PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie małe

Maj00r
03-06-10, 21:28
Jeszcze diety nie stosuje zaczne od połowy czerwca. A moje pytanie to jak uważacie nie jeść kiełbas tych parówek zamiast zastąpić to chlebem z polędwica pierś z kuraka ??? co lepsze kiełbasy czy chleb z polędwicą ???

a dieta przypominam chce schudnąć czyli redukcja

ht
04-06-10, 07:57
jesli wejdziesz na ckd to mozesz jesc kielbase. jesli low carb to kielbasa out.

mumin1992
04-06-10, 10:42
Ja osobiście na wakacje ścisłej diety nie utrzymam ani żadnych odżywek nie będę brał, mam zamiar pić, palić , niestety chcę się wybawić i wiem że będzie alko a więc nie będzie dobrej dietki. Chcę tylko chronić się przed większymi spadkami. Nie wiem czy dasz rade przez wakacje z dietką. ...

Orson
04-06-10, 10:45
heh :) przynajmniej szczerze chłopak mówi :) To się chwali. To po prostu jedz jak Ci serduszko mówi w takiej sytuacji ;) ;p

D3
04-06-10, 14:50
Jak serduszko wytrzyma taki maraton. Po cholerę bawić się w diety jak się zamierza pić i palić? Przeznacz te pieniądze na pomoc dla powodzian chłopie, nie wydurniaj się z takimi tematami.

wujek.maciek
04-06-10, 15:12
mam zamiar pić, palić

wyjdz! i wroc jak zmadrzejesz, bo marnujesz nasz czas.

juz "pal szesc" z piciem (bo od czasu do czasu mozna jakies piwko), ale palenie? to chyba po to cwiczysz, zdrowo jesz, zeby dobrze sie czuc i rozwijac, a z drugiej strony psujesz to wszystko zaciagajac sie jakims toksycznym, smierdzacym goownem... rece mnie koorwa opadaja...

mumin1992
04-06-10, 15:35
To chyba moje zdrowie co robię na wakacje, nie robię tego codziennie -.- przestań człowieku . ... -.-

Tomi!
04-06-10, 18:22
wyjdz! i wroc jak zmadrzejesz, bo marnujesz nasz czas.

juz "pal szesc" z piciem (bo od czasu do czasu mozna jakies piwko), ale palenie? to chyba po to cwiczysz, zdrowo jesz, zeby dobrze sie czuc i rozwijac, a z drugiej strony psujesz to wszystko zaciagajac sie jakims toksycznym, smierdzacym goownem... rece mnie koorwa opadaja...

jakby było soł izi rzucić to NIKT by nie palił (i nie wyskakujcie zaś z textami o silnej woli itp bo to sranie na łanie)

KowalX
04-06-10, 18:45
(i nie wyskakujcie zaś z textami o silnej woli itp bo to sranie na łanie)

Trzeba mieć silną wole :)

pey
09-06-10, 21:50
Nie odpisujcie temy dzieciakowi, bo męczy ludzi na gg wyzywając jak mu się nie chce pomóc. Zerowe pojecie o siłowni. Koleś wywalił mi takie pytanie, że trzeba mieć niewiele rozumu żeby takie coś ułożyć. Weź się za naukę a nie siłownie!

Wiki
11-06-10, 09:30
mam zamiar pić, palić a o ruchaniu zapomniałeś!
a może jeszcze frytki do tego? :P