Zobacz pełną wersję : Booster Testosteronu - który wybrac
witam zastanawiam sie na kupnem olimpowego trubusteronu
czy w ogole warto w niego zainwestowac?
Nie czujesz tego ze to chwyt reklamowy? z testosteronem ma to tyle wspólnego co ja z formułą 1,nie ma sie co oszukiwać moim zdaniem.
Jest kilka działających produktów ale droższe niż Olimpowskie zabawki :)
Jest kilka działających produktów ale droższe niż Olimpowskie zabawki :)
poleć coś [;
Ja osobiście nie polecam boosterów bo są dużo za drogie. Zwykły tribulus dawał mi coś przy ok 2,5-3g substancji czynnej, uprzedzając pytania
nie były to mega przyrosty masy czy siły, a jedynie poprawione samopoczucie, wzrost libido i efektywniejszy sen.
Lepszych boosterów typu novedex czy t bol nie brałem bo też swoje kosztują ,a jak będę chciał więcej teścia to
zdecyduję się na saa bo to 100% działa bez żadnych efektów placebo, a cena oscyluje wokół kosztu za booster.
poleć coś [;
Novedex XT jem właśnie i mogę pochwalić (libido/siła/twardość/ukablowanie w górę)
Fallen pisał, że SNS Inhibit ma więcej mg aktywnej substancji i taniej wychodzi.
Ciężko to u nas dostać (1 aukcja na allegro w tej chwili)
mały huba ma racje nie warto sie czarować jak sie ubabrać to już po uszy....
novedex xp to 99 zl na allegro
no i jest akurat w moim zasiegu cenowym
co do sns to tak jak mowiles jedna aukcja
jak sadzicie dobrze by sie zgral z CP + Sp250 :)?
@witexus : pisałem o Inhibicie. Ile masz lat ?
Do SP250 dorzuć lepiej mono, jak chcesz jakieś mięso załapać.
20, CP i SP mam juz zakupione, mono zostalo mi jakies 200g,i 100cap jablczanu olimp tcm
wujek.maciek
04-06-10, 12:37
Novedex XT jem właśnie i mogę pochwalić (libido/siła/twardość/ukablowanie w górę)
niestety, novedex testowany przez sporo ludzi i efektow zadnych (jako buster). takie kolejne placebo. efekty jakie odczwasz powodowane sa czym innym, dam sobie za to lape uciac ;>
bustery to sciema panowie (a na pewno dla kogos w wieku 20 lat)
pozdro
fallenursus
04-06-10, 13:15
Ojwujek wujek....novedexma taka sama substancje czynna co inhibite tyle ze mniej/kapsa wiec cenowo placisz za firme lecz dziala:)do op'a-w twoim wieku zbedne jakiekolwiek boosterya tymbardziej na tribie co ma tyle do testo co Hans do F1 :)
Propnuje poczytac arty n.a pubmed o mechanizmie dzialania atd wujku!
@Witexus
Ile masz właściwie lat i po co Ci to konkretnie?
Jeśli chcesz mieć sztywny korzeń to są rzeczy ,które działają ,bo tribulus to działa,ale na papierze.
jak sie ktoś uprze to możesz se gadać do dupy i tak kupi.
wujek.maciek
04-06-10, 13:57
fallen, no ja cie lubie, to ty mnie rozpier... czasami :whistle:
Ojwujek wujek....novedexma taka sama substancje czynna co inhibite tyle ze mniej/kapsa wiec cenowo placisz za firme
to fajnie, ale nie specjalnie mnie to interesuje (bo nie mam zamiaru tego kupowac)
poczytac arty n.a pubmed o mechanizmie dzialania atd wujku!
tak tak, wiem. wlasnie taki mam zamiar: doktoryzowac sie z endokrynologii, zeby podbudowywac sobie ego udzielac porad malolatom na forach http://img19.imageshack.us/img19/813/dash2.gif (http://img19.imageshack.us/i/dash2.gif/)
dobra, ogolnie wiem ocb, ale w momencie, gdy dochodzi do zderzenia suchej teorii (tym bardziej na poziomie biochemii, ktora w wielu kwestiach dalej jest niewiadoma) z praktyka, to jednak bardziej zaufam ludziom, ktorzy po przetestowaniu specyfiku twierdza, ze jednak nie dziala... i nie mam na mysli przypadkowych poczatkujacych 20latkow, tylko ludzi starszych ode mnie, wyksztalconych kierunkowo, doswiadczonych sportowcow roznych dziedzin (ciezarowcy, lekkoatleta, judoka i siatkarz), ktorym najzwyczajniej w swiecie nie mam podstaw nie wierzyc. jezeli po 8 tyg. stosowania zgodnie twierdza, ze nie dziala, to apriori zakladam, ze tak jest i chooj!
jeszcze raz powtarzam, ze to sciema i tyle :evil:
pozdro
fallenursus
04-06-10, 14:12
Obizajac estrogen poziom testu sie zwiekszy.na to n.ie ma dwuch zdan.jesli ktos b ierze boostera z mysla ze go wyYebie w kosmosi bedzie roid rage a na klate dopierdzieli 200kg na drugim treningu to nic dziwnego ze sie zawiedzie i stwierdzi ze nie dziala.
