Zobacz pełną wersję : Creatine olimp
Creatine mega caps 1250 olimp, jak powinienem stosować mając 16 lat i 57kg, jakie dawkowanie w dni nietrenigowe i jakie w dni treningowe??
Jak chcesz brać to pewnie itak weźmiesz , nawet jakby Ci nie wiadomo jak odradzali. powiem tylko krótko : Najpierw diete , potem dieta , potem dieta , potem trening , za rok można pomyśleć nad kretą.
ok , matkowanie za mną. Teraz , jeśli chcesz zrobić cykl np. 6 tygodni to dawkowanie :
- dni treningowe : 4 kapsy z rana na czczo 30 minut przed śniadaniem , 4 kapsy po treningu
- dni nietreningowe : 4 kapsy z rana . . .
Dużo wody ( min. 3 litry dziennie ) , jeszcze więcej jedzenia , brak alkoholu , dużo śpij.
pozdro
dzięki, bardzo mi pomogłes;] a co do brania mam zamiar spróbowac bo mam 3 blistry po 30 kaps
wujek.maciek
04-06-10, 22:04
to troche malo... 3na porcje, w dt 2 porcje (np przed i po treningu), a w dnt 1 porcja. zakladajac, ze bedziesz trenowal 3 razy w tygodniu to 18cap+12cap=30cap. w tej najskromniejszej kombinacji wystarczy ci tego na 3 tygodnie. co prawda sie nie znam, ale polecam przynajmniej 6tyg. cykle na kreatynie, wiec zeby to mialo rece i nogi dokup jeszcze 3 blistry. zrob 8tyg. cykl i zacznij brac ta kreatyne od 3go tygodnia. powinno wyjsc najlepiej ;> poczujesz moc... chyba, ze nie bedziesz diety trzymal, to co najwyzej poczujesz nieladny zapach moczu :)
a poza tym, ze masz dopieszczeone diete, trening, odpowiedni wiek, to przeciwwskazan, mam nadzieje, nie ma?
pozdro
eh dieta, zawsze problem, ja jem to co mi mama zrobi, więc żadnej diety niemam;/
a jeszcze jedno dokoupie sobie jeszcze a jak zrobie te 6tyg. to puzniej przerwe zrobić na ile? i następnie po przerwie ile znów brac??
eh dieta, zawsze problem, ja jem to co mi mama zrobi, więc żadnej diety niemam;/
To nie marnuj kasy na kreatyne, a weź się za porządne żarcie.
kreeatyna rozkreca sie dopiero po jakims czasie wiec niema sensu brac 3 tyg. zalecane 6 tyg. jesli wezmiesz przez 6 tyg to tyle samo przerwy musisz zrobic
Jesz to co da mama , napalasz się na kreatynę ... Nic Ci to nie da. A jak jesz to co da mama to lepiej odpuść siłownie bo zamiast nabrać masy to jeszcze pewnie schudniesz ... zresztą po co ci to mówię :d pewnie poćwiczysz miesiąc i dasz sobie spokój ... Dieta to podstawa , bez paliwa nie pojedziesz ... więc na prawde absolutnie żadnego sensu nie ma u Ciebie kreatyna ...
dzięki a co do cwiczeń to cwicze już poł roku i jakoś leci;]