PDA

Zobacz pełną wersję : "Eliminacja" wody podskórnej

D3
28-05-10, 12:00
Panowie,

ktokolwiek widział, ktokolwiek słyszał. Będę za niedługo wchodził w ostateczną fazę redukcji i chciałem się pozbyć wody podskórnej, aby później się lekko podpompować i widzieć lepszy zarys mięśni. Czy ma ktoś jakieś ciekawe informacje na ten temat (literatura, linki etc)? Wszelka pomoc much appreciated :)

fallenursus
28-05-10, 12:19
Na ch ci to?:) tobie prop z winstrolem cza powbijac bo juz zaczynasz kombinowac jak Bullecik:)brzuch ci ladnie odkrywa spokojnie:)
dandelion root szukaj Andrzej znalazl z firmy now foods u was jak jeszcze mial tu dziennik. jakos 3tabsy dziennie tego i stopniowo ograniczasz wode.chemi sie polecam.

D3
28-05-10, 12:22
No może masz rację z tym kombinowaniem, ale chciałem po prostu się przekonać jak to wygląda w sytuacji, gdy usuwa się wodę podskórną. Myślisz, że w moim przypadku warto wejść jeszcze w ostrą ketozę <10g ww?

Ale zagadnienie pompy sodowo-potasowej mnie interesuje :)

fallenursus
28-05-10, 13:27
Daj se spokuj z ketoza bo polecisz znowu w dol za bardzo. Rotacje ww robisz i tak zostaw.

jaca666
28-05-10, 13:59
Narg ale Ty kombinujesz.Wode pod skórna chcesz usuwać ale po co?
Jak teraz wyglądasz?Wstaw jakieś foty.

ht
28-05-10, 16:23
nie wiem wlasnie jak to sie ma z rotacja weglami . wysokie -niskie. ale reki sobie nie dam uciac. gdzies chyba czytalem ze rotacje sie robi po to zeby dozylowac i pozbyc sie wody.