Bralem rozne boostery zanim sie naprawde zboostowalem i wiem ktore dziala a ktore nie.
burn opisz jakie wrazenia na novedexie.
A na niego bana czy coś nie było?
@Witexus
Ile masz właściwie lat i po co Ci to konkretnie?
Jeśli chcesz mieć sztywny korzeń to są rzeczy ,które działają ,bo tribulus to działa,ale na papierze.
problemów ze "sztywnym korzeniem" nie mam :E a skoro dziala tylko na papierze to nie bede marnowal $$ :)
a z tej racji ze bede mial wolne ze 100zl to warto je na cos wydac (bialko witaminy mam) posiadajac juz sp250 i CP?
Idź gdzieś z panną ,albo kup sobie koszulkę ,a nie wszystko na suple wydajesz http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/ae3604_ddd.gif
Akurat Panna ma jutro urodziny i prezent tez zakupilem :D
a co do ciuchow nie chwalac sie to ostatnio obskoczylem house'a tak że szafki się nie domykają:D
niestety, novedex testowany przez sporo ludzi i efektow zadnych (jako buster). takie kolejne placebo. efekty jakie odczwasz powodowane sa czym innym, dam sobie za to lape uciac ;>
bustery to sciema panowie (a na pewno dla kogos w wieku 20 lat)
pozdro
Ludzie robili po tym badania i poziom teścia był 200-300% ponad normę przy obniżonym estro.
Libido/siła/użylenie/zbicie mięśni - wszystko na plus.
Wiem co piszę, bo patrzę codziennie w lustro i widzę, jak się sylwetka zmienia. Wiadomo, że nie będzie po tym roid rage ale moim zdaniem towar działa.
fallenursus
04-06-10, 17:10
Towar dziala bo innego wyjscia n.ie ma:)
hmm czyli najlepszym sposobem bedzie przetestowanie na własnej skórze i ocenienie czy faktycznie działa
wujek.maciek
04-06-10, 18:14
tak to sobie tlumaczcie... z reszta, juz widze jakby to bylo legalne/ w obrocie pozaaptecznym jakby rzeczywiscie poziom testo podnosilo o 300% :whistle:
ale klocic sie nie bede, wierzcie sobie w co chcecie. jak to powiedzial jacek (jeden z tych gosci, ktorzy to testowali): im drozsze placebo tym lepiej dziala.
pozdro
fallenursus
04-06-10, 18:21
Niedlugo bedziesz wciskac ludziom ze kofa to tez placebo.......moze zamiast ksiazek tego pana w avku poczytaj na temat w ktorym masz zamiar sie wypowiadac:)
novedex dziala na 100%. bral go u mnie koles po 50 chodzi na klamoty i robilo go ladnie. sila na +. byl strasznie zadowolony. jeszcze moge polecic animal testa. ludzie tez chwala. ale cena kosmos.
Działa,działa kumplowi po tym nieźle libido spadło :twisted:
Środek ma już ban hehe
http://www.bodybuilding.com/store/gn/nxt.html
No, a mnie nieźle skoczyło.
Eot.
