PDA

Zobacz pełną wersję : TESTOSTERON PROPIONATE z DB PHARMA

Lukaszr0
26-05-10, 20:36
Witam,

Czy miał ktoś może styczność z TESTOSTERON PROPIONATE z DB PHARMA ? Mam pytanie odnośnie bólu po iniekcji, czy też go mieliście ?
W poniedziałek zacząłem swój pierwszy cykl, bije 100mg propa. W poniedziałek poszedł pierwszy strzał w udo wszystko było ok, we wtorek rano obudziłem się z bólem uda który utrzymuje się do dziś. Dziś kolej na 2 strzał, zapodałem ok 16, wykonałem go wolniej niż wcześniejszy, po czym rozmasowałem mięsień żeby rozprowadzić środek. Poszedł w 2 udo i powoli zaczynam czuć ból. Czy to po prostu bolący środek, czy może za szybko wstrzyknąłem ? Po jakim czasie ustąpi ból ?

fallenursus
26-05-10, 20:53
3 dni ester propa utrzymuje hormon. Poczytaj w podwieszonym archiwum o bolacych injekcjach.

Lukaszr0
26-05-10, 20:54
Ok, dziękować :) Czyli raczej bolący środek ?

ht
26-05-10, 20:56
propy maja to do siebie ze bola. niema sie co stresowac.

Lukaszr0
26-05-10, 21:01
Nie stresuje się, tylko chodzić nie mogę :D Aha jeżeli ból uda nie ustąpi do czasu następnego strzała to można bić w te samo udo ?

MAXIMUS 2
26-05-10, 21:05
Nie stresuje się, tylko chodzić nie mogę :D Aha jeżeli ból uda nie ustąpi do czasu następnego strzała to można bić w te samo udo ?
podjąłeś się kuracji to musisz być twardy kolego nie stękaj tylko dawaj dalej a bul ustanie nie peniaj młody jesteś jeszcze wiele bólu przed tobą.

Sosna91
26-05-10, 21:37
prop z db nie powinien boleć, mozesz bić w to samo udo, zauważ że to czworo głowy wiec to nie jeden mięsień i jest gdzie bić. spróbuj może też w pośladek,

druga sprawa że jak strzaly sa bolace to tylko do paru shotow, po 10ciu juz na pewno ból będzie zdecydowanie mniejszy.

Lukaszr0
26-05-10, 21:43
Może trochę źle bije, może trochę strzykawką ruszam po wbiciu (jestem na clenie i łapy latają), może dla tego. No nic zobaczymy dalej :)

vold
26-05-10, 21:47
Gwarantuje Ci na 100% że prop z DB nie boli nic, nawet jak podasz 5 ml jednorazowo,

powodem moze być : złe miejsce, napięty mięsień( źle jesteś ułożony przy injekcjach), za płytkie wbijanie, itp.

Lukaszr0
26-05-10, 21:50
Zapięty mięsień i płytkie wbijanie eliminuję. Co do miejsca to bije w środek mięśnia, raz był prostownik a dziś jakiś inny...

M-30
26-05-10, 22:15
Mnie bolały tylko 2 pierwsze strzały, raz jedno udo raz drugie. Może dlatego że miałem pierwszy raz styczność z sokiem, teraz bije go dalej juz nie ma tego bólu. Bij śmiało :)

Dawidhardcore
26-05-10, 22:17
Jak juz wbijasz to na przemian najlepiej raz w jedno udo raz w drugie:)mnie tez bolalo udo nastepnego dnia jak prolo wbilem i jakos zyje,pobolalo dwa dni i przeszlo,a teraz jak wbijam to niczego nie czuje:)

Sosna91
26-05-10, 22:21
jaką igła wbijasz?

ruszanie strzykawą a co za tym idzie igła w mięsniu moze ranić go i ból możesz odczuwać.

Lukaszr0
26-05-10, 22:55
0,7. Spoko, nie poddaje się będę bił choć by nie wiem co. Tylko pytam.

Sosna91
26-05-10, 23:07
Sosna co Ty taki ekspert od wbijania?? ;O

ano ;)

piuras86
27-05-10, 01:42
ja tam wbijam 0,6 a nawet 0,5 i git jeśli chodzi o prolo a propka mam Atomic i dupe chce rozerwać heheheh tylko taka z tym akcja bo kumpel jest ratownikiem medycznym i to on mi robi strzały w takie miejsca co igły nie widziały może dla tego ale cóż,zdecydowało sie leciec na sokach trzeba cierpieć (życie) ...............

vold
27-05-10, 06:08
ja tam wbijam 0,6 a nawet 0,5 i git jeśli chodzi o prolo a propka mam Atomic i dupe chce rozerwać heheheh tylko taka z tym akcja bo kumpel jest ratownikiem medycznym i to on mi robi strzały w takie miejsca co igły nie widziały może dla tego ale cóż,zdecydowało sie leciec na sokach trzeba cierpieć (życie) ...............

