PDA

Zobacz pełną wersję : Reduckaj Tłuszczu

Lukasswrx
30-05-10, 16:08
witam jestem nowy , chce zaczac chodzic na siłownie itp

problem lezy w wadze waże 106 kg i chcialbym troszke tluszczy spalic w miesnie albo sie go pozbyc ?
polecacie jakies odzywki cos ? na redukcje ?

D3
30-05-10, 16:20
Najlepiej zacznij ćwiczyć i zdrowo się odżywiać.

j0hNy
30-05-10, 16:24
Dieta Low Carb + silownia + aeroby.

ht
30-05-10, 16:29
mozesz dac jakis suplement na redukcje+witaminy.

MolderDist
31-05-10, 01:19
udaj się do działu odżywianie i tam napewno są diety redukcyjne

w tym momencie żadne odżywki są nie potrzebne

Globi
31-05-10, 10:27
Dieta + 3xtrening na siłowni + 3-4xaeroby i efekty są .

Jako dodatek polecam L-Karnityna 1000
i Body Fire

ht
31-05-10, 10:59
l-karnityna szkoda kasy. sa lepsze rzeczy redukujace. i naprawde dzialajace.

Globi
31-05-10, 11:19
Tak ale jeśli ktoś zaczyna trenować czy też spalać tłuszcz to od razu polecisz mu silniejszy spalacz niż karnityna ?

Hermann
31-05-10, 11:44
Co znaczy według Ciebie ' chciałbym troche tłuszczu spalić w mięśnie? Masz 106 kg ale jeżeli masz 190 cm wzrostu to spoko natomiast jeżeli jesteś kurduplem 145 cm to problem. Masz zamiar zapisać sie na siłownie więc zrób to i nie szukaj cudownych srodków lub pigułek na schudnięcie.Każdy Ci powie ze podstawą jest ruch , ujemny bilans kaloryczny czyli więcej spalać niż jeść i najważniejsze CIERPLIWOSC. Na forum jest kilkanaście prawie identycznych tematów. Poszukaj i poczytaj. Dużo sie ruszaj i bądż bardziej precyzyjny na przyszłość bo nawet nie wiemy ile masz lat ani ile masz wzrostu. Wiem że nadchodzi SEZON KOSZULKOWY i chciałbyś jak najlepiej wyglądać ale z własnego doświadczenia wiem też że zrzucenie paru kilo wiąże sie z ogromną pracą i żadne Meridie Zeliksy ani Miazingi nie pomogą. Jeszcze raz - ruch , dieta cierpliwość.

ht
31-05-10, 12:03
Tak ale jeśli ktoś zaczyna trenować czy też spalać tłuszcz to od razu polecisz mu silniejszy spalacz niż karnityna ?

tak. jak wydawac kaske na suple to po to zeby byly efekty.