wujek.maciek
04-06-10, 18:54
a no tak, zapomnialem, ze nie mam prawa nic wiedziec jak sobie z dupy sita nie zrobie... daj sobie fallen na wstrzymanie z pewnymi stwierdzeniami... niczego nikomu nie wciskalem i nie mam takiego zamiaru. i jak czegos nie wiem, to sie nie wypowiadam. stawiajac teorie vs praktyke (podkreslilem wczesniej, ze ludzi b. doswiadczonych, wiec mi tu nie bzdurz o roid rage czy wyciskaniu 200 na klate) moja opinia jest jaka jest i tak zostanie czego bys tu nie wymyslil. poza tym, jezeli by sie kiedys okazalo, ze to prawda, to dyskusje na ten temat powinny miec mce w innym dziale. btw jezeli ktos latami np. pije kawe, to pobudzenie jest wynikiem tych smiesznych 30-50mg kofy czy moze jednak autosugestii? (nie, nie odpowiadaj. spadam z tego tematu)
pozdro
fallenursus
04-06-10, 19:11
Przestan na sile wszystkim udowadniac zekazdy koks to kretyn. Co ma sito z dupy do dowodow w postaci badan medycznych na temat legalnego suplementu dietktorego szkodliwosci nie ddowiedziono?kazdykto czta te forum to wie ze uzywam i nie musisz tego podkreslac w kazdym poscie . Na tylesie znam na .niektorych spawach ze moge kazdemu powidziec jak w czyms sie myli. Nie tylko twoi znajomi brali novedex i na kazdym forumo podobnej tematyce jak nasze znajdziesz opisy dzialania. No ale cos co potwierdzone niejednym badaniem+tysiace zadowolonych z takich samych efektow koncowych uzytkownikow drogiego co prawda i nie wartego swojej ceny produktu musi sie mylic bo twoich kilku kolegow niepotrafilo tego wykozystac:) nie najezdzam na ciebie jak ty to robisz do mnie czy mojej pokutej dupy wiec wypraszam sobie takie teksty:)
Daj więcej kapsuł :)
No i po kiego chuja mam dawać jak 2 są efektywne ?
fallenursus
04-06-10, 19:37
Tonie jest kreta ze jak za duzo wezmiesz to wysikasz.zwiekszenie dawek moze spwodowac za duzy blok estro a co za tym idzie to wysuszenie stawow i mietki wacek:)
ktos narzekal, ze nie mozna kupic Inhibit-E http://testosterone.pl/product_info.php/products_id/2427/Inhibit-E-ATD.html
No i po kiego chuja mam dawać jak 2 są efektywne ?
Za dużo "chuja" w tym zdaniu.Mówię ,że koleś miał leczo zamiast sztywnego.
Nic nie mówię ,że masz zwiększyć to był przykład ,że jest cienka linia ;).
Przeczytaj jeszcze raz.
ktos narzekal, ze nie mozna kupic Inhibit-E http://testosterone.pl/product_info.php/products_id/2427/Inhibit-E-ATD.html
U nas łatwo kupić prohormony czy steroidy pakowane w suple,nie to co w stanach hehe.
Ja poszukać to można znaleźć niezły śmieci.
fallenursus
04-06-10, 20:07
Kowal jakbb.com czegos nie sprzedaje to nie znaczy ze odrazu ban:)
Www.buildingbrawn.com
Na pierwszej stronie z lewej caly stack GN:)
W gnc wczoraj kupowalem efe i tez maja.
Tonie jest kreta ze jak za duzo wezmiesz to wysikasz.zwiekszenie dawek moze spwodowac za duzy blok estro a co za tym idzie to wysuszenie stawow i mietki wacek:)
Dokładnie.
Za dużo "chuja" w tym zdaniu.Mówię ,że koleś miał leczo zamiast sztywnego.
Nic nie mówię ,że masz zwiększyć to był przykład ,że jest cienka linia ;).
Przeczytaj jeszcze raz.
U nas łatwo kupić prohormony czy steroidy pakowane w suple,nie to co w stanach hehe.
Ja poszukać to można znaleźć niezły śmieci.
Ten "chuj" był, bo widzę, że na siłę chcesz udowodnić, że ten towar ma zły wpływ na libido :)
Jak twój kolega źle dawki dobiera i ma miękką faje to jego sprawa.
Kowal jakbb.com czegos nie sprzedaje to nie znaczy ze odrazu ban:)
Www.buildingbrawn.com (http://Www.buildingbrawn.com)
Na pierwszej stronie z lewej caly stack GN:)
W gnc wczoraj kupowalem efe i tez maja.
Dlatego pytałem ,ale nic powiedziałeś to pomyślałem ,że go siekneli ,a nie patrzyłem po innych stornach :)
Ten "chuj" był, bo widzę, że na siłę chcesz udowodnić, że ten towar ma zły wpływ na libido :)
Jak twój kolega źle dawki dobiera i ma miękką faje to jego sprawa.
To możesz normalnie powiedzieć.A co do twojego stwierdzenia to grubo się mylisz i nie wkładaj mi w usta rzeczy ,których nie powiedziałem.Do niczego nie próbuje przekonać :).Jak poczytasz to się przekonasz,że nie na każdego musi w ten sam sposób oddziaływać.Kolega nie dawkował źle,a źle podziałało.
legalnego suplementu dietktorego szkodliwosci nie ddowiedziono?
Taki urok suplementów żeby coś wycofać trzeba udowodnić ,że szkodzi :)
O w mordę ale się na robiło ja tam wole testo w wymiarze KING SAJZ a nie tam jakie bostery czy coś tam.
