Zobacz pełn± wersję : Dieta na masę.
Witam.
Czy kto¶ mógłby ustawić mi dietę do treningu na masę?.
Zakupiłem sobie monohydrat kreatyny. Mieszkam na wsi więc proszę o nacisk na produkty typowo wiejskie. Proszę, nie pisać jaki¶ wyszukanych produktów typu: orzeszki włoskie, banany, oraz potrawy które potrzebuj± sporo czasu do ich zrobienia.
Z góry dzięki
banany to bardzo wyszukane ;)
wystarczy poszukać na forum a znajdziesz przykładowych diet tysi±ce...trochę własnej inicjatywy...
wystarczy poszukać na forum a znajdziesz przykładowych diet tysi±ce...trochę własnej inicjatywy...
Dokładnie, kolega ma rację. Rusz mózgownicę i pogadaj z wujkiem google oraz wyszukiwark± na tej stronie.
WIem ze orzeszki i banany na wsi nie rosna ale pewnie macie jakis sklep na tej wsi?
Dużo kurczaka,wołowiny,jagnięciny+warzywa+ryż,kasza,mak aron,chleb pełnoziarnisty
Po ryz, kasze i makaron raz w tygodniu wyskoczysz sobie do sklepu, reszta to produkty typowo wiejskie :) Ubijaj i szmaj..
Jak złowisz jak±¶ rybkę w przdomowym stawie to tez możesz opędzlować
Dużo kurczaka,wołowiny,jagnięciny+warzywa+ryż,kasza,mak aron,chleb pełnoziarnisty
Po ryz, kasze i makaron raz w tygodniu wyskoczysz sobie do sklepu, reszta to produkty typowo wiejskie :) Ubijaj i szmaj..
Jak złowisz jak±¶ rybkę w przdomowym stawie to tez możesz opędzlować
Do tego jajka swojskie.W sklepie jak będziesz jeszcze oliwę z oliwek dokup z tymi ryżami itp.