Zobacz pełną wersję : antybiotyk i cykl
Witam serdecznie. Jestem na cyklu tescia prolo i metki. Metke skonczylem szamac poltora tygodnia temu, a obecnie jestem po 14 strzale, zostalo mi jeszcze 5. Ponad tydzien temu zachorowalem, tzn. zaczynalo mnie brac przeziebienie. Witaminy lykalem i walczylem z choroba. Szybko przeszla lecz zostal dziwny katar. Udalem sie do lekarza, ktory stwierdzil ze jest to zakazenie drog oddechowych. Nic powaznego tylko trzeba leczyc zeby nie miec potem problemow z zatokami. Przepisal mi antybiotyk Taromentin. No i wlasnie tutaj moje pytanie..czy mam zrezygnowac z cyklu ? albo odstawic na jakis czas, ale czy to bedzie mialo jakis sens..? wiem ze antybiotyki i SAA to niedobre polaczenie ale moze sa tez antybiotyki ktore mozna zazywac podczas cyklu.. Jest mi cholelenie szkoda tego marnowac, ale jesli ma to sie odbic na moim zdrowiu to sie poswiece.. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
A mówiłeś mu ,że jesteś na cyklu?
fallenursus
28-05-10, 12:03
Jak dluga ta seria antybiotykow?przyjde do domu obadamm co to za lek i napisze co zrobic. Nie nosze ze soba ksiazek do pracy:( sorry
Kolego lekarzem nie jestem ale jak byłem na cyklu to mnie też dopadło i brałem 7 dni Doxycilinum i cyklu nie przerwałem i nic mi nie było nawet nie zamierzałem przerwać pozdro
Wlasnie mysle nad tym zeby wrocic do lekarza i powiedziec mu co i jak bo tego nie zrobilem.. Myslalem ze lepiej jak nie powiem bo moga byc problemy z tego, ale koledzy powiedzieli ze jak najbardziej mialem o tym wspomniec. Mam to stosowac 2 razy na dzien przez siedem dni.
Branie saa w Polsce nie jest nielegalne tylko lewy handel więc nie ma się co stresować ;)
Dokończ cykl i nie przejmuj sie. Ten antybiotyk mógłby Ci zaszkodzic gdybys kontynuował mete ze względu na wątrobe. Jeżeli skończyłeś jak piszesz mete smiało możesz kontynuować. Nie wpływa na hormony z wyjątkiem kobiecej kuracji antykoncepcyjnej ale wtedy też nie jest szkodliwy, po prostu osłabia działanie pigułki i moze trafic sie wpadka. Ciebie to nie dotyczy. Kup jakis lek osłonowy na żołądek ,może lacidofil kosztuje grosze o ile lekarz nie przepisał unikniesz grzybicy ale to nie ma związku z testosteronem, po prostu dodatkowa rada. Trzymaj sie.
Dziekuje wam bardzo za pomoc. Dla ciebie Hermann leci sog. Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :)
lekarz jesli nie jest w temacie to powie ci ze na 100% moga byc komplikacje i ze masz odstawic cykl.