Zobacz pełną wersję : Pytanie małe
Jeszcze diety nie stosuje zaczne od połowy czerwca. A moje pytanie to jak uważacie nie jeść kiełbas tych parówek zamiast zastąpić to chlebem z polędwica pierś z kuraka ??? co lepsze kiełbasy czy chleb z polędwicą ???
a dieta przypominam chce schudnąć czyli redukcja
jesli wejdziesz na ckd to mozesz jesc kielbase. jesli low carb to kielbasa out.
Ja osobiście na wakacje ścisłej diety nie utrzymam ani żadnych odżywek nie będę brał, mam zamiar pić, palić , niestety chcę się wybawić i wiem że będzie alko a więc nie będzie dobrej dietki. Chcę tylko chronić się przed większymi spadkami. Nie wiem czy dasz rade przez wakacje z dietką. ...
heh :) przynajmniej szczerze chłopak mówi :) To się chwali. To po prostu jedz jak Ci serduszko mówi w takiej sytuacji ;) ;p
Jak serduszko wytrzyma taki maraton. Po cholerę bawić się w diety jak się zamierza pić i palić? Przeznacz te pieniądze na pomoc dla powodzian chłopie, nie wydurniaj się z takimi tematami.
wujek.maciek
04-06-10, 15:12
mam zamiar pić, palić
wyjdz! i wroc jak zmadrzejesz, bo marnujesz nasz czas.
juz "pal szesc" z piciem (bo od czasu do czasu mozna jakies piwko), ale palenie? to chyba po to cwiczysz, zdrowo jesz, zeby dobrze sie czuc i rozwijac, a z drugiej strony psujesz to wszystko zaciagajac sie jakims toksycznym, smierdzacym goownem... rece mnie koorwa opadaja...
To chyba moje zdrowie co robię na wakacje, nie robię tego codziennie -.- przestań człowieku . ... -.-
wyjdz! i wroc jak zmadrzejesz, bo marnujesz nasz czas.
juz "pal szesc" z piciem (bo od czasu do czasu mozna jakies piwko), ale palenie? to chyba po to cwiczysz, zdrowo jesz, zeby dobrze sie czuc i rozwijac, a z drugiej strony psujesz to wszystko zaciagajac sie jakims toksycznym, smierdzacym goownem... rece mnie koorwa opadaja...
jakby było soł izi rzucić to NIKT by nie palił (i nie wyskakujcie zaś z textami o silnej woli itp bo to sranie na łanie)
(i nie wyskakujcie zaś z textami o silnej woli itp bo to sranie na łanie)
Trzeba mieć silną wole :)
Nie odpisujcie temy dzieciakowi, bo męczy ludzi na gg wyzywając jak mu się nie chce pomóc. Zerowe pojecie o siłowni. Koleś wywalił mi takie pytanie, że trzeba mieć niewiele rozumu żeby takie coś ułożyć. Weź się za naukę a nie siłownie!
mam zamiar pić, palić a o ruchaniu zapomniałeś!
a może jeszcze frytki do tego? :P