Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : animal cuts universal

◘JoSeF◘
03-06-10, 07:54
Witam. Mam kilka pytań odnośnie spalacza animal cuts universal. Mam 19 lat i jeśli zdecyduje się na zakup to animal będzie moim pierwszym spalaczem i właśnie nie wiem czy mogę go stosowac w tym wieku i jako pierwszy spalacz. Czy ktoś stosował owy suplement ? Czy ten spalacz w ogóle przynosi jakieś efekty? Może polecacie jakiś inny lepszy spalacz? Z góry dziękuje za odpowiedź.

u.waw.pl
03-06-10, 11:31
Bardzo dobry spalacz, ale na początek powinno Ci wystarczyć TSE Olimpu.

KowalX
03-06-10, 11:33
A jak zdrowie ,wszystko si?

ht
03-06-10, 13:09
dopniesz diete trening i efekty beda. sam spalacz ci nic nie da. animal cuts dobry wybor.

◘JoSeF◘
03-06-10, 13:33
Na zdrowie nie narzekam, jedyny problem to lekkie nadciśnienie tętnicze spowodowane zbyt dużą waga. Dietę już mam ułożoną, a trening i aeroby będę chciał wprowadzic po zakupie spalacza. Dzięki wszystkim za odp, w miarę możliwości czekam na dobre porady :P

Patriot
03-06-10, 14:58
to lepiej najpierw zacznij redukcję, dietę i aeroby, a po czasie wprowadzisz spalacza jeśli uznasz że on jest potrzebny. Nie zaczynaj od samego początku z nim, może będziesz miał dobre rezultaty bez spalacza, a i też nie wiadomo czy od samego początku uda Ci się zrobić te aeroby (może po 20min nie będziesz już dał rady na początku) to przy takiej "intensywności" treningu ten spalacz Ci niewiele da. Ja bym na twoim miejscu spalacza dał po jakimś czasie redukcji jak już wejdziesz na low carb. Później będziesz żałował, że wykorzystałeś potencjał spalacza już na początku

◘JoSeF◘
03-06-10, 19:54
Dzięki wszystkim za pomoc. Spróbuje zrobic tak jak mówisz patriot, bo jeśli będzie mi dośc dobrze szło na początku bez spalacza to po co mam wydawac kasę na marne :P To pozostaje mi tylko plan treningowy ale to już w innym dziale. Temat można zamknąc chyba, że ktoś ma coś jeszcze ciekawego do powiedzenia ;)