Zobacz pe³n± wersjź : Rze¼ba na prolo
Witam jestem tutaj nowy, chcia³bym sie dowiedziec czy na prolo da sie zrobic rzezbe? Na pewno zaraz bedzie jesli rzezba to zmien na inny srodek jak prop czy wino itd.
Ale mnie interesuje czy da rade zrobic rzexbe na prolo? wiem pytanie troche nie odpowiada temu srodkowi ale jestem ciekaw czy istnieja jakies metody, np.dieta, dawkowanie itd. Prosze o wypowiedz znawców tematu, bede wdzieczny za cenne wskazówki i pomoc w uzyskaniu konkretnej odpowiedzi
Niech moc bedzie z Wami :-)
fallenursus
25-05-10, 01:21
a ja chcialbym uslyszec sensowna odpowiedz czemu sie nie da:)
Fallen mug³bys uchylic rombka tajemnicy bo widze ze wiesz tylko czekasz az reszta ferajny cos wypowie sie na ten temat :-) Mozemy poczekac czym dluzsze dyskusje tym wiecej argumentow
fallenursus
25-05-10, 01:29
reszta ferajny dobrze wie ze testo to testom roznica w estrze nie ma znaczenia. Liczy sie tylko dieta.
no to teraz bede musial zerknac do dzialu dieta. Mozesz podac dawkowanie?
wiek 24
staz 3 lata
cykle : rok temu metka omka
waga 102kg
gino:brak tedecji
wzrost 179
fallenursus
25-05-10, 01:38
jak z bf przy tej wadze? w wypadku wysokiego bf czeba bedzie dodac cos na blokowanie estro, bo moze niie byc za ciekawie.
nie wiem ile mam%bf ale brzucha troche mam i plecy troszke przylane
fallenursus
25-05-10, 01:48
jak te ome biles? wiem ze dawno ale w jakich dawkach i jak ja czules?
na szybko to 400-500prola na tydzien w zupelnosci styknie, tyle samo jakby wbijal 100propa c2d, na rzezbe w zupelnosci wystarczajaca dawka. dieta jakas nisko weglowa wtedy,bo bedziesz sobie wbijac wiec bedzie o wiele latwiej z samopoczuciem na takich diecie i ladnie cie przerobi. Aeroby po silowce, w ostatnich tygodniach 2x dziennie+ec stack. cos pod reka na gino ,o retencje wody bym sie nie martwil bo jak latwo przyjdzie tak samo latwo odejdzie a mieso zostanie. Woda przydatna na ochrone stawow.
1-4 400ml e5d kopala nie zle
fallenursus
25-05-10, 02:09
tia....to moze jednak kreatyne co?pomieszkac w dziale dieta z pol roku i poczytac o anabolikach.hmmm?
no i tu zes mi kurwa gwozdzia zajebal :-)
fallenursus
25-05-10, 02:18
a jak zes te 400mg mierzyl skoro ampy po 250mg hmm? cykl od znajomego koksa z osiedla? 20 lat nie mieszkam w PL ,ale codziennie ostatnio mnie zaskakuje:)
1-4 400ml e5d kopala nie zle
jak wyzej a nie mg
fallenursus
25-05-10, 03:54
wies ze jak zbanuje ip to nie wleziesz na zadnym koncie,nie?
co raz lepsi pacjenci sie tu trafiaja ..........
wskocz sobie w temat (Przyk³adowe cykle) i bedziesz wiedzia³ ............ co z czym siź je ............
prolo pod rzezbe nadaje sie. nic nie stoi na przeszkodzie.
fallenursus
25-05-10, 11:53
Ciekawe czy cala Islandia ma te same ip....