Zobacz pełną wersję : Pytanko :)
Chłopaki mam pytanko brał ktoś z Was może Cell Pump Biogenix ? Jeśli tak to jak się po tym czuliście? Bo mój chłop mówi, że jakoś dziwnie się po tym czuje. Z góry dzięki za odp :)
Mam to w szafie i czeka cierpliwie na otwarcie jakoś na przełomie września-listopada ;)
wujek.maciek
02-06-10, 21:34
ale co mu sie dzieje konkretnie, bo jesli nie zoladek, to kreatyna nie powinna miec jakichkolwiek skutkow ubocznych u zdrowego chlopa... w zasadzie to nic innego jak jablczan, arginina, tauryna i jakis transporter tej pierwszej, wiec nie ma prawa nic sie dziac.
pozdro
A nie mógłbyś spróbować już teraz hihi :)
Tak na poważnie jeśli ktoś próbował poproszę o wyczerpującą odpowiedź :)
Jakieś mrowienia ma ciężko mu zasnąć i nie wiem co jeszcze spytam jak wróci z siłki :)
Zjadłem Cell Pumpa około roku temu bardzo polecam efekty podobne do nitrobolonu, żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem :)
pozdrawiam
wujek.maciek
02-06-10, 21:46
bo nie ma takowych... arginina co najwyzej moglaby swedzenie powodowac.
marurka, zapytaj sie co on tam jeszcze bierze, a najlepiej niech to odstawi albo zmniejszy dawke
pozdro
fallenursus
02-06-10, 21:49
Bierze przed silka na wieczor trenuje?to sie nie dziw ze spafc nie moze. Mrowienia tez normalne jak w skladzie beta alanine i iine szajsy
Dzieki chłopaki :) fallen dokładnie tak bo na siłke smiga po pracy
Może mi oddać nawet po Dorianie spałem jak dziecko :)
dopiero co skonczylem to brac...
jakies efekty sie pojawily ale smak fatalny... po 2 tygodniach sie znudzil i byl ciezki do przelkniecia
nie moze spac bo to ma tauryne tym bardziej jak jeszcze wieczorem cwiczy
Chłopaki lekkie sprostowanie hyhy bo wczoraj opr.. dostałam że nie słucham co on do mnie przemawia. To nie chodziło o Cell pump tylko o XPand Xtreme Pump od Dymatize. Bierze to i właśnie tego Cell Pumpa czy jak to się tam zwie. Więc jeszcze raz proszę o odpowiedź :) Sorrki za bałagan blondynki tak mają hehe :D
Cell Pump potrafi trochę przeczyścić brany na pusty żołądek. Wiem co mówię ;D
W Xpandzie jedynie co może być "dziwne", to beta-alanina powodująca swędzenie skóry.
Jeśli chodzi o problemy ze snem to zmienia postać rzeczy i tutaj stawiam na kofeinę.Może spróbować spożywać z rana dodatkową dawkę co zmniejszy z czasem pobudzenie z niej wynikające,albo czekać aż się przyzwyczai.
Zbyt duże zakwaszenie organizmu też ma na to wpływ ,ale jeśli to po suplu to raczej odpada.
Co do mrowienia to beta-alanina ,niech walnie trochę węglowodanów to się zmniejszy,chociaż to raczej indywidualnie się czuję i niektórzy dostają od tego swędzącego szału :)
Marurka to czemu Ty sie martwisz jak chłop spac nie może? Wykorzystuj to ile wlezie zamiast marudzić hehe
Napinacz01
05-06-10, 20:49
Marurka to czemu Ty sie martwisz jak chłop spac nie może? Wykorzystuj to ile wlezie zamiast marudzić hehe
co ma wykorzystywac? wlezie zawsze tyle samo, po cp czy nie ;D
co ma wykorzystywac? wlezie zawsze tyle samo, po cp czy nie ;D
ale nie pojdzie spac, jak to ma więkoszc facetów "po skończonej robocie" :D
Napinacz01
05-06-10, 22:01
stosunek d stosunku po stosunku zawsze taki byl i nawet cp tego nie zmieni ;)