Zobacz pełną wersję : superanabolon
siemka:) mam takie pytanie- brałem juz 3 i pół miesiace metenabol , teraz chce zaczac od poniedziałku z superanabolonem ,
a wiec czy nic sie nie stanie jak odblokuje sie puzniej???dopiero po cyklu z superanbolonem.
z góry dzieki za wasza pomoc.pozdro
fallenursus
28-05-10, 00:50
3 i pol miecha na mecie i potem deka solo. hmmmm....niech pomysle...
Po cyklu seks na odblok...
fallenursus
28-05-10, 03:42
no i nic nie wymyslilem. sexu na odblok ie bedzie jak wezmie te deke.:) ale 3 i pol miecha na metenabolu to chyba jakis walek byl ko kolega sie garbi...i te lapki jakies chudziutkie. Jesz cos do tego metenabolu czy tyko same metenabol?
a moze to pomylka on tylko tak napisal, moze juz 3 i pol miecha nie je tego i sie zastanawia czy teraz dopiero robic odblok a potem solo deke jechac....
Lestattt ogarnij ten temat bo nic nie poraddzim i tylko smiac sie bedziem;)
chodzi mi o to czy mogłbym sie odblokowac dopiero po tym superanabolonie??, bo on tak nie blokuje jak metaa.a meta przez ten czass co brałem mi zablokowałą troche.
a po tej mecie mi troche poszło bo miałem dobra diete i trening.do tej metki tylko odzywe brałem
przez trzy miesiace brałeś mete? :| a wątrobe to masz czy ciągasz już za sobą na sznurku?
fallenursus
28-05-10, 15:40
Stary to prowokacja czy jaja se robisz? Wiedza chyba zerowa.
Ponad 3 miechy na mecie to nieporozumienie a kto ci tak kazal robic to wpyerdol mu. Deka gorzej cie zablokujeod mety. N.igdy sie nie b ierze samej deki obojetnie jaki ester.
Co masz na odblok po tej mecie?idz najlepiej zrob badania hormonow i watroby bo nawet nie wiesz co sie u ciebie teraz dzieje w organizmie i nkt tu ci diagn.ozy poprawnej nie wystawi.
fallenursus
28-05-10, 15:45
Jak te mete wogole bierzesz i jakiej fimy?mam nadzieje ze to walek.....
wdziełem 300 metki i teraz koncze juz 100 dianabolu zostały mi z 4 tabletki. czyli razem wziełem 400.
i za tydzien chce wziasc superanabolon, i dopiero po nim sie dobrze odblokowac.
fallenursus
28-05-10, 16:22
Widac stary ze nic nie dociera.
Rob cochcesz ale wiedz ze istnieje mozliwosc ze bedziesz musial brac zastrzyki do konca zycia zeby funkjonowac normalnie jak facet.
mysle ze mogles miec mete walek. superka rowiez duze prawdobopodbienstwo ze walek.
to co ja brałem i co chce jeszcze wziasc to jest nic w porownaniu z takimi co leca cały czas na koksie. ja teraz jak skoncze z superanabolonem to odrazu sie dobrze doblokuje i puzniej same odzywki. pozdro dziex za pomoc
brałem 300 metki ruskiej, i 100 dianabolu Organon
blood in blood out
28-05-10, 20:15
brałem 300 metki ruskiej, i 100 dianabolu Organon
człowieku nawet nie wiesz jakie miałeś szczęście że to była ruska meta
Dawidhardcore
28-05-10, 20:22
o ja pierdziu;p jak mozna brac 300mety;o
no to luzik :) dobrze ze nie celowales w pewniaki.
fallenursus
28-05-10, 21:12
Ale panowie mysle ze powinnismy zawsze brac pod uwage ze towar legit tymbardziej jak wali takie beznadziejne cykle. A modlic sie zeby mial walki.
Expect the worst and hope for the best.
Bo pomysli ze tak sie jeszcze robi......
wdziełem 300 metki i teraz koncze juz 100 dianabolu zostały mi z 4 tabletki. czyli razem wziełem 400.
i za tydzien chce wziasc superanabolon, i dopiero po nim sie dobrze odblokowac. Chłopaku u Ciebie z główką w porządku? I jakie miałeś efekty?:))
to co ja brałem i co chce jeszcze wziasc to jest nic w porownaniu z takimi co leca cały czas na koksie. ja teraz jak skoncze z superanabolonem to odrazu sie dobrze doblokuje i puzniej same odzywki. pozdro dziex za pomoc
idzie leciec caly czas, z glowa