Zobacz pełną wersję : Meta 1 cykl - pare pytań
Witam.
mam 17 lat, waze ok. 90 kg ( Jestem raczej endomorfikiem )
ćwiczyłem ok. 5 miesiecy, chcialbym na mecie przybrac troche na sile bo moje "efekty" jesli tak mozna to nazwac nie sa zadowalajace.
Nigdy wczesniej nie bralem mety, to bedzie moj pierwszy cykl, bede mial mete "gracka" 10 mg chyba tak. Więc tak:
Jak to brac?
Co brac w trakcie na oslone, co najlepoej polecacie?
co wziasc po cyklu ( i po co bo przeczytalem i nei bardzo rozumiem po co brac cos po cyklu byl bym wdzieczny gdyby ktos mnie uswiadomil)
czy dieta jest wymagana?
Ile ok. jesli bede mial wmiare dobry trening na sile przybedzie mi w wyciskaniu na klate (przedzial w kg od 0-xx)?
Najwazniejsze pytanie, czy to nie wplynie na moj organizm, mam 17 lat jestem w fazie rozwoju, nie bede mial pozniej jakichs problemow z nwatroba? Meta nie uszkodzi mi narządu płciowego? Czy jeszcze czegos innego ?
Był bym wdzieczny gdyby ktos udzielil mi informacji . z góry dziekuje.
weś się za porządny trenig i dobrą miche , mete zarzuć jak skończysz 18stke i jak nie wiesz podstawowych zeczy to daj se luz z metka i innymi
juz zamowilem, szkoda aby sie marnowalo, a wciaz jednak licze ze ktos pomoze.
Masz 17lat,mierne doświadczenie oraz wiedzę i łapiesz się za sterydy.Ostro trenuj i solidnie jedz,a nie po 5 miechach po metke sięgasz.Ogarnij się!!!
no dobra to niech przyjdzie ci ta metka i do szafki poczytasz troche nabierzesz wiekszego doświadczenia to sobie zapodasz mietka i moze cos wiecej na razie zaczekaj z tym ..........
to jesli juz, to po jakim czasie zaczac brac ?
Przewaznie ignoruje watki zakladane przez sezonowcow, ale Tobie napisze ze nie masz pojecia o dobrym trenignu i diecie ( w sumie to jeszcze glupio sie pytasz czy trzeba diete - wtf? ) Czlowieku ogarnij jedzenie trening i staz to pogadasz o saa.
spokojnie nie bierz teraz metki wezmiesz za rok, może nie będziesz zajebiście wyglądał na te wakacje ale za rok myśle że bedzie dobrze chłopaku, a teraz ćwicz i czytaj. czym więcej będziesz wiedział tym lepiej dla Ciebie
co to za meta?? w kapsulkach?? jesli tak to szamaj smialo masz wyjebke:)
Szamaj i przyrostów życzę.. tylko pamiętaj, ze na cyklu musisz dać z siebie wszystko.. dieta dopięta i trening na maxa.
juz zamowilem, szkoda aby sie marnowalo,
Szkoda żebyś Ty się zmarnował...
Podejdz racjonalnie do swojego zdrowia ;] Powodzenia ;]
Szamaj i przyrostów życzę.. tylko pamiętaj, ze na cyklu musisz dać z siebie wszystko.. dieta dopięta i trening na maxa.
Co Ty mu piszesz,że dieta musi byc dopięta jak On się pyta "Czy dieta jest wymagana"?Człowiek ma blade pojęcie o treningu więc żadna meta.
Co Ty mu piszesz,że dieta musi byc dopięta jak On się pyta "Czy dieta jest wymagana"?Człowiek ma blade pojęcie o treningu więc żadna meta.
sarkazm człowieku.. sarkazm -.-'
Pewnie ma wałek wiec jezeli bedzie dobrze jadl i dobrze cwiczyl to mu na dobre wyjdzie.
sarkazm człowieku.. sarkazm -.-'
Pewnie ma wałek wiec jezeli bedzie dobrze jadl i dobrze cwiczyl to mu na dobre wyjdzie.
Ok,nie zajarzyłem że ironicznie to pisałeś.peace.
jak już młody zakupił to jak napisałem do szafki i niech czeka na niego posiedzi poczyta i dopiero ale znając zycie to znajdzie gdzie na necie jak brac i tak czy tak to wpier******i ............ ale Jak Kowal napisał szkoda by było żeby chłopak się zmarnował ............
mam tu u siebie jednego pacjenta 16 lat nazamawiał sobie teścia enan +propa+mete i chyba 10amp deki po 1 nic mu nie poszło marnie wygladał i tak skończy bo juz 2 lata mineły i do lekarza zapierdala bo coś z jego Sajgonką nie tak ;/ .........
Ogarnij dietę i trening, a da ci to dobre przyrosty.Jak naprawdę to dobrze ogarniesz, a przyrosty zahamują (sądzę, że po min.roku) to wtedy weź metkę.Tak będzie Ci najłatwiej dojść do tego co chcesz i w dodatku bezpiecznie.Poza tym to i tak bym nie tykał tej metki co zamówiłeś, 10mg?Będzie sporo zanieczyszczeń, nie bierz tego lepiej.Pozdro, live fit!
Koleś ma 17 lat. Na pewno jeśli kupił już metę, i napisał coś na tym forum to ją weźmie. Nie jest istotne czy mu napiszecie że ma nie brać czy też odwrotnie. A co do Ciebie kolego - to luknij w podwieszone - tam masz ile tabs brać kiedy, co na odblok, co jeść i co po cyklu. Wszystko napisane. Jeśli nie znajdziesz tam jakiś odpowiedzi to wtedy napisz tutaj - i specjaliści od dopingu Ci pomogą :) ROŚNIJ !