@KowalX : tak to zabrzmiało :)
Pardon za słownictwo, jak poczułeś się urażony.
@KowalX : tak to zabrzmiało :)
hmm...no jeśli to nie miałem tego na myśli ;)
MolderDist
05-06-10, 00:32
Co do novedexa - działa na 100% jak już ludzie pisali.
Głownie działa tam ATD - bardzo fajny inhibitor aromatazy, a co najważniejsze jest inhibitorem kompetecyjnym -> tak naprawde "blokuje" enzym na stałe
dzieki temu testosteron nie przemienia się w estradiol, a w związku tym mamy oczywiste korzyści - testosteron pozostaje w swojej formie lub ulega konwersji do DHT.
KowalX pisał o miekkiej faji
sprawa prosta - zbyt niski poziom estrogenów powoduje spadek libido, chujowy nastrój, problemy ze stawami itd.
do odpowiedniego popędu już zostało udowodnione, ze oprócz testosteronu potrzebny jest odpowiedni poziom estrogenu
dlatego z takimi środkami jak inhibitory trzeba uważać i dawke dawać rozsądną, aby estrogen utrzymywac NA ODPOWIEDNIM POZIOMIE
więc Wujek pomyliłeś się, bo w novedex musi działać i jest dobrą alternatywą dla ludzi bez duże kasy na inhibitory z apteki, które również są o wiele bardziej niebezpieczne bo są kilkakrotnie silniejsze niż ATD, wiec i zbicie estrogenu do niebezpiecznego poziomie jest bardzo możliwe, jak i dzielenie tabsów bardzo malutkich jest kłopotliwe ;]
Siema,co tam?
a luz, pobiegałem i pojeździłem na stacjonarnym trochę
a luz, pobiegałem i pojeździłem na stacjonarnym trochę
Też coś chyba dzisiaj wskoczę na rower stacjonarny hmm...
nie ma to jak offtop chlopaki :D
Lepszy zwykły :P
Jestem po kontuzji i nie mogę dźwigać ,a wynajmuje na 4piętrze ;p
Też coś chyba dzisiaj wskoczę na rower stacjonarny hmm...
i jak tam ?
20minut było ,więcej na razie nie mogę póki kolana nie zaleczę ;/
Wy tu gadu gadu a ja mam pytanie:
co zapodac na kolejny cykl po CP + sp250 :>?
cell pump i gaspari super pump 250 :)
fallenursus
06-06-10, 14:49
robiles cykl na dwuch pompkach naraz?:) lol
Może spróbuj green magnitude i white flood,nie wiem co tam chcesz.
zaczynam :E no tak mi radzili znawcy forumowi ;p
do kazdej dawki cp dodaje i tak 2 capsy tcm
zaczynam :E no tak mi radzili znawcy forumowi ;p
do kazdej dawki cp dodaje i tak 2 capsy tcm
Którzy ,którzy? :lol:
Którzy ,którzy? :lol:
dla dobra swiata nie ujawnie danych osobowych :D
@Sosna91
nie spam lecz żywa dyskusja ;D
fallenursus
06-06-10, 15:07
musimy wiedziec ktorzy bo zle polecili i nie potrzebnie wydales kase....konsekwencje musza byc wyciagniete.http://imgcash5.imageshack.us/img28/3276/19239757.gif
wiec gadaj bo nie chce mi sie czytac twoich tematow po kolei :)
mniejsza już o to ;p
zasadniczo cykl zaczynam od jutra wiec moge go zmodyfikowac jednakże chce zużyc 100caps tcm i tego Cell pumpa ;p
Można żreć CP i SP250 ale są lepsze opcje.
Można żreć CP i SP250 ale są lepsze opcje.
to jaka jest najlepsza opcja tak do 100zl aby to zmodyfikowac :)?
MolderDist
06-06-10, 17:43
przecież to nie są 2 pompki ;-)
jeden to pompka, drugi stack
przecież to nie są 2 pompki ;-)
jeden to pompka, drugi stack
no tez mi sie tak wydaje bo w porcji CP substancji pompujacych jest tyle co nic :)
fallenursus
06-06-10, 17:57
uhm....cellPUMP, superPUMP obydwa maja krete,obydwa maja ''substancje pompujace'' . roznica taka ze jeden wspomaga dobre sranie:)
MolderDist
06-06-10, 18:49
no w cell pump masz 1 g aakg :-D
uhm....cellPUMP, superPUMP obydwa maja krete,obydwa maja ''substancje pompujace'' . roznica taka ze jeden wspomaga dobre sranie:)
po CP mialem sranie standardowe;D