalX
04-06-10, 20:18
no nie powiesz ze najslabszy monohydrat kreatyny jest mocniejszy od jablczanu , no zalezy w jakich dawkach itd ale pisze ogolnie

Powiem ,że mono jest lepsze.Nie ma znaczenia w jakich dawkach.

Poza tym moje odczucie po zazyciu jednego i drugiego w "normalnych dawkach" ze jablczan szybciej sie wchlanial i lepsze efekty niz po mono:)

A w jaki sposób to odczułeś?Zdradzę Ci sekret ,że sam się oszukujesz ;)

qrzyhoo1986
04-06-10, 20:20
Kolego sympatyczny , milo słyszeć że się oszukuje ale to twoja opinia:)

A jesli nie wiesz jak odczułem to brawo
odp : w sile

wujek.maciek
04-06-10, 21:53
odp : w sile

wiec niech moc bedzie z toba!

kreatyna jest super, tylko trzeba miec zdrowe nery i duzo pic.

pozdro

MolderDist
04-06-10, 23:53
jak ktoś ma chore nerki to każde suplementy powinien brac pod kontrolą lekarza, lub wogóle
wiec to nie wyjątek tylko przy kreatynie ;-)

KowalX
05-06-10, 00:16
Żeby tylko nerkami się martwić,a tu jeszcze wiek,ciśnienie i inne nieszczęścia \http://emoty.blox.pl/resource/nosze.gif

mich
15-09-10, 23:38
Pisze tu, nie chciałem zakładać nowego tematu. Mam tylko jedno małe pytanie: mniej więcej którego dnia cyklu mono mogę się spodziewać największego napompowania wodą, a którego maksymalnego skoku siły?

mich
16-09-10, 17:04
Aha dzięki. Ja stosowałem inną formę fazy ładowania, jeśli można to tak w ogóle nazwać - przez pierwsze 5 dni brałem 15g treningowe, 10g nietreningowe, a teraz normalnie 10/5. Dziś jest 11 dzień czyli już maksymalne wysycenie powinno być. Średnie efekty - w łapie tylko 0,5cm do przodu, to dopiero drugi cykl. Mam nadzieje ze coś jeszcze skoczy (nieważne, że to woda).