Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : MEGABOL TESTOSTEROL 250

kaczor014
17-02-07, 19:25
siemka moze mogłby mi ktos poisaac MEGABOL TESTOSTEROL 250 jak go dawkować ?? jak działa ?? ile kosztuje ?? i jakie sa po nim efekty ??

sławo
17-02-07, 19:26
czytaj forum

FANATOR:)
17-02-07, 20:07
Cena to jakieś 11zł za paczke. Jest to wyjątkowo niefektywny suplement jaki znam. Ludzie wypowiadają się na jego temat bardzo krytycznie. W sklepie z odzywkami nawet go nie ma bo jest juz opinia ze jest to tylko podpucha i lipa. Ogólnie nie polecam choć jest tani to mozesz spróbować.

A oto kilka informacji:

zawarte fitosterole są prekursorem dla syntezy estrogenów i testosteronu
- pobudza syntezę białka i rozwój mięśni
- są prekursorem w biosyntezie 17-ketosteroidów (do których należy dehydroepiandrosteron
- DHEA) działających androgennie, czyli anabolicznie (rozwój mięśni) i maskulinizująco.
- są prekursorem w biosyntezie mineralokortykosteroidów (aldosteron).
- pobudzają syntezę glikogenu w wątrobie.
- wzmagają regenerację tkanki mięśniowej, łącznej i nabłonkowej. Fitosterole to naturalne inhibitory mediatorów bólu i stanu zapalnego.
- należą do substancji lipotropowych, czyli zapobiegających stłuszczeniu mięśni szkieletowych, serca, nerek i wątroby.
- poprawiają samopoczucie i zwiększają wydolność fizyczną.

Skład:
Fitosterol 250 mg
Ekstrakt Rosae 32 mg
Ekstrakt Pruni cum inulini 31 mg

Dawkowanie:
1 kapsułka dziennie, po pierwszym posiłku. :cool:

Jeżeli uważasz że dobrze odpowiedziałem na Towje pytanie podaj mi SOGA:)

vold
17-02-07, 21:04
to wielki nie skuteczny syf

P4l4d7n
17-02-07, 22:19
Wiec po pierwsze to nie wiem co ten temat robi w dziale doping...

A odpowiadajac na temat to wogole tego nie dawkuj. To jeden wielki syf z ktorego zadnych korzysci nie bedzie.

grzesiek k
17-02-07, 22:39

A odpowiadajac na temat to wogole tego nie dawkuj. To jeden wielki syf z ktorego zadnych korzysci nie bedzie.
Popieram to cos kosztuje 13zł na Allegro to ći gówno da lepiej że byś zainwestował w cos lepszego

republika
18-02-07, 01:35
chyba nie ten dzial , a juz tym bardziej nie mozna tego porownywac ze sterydami

grzesiek k
18-02-07, 11:23

Czemu akurat uważasz że mi pomożesz ?? :wink: :grin:

vold
18-02-07, 17:42
a juz tym bardziej nie mozna tego porownywac ze sterydami jedyne co tutaj można porównać ze sterydami to tylko opakowanie, dlatego ta firma u mnie jest na poziomie zero robią nie skuteczne środki w opakowaniach jak najbardziej przypominających koksy aby podjarać naiwnych gości.

krystian
18-02-07, 23:15
Brałem to i powiem szczerze że jest to wcale nie efektywne. Piszą głupoty że przetestowano go na zwierzętach i masa wzrosła od 10-30% nawet a to ściema. Po tym suplu to tylko grać się chce bo dużo testosteronu przyjmujemy.

P4l4d7n
21-02-07, 16:10
Duzo testosteronu, powiadasz? :razz:

kieras
22-02-07, 19:15
czemu kieras napisałes???

[ Dodano: 22-02-2007, 19:16 ]
Testosterol moe wchodzic tylko po braniu wczesnijszym koksów - ogólnie nie polecam ale biosterol polecam tylko ze trzeba ze 2-3 paki zjesc

P4l4d7n
22-02-07, 21:33
kieras co ty pierd*****? :razz:

kieras
23-02-07, 15:19
p4l4d7n czemu masz napisane "kieras jesli uwazasz ze rozwiazłem twój problem lub pomogłem w jakiejs kwesti i chcesz to docenic mozesz kliknac na ikonke sog pod moja wiadomoscia????

Co do Biosterola - mi tam wchodzi :D

P4l4d7n
23-02-07, 17:23
kieras w miejscu gdzie ty widzisz swoje imie wyswietla sie nick osoby ktora akurat to czyta.

Co do tego biosterolu to nie komentuje.

gonzos14
28-02-07, 12:45
jak to jest steryd to ja chyba będe w sandałach w zimie hodzil...:P kaczor to jest jakieś badziewie które ma dobry opis i niezłe opakowanie,zobacz sibie ich dibencozide magnum...na alegro tesh pisze że jak steryd a prze koksie to nawet nie sało..:P

homer1939
01-03-07, 17:21
witam
ten testosterol 250 to jakies gów...no to wogóle nie działa jednak jak dla POCZĄTKUJĄCEGO DIBENCOZIDE MAGNUM Z MEGAbol działa nawet jest spoko na początku brałem i byłyn efekty
pozdrawiam