PDA

Zobacz pełną wersję : Ospa wietrzna na cyklu

Vanilla99
24