PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanko :)

Marurka
02-06-10, 21:27
Chłopaki mam pytanko brał ktoś z Was może Cell Pump Biogenix ? Jeśli tak to jak się po tym czuliście? Bo mój chłop mówi, że jakoś dziwnie się po tym czuje. Z góry dzięki za odp :)

D3
02-06-10, 21:29
Mam to w szafie i czeka cierpliwie na otwarcie jakoś na przełomie września-listopada ;)

wujek.maciek
02-06-10, 21:34
ale co mu sie dzieje konkretnie, bo jesli nie zoladek, to kreatyna nie powinna miec jakichkolwiek skutkow ubocznych u zdrowego chlopa... w zasadzie to nic innego jak jablczan, arginina, tauryna i jakis transporter tej pierwszej, wiec nie ma prawa nic sie dziac.

pozdro

Marurka
02-06-10, 21:35
A nie mógłbyś spróbować już teraz hihi :)
Tak na poważnie jeśli ktoś próbował poproszę o wyczerpującą odpowiedź :)

Jakieś mrowienia ma ciężko mu zasnąć i nie wiem co jeszcze spytam jak wróci z siłki :)

Hornet
02-06-10, 21:41
Zjadłem Cell Pumpa około roku temu bardzo polecam efekty podobne do nitrobolonu, żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem :)
pozdrawiam

wujek.maciek
02-06-10, 21:46
bo nie ma takowych... arginina co najwyzej moglaby swedzenie powodowac.

marurka, zapytaj sie co on tam jeszcze bierze, a najlepiej niech to odstawi albo zmniejszy dawke

pozdro

fallenursus
02-06-10, 21:49
Bierze przed silka na wieczor trenuje?to sie nie dziw ze spafc nie moze. Mrowienia tez normalne jak w skladzie beta alanine i iine szajsy

Marurka
02-06-10, 21:51
Dzieki chłopaki :) fallen dokładnie tak bo na siłke smiga po pracy

KowalX
02-06-10, 23:37
Może mi oddać nawet po Dorianie spałem jak dziecko :)

Dominick
03-06-10, 06:32
dopiero co skonczylem to brac...
jakies efekty sie pojawily ale smak fatalny... po 2 tygodniach sie znudzil i byl ciezki do przelkniecia
nie moze spac bo to ma tauryne tym bardziej jak jeszcze wieczorem cwiczy

Marurka
03-06-10, 20:08
Chłopaki lekkie sprostowanie hyhy bo wczoraj opr.. dostałam że nie słucham co on do mnie przemawia. To nie chodziło o Cell pump tylko o XPand Xtreme Pump od Dymatize. Bierze to i właśnie tego Cell Pumpa czy jak to się tam zwie. Więc jeszcze raz proszę o odpowiedź :) Sorrki za bałagan blondynki tak mają hehe :D

burn
03-06-10, 20:33
Cell Pump potrafi trochę przeczyścić brany na pusty żołądek. Wiem co mówię ;D
W Xpandzie jedynie co może być "dziwne", to beta-alanina powodująca swędzenie skóry.

KowalX
03-06-10, 20:36
Jeśli chodzi o problemy ze snem to zmienia postać rzeczy i tutaj stawiam na kofeinę.Może spróbować spożywać z rana dodatkową dawkę co zmniejszy z czasem pobudzenie z niej wynikające,albo czekać aż się przyzwyczai.
Zbyt duże zakwaszenie organizmu też ma na to wpływ ,ale jeśli to po suplu to raczej odpada.
Co do mrowienia to beta-alanina ,niech walnie trochę węglowodanów to się zmniejszy,chociaż to raczej indywidualnie się czuję i niektórzy dostają od tego swędzącego szału :)

Hermann
03-06-10, 20:37
Marurka to czemu Ty sie martwisz jak chłop spac nie może? Wykorzystuj to ile wlezie zamiast marudzić hehe

Napinacz01
05-06-10, 20:49
Marurka to czemu Ty sie martwisz jak chłop spac nie może? Wykorzystuj to ile wlezie zamiast marudzić hehe

co ma wykorzystywac? wlezie zawsze tyle samo, po cp czy nie ;D

witexus
05-06-10, 21:57
co ma wykorzystywac? wlezie zawsze tyle samo, po cp czy nie ;D

ale nie pojdzie spac, jak to ma więkoszc facetów "po skończonej robocie" :D

Napinacz01
05-06-10, 22:01
stosunek d stosunku po stosunku zawsze taki byl i nawet cp tego nie zmieni ;)