To ja dziękuje za takie środki, wszystko spoko jak podajesz tego propa solo np po 1 ml, jak jak miał bys podawać dziennie ponad 15ml soku i miało by boleć? podejżewam że po tygodniu trzeba by było przerwać cykl :)

Lukaszr0
27-05-10, 10:17
Narazie się hartujemy po 1 ml :twisted:

piuras86
27-05-10, 10:32
Vold 1 zastrzyk 2ml prolo 1 mil propa ..... jednorazowo nie miałem czasu podgrzać strzykawy zawsze polewam goracą wodą wczoraj miałem robiony zastrzyk i jest git nic nie czuje ale ten 1 nie miałem czasu tylko po naciągnięciu było wbijane i dupsko popruło ........

Lukaszr0
27-05-10, 10:46
Jak boli to rośnie :) ja tam nigdy soku nie podgrzewam, wczoraj lekko dłońmi strzykawkę nagrzałem i nic to nie dało. Ból lewego uda przeszedł po 3 dniach więc wychodzi na to że bolący środek, bo jak by był podrażniony mięsień to dłużej by to trwało.

piuras86
27-05-10, 13:19
Fallen kiedyś mi polecił żeby podgrzac sok.... substancja robi sie bardziej płynna i lepiej wchodzi ........ dzisiaj nic nie czuje po zastrzyku i jest git ... ;P

vold
27-05-10, 21:34
nie trzeba podgrzewać.

ht
27-05-10, 22:41
propa podgrzewamy jak sie robia krysztalki. w innym przypadku jakos nie widze sensu.

vold
28-05-10, 22:00
No napewno lepiej wchodzi jak jest ciplejszy to nie ulega wątpliwości bo olej jest rzadszy,

ale raczej nie zniweluje to bulu.

Dawidhardcore
28-05-10, 22:22
a co to za problem wbic bez zadnego podgrzewania,jak sie ktos na to pisze to wbija,a nie wymysla jak zrobic zeby sie nie narobic;/

fallenursus
28-05-10, 22:34
CHodzi o nabieraniejak nie ma grubej igly pod reka.piuras jak zwykle po lepkach czytal:)

Lukaszr0
01-06-10, 12:55
Czym powinno się objawiać działanie propa ?

fallenursus
01-06-10, 13:26
Sterczacym wackiem wzmozona agresja na treningu pompka sila nadmierna potliwosc i nazekajaca kobieta ze za czesty dupcing:)

Lukaszr0
01-06-10, 13:53
Czyli działa, libido do góry pompa też niezła ale z siła nie bardzo choć zapewne za sprawą deficytu kalorycznego i clenu bo jadę redukcje.

Lukaszr0
05-06-10, 15:52
Panowie, jeszcze jedno pytanko. Mianowicie robiłem dziś strzała no i odciągałem tłoczek ale jakoś mocniej dziś i odciągnąłem go na 3-4mm i w strzykawce pojawiły się najpierw pęcheżyki powietrza, potem krew. I skąd ta krew była ? Czy trafiłem na żyłę czy po mocniejszym odciągnięciu krew poszła z mięśnia ? Tak czy siak wyjąłem, zmieniłem igłę i wbiłem 2 cm obok. Czytałem też że przy odciągnięciu tłoczka jak jest ok to sam powinien wracać na swoje miejsce, dziś dopiero przy drugiej próbie coś takiego zauważyłem przy wcześniejszych 6 strzałach zawsze po odciągnięciu w strzykawce zostawało trochę powietrza, tłoczek nigdy nie wracał na swoje miejsce.

fallenursus
05-06-10, 15:53
mi tez nie wraca. a top co zrobiles po zobaczeniu krwi to sog:)

vold
05-06-10, 16:06
Jesli to była ciemna krew to trafiłeś w żyłe ale zapewniam Cię że napewno nie,

raczej miałeś lekkie przekrwienie po poprzednich zastrzykach wtedy może wejść troszke krwi raczej jasnej,

ale nie zmienia to faktu że lepiej zmienić miejsce.

Lukaszr0
05-06-10, 16:31
Sog że co coś źle zrobiłem czy jak ? Czy dlatego że dobrze ? Krew była ciemna.

fallenursus
05-06-10, 16:49
Dobrze zrobiles:)