Vanilla99
24-05-10, 18:41
Witam.
Mam 29 lat na siłownie uczęszczam od 21 roku życia,od zeszłego roku 5 razy w tyg
179cm waga 85kg
otóż jestem w 7 tyg cyklu Deka Grek 200 tydz do 6tyg od 7-14tyg 300mg/tydz
Prolo 400mg tydz do 6tyg od 7-14tyg 500mg/tydz
Meta Polska od 7-14tyg 240tabl (nie zdążyłem jej zacząć brać)
I od zeszłego piątku dopadła mnie ospa(2tyg wcześniej miał ją mój syn )
Ospę przechodzę bardzo ciężko mega dużo bąbli i gorączka ponad 40stopni i czy może to być spowodowane że jestem na cyklu ??
Ostatni zastrzyk był tydzień temu w poń teska 200mg i 300mg deki w piątek miałem dobić teske 200mg niestety z powodu choroby nie dałem rady :)
I teraz pytanie do Was do kogoś kto może miał podobną sytauację , czy mam przerwać cykl? czy po prostu zrobić przerwę od ostatniego strzału na 2 tyg ??
Od paru dni staram się coś znaleźć w necie na ten temat lecz bezskutecznie....
proszę o poważne odpowiedzi bo temat jest naprawdę poważny tym bardziej że nigdzie o tym nie piszą i chyba warto by było coś się o tym dowiedzieć.
pzdr
Mam 29 lat na siłownie uczęszczam od 21 roku życia,od zeszłego roku 5 razy w tyg
179cm waga 85kg
otóż jestem w 7 tyg cyklu Deka Grek 200 tydz do 6tyg od 7-14tyg 300mg/tydz
Prolo 400mg tydz do 6tyg od 7-14tyg 500mg/tydz
Meta Polska od 7-14tyg 240tabl (nie zdążyłem jej zacząć brać)
I od zeszłego piątku dopadła mnie ospa(2tyg wcześniej miał ją mój syn )
Ospę przechodzę bardzo ciężko mega dużo bąbli i gorączka ponad 40stopni i czy może to być spowodowane że jestem na cyklu ??
Ostatni zastrzyk był tydzień temu w poń teska 200mg i 300mg deki w piątek miałem dobić teske 200mg niestety z powodu choroby nie dałem rady :)
I teraz pytanie do Was do kogoś kto może miał podobną sytauację , czy mam przerwać cykl? czy po prostu zrobić przerwę od ostatniego strzału na 2 tyg ??
Od paru dni staram się coś znaleźć w necie na ten temat lecz bezskutecznie....
proszę o poważne odpowiedzi bo temat jest naprawdę poważny tym bardziej że nigdzie o tym nie piszą i chyba warto by było coś się o tym dowiedzieć.
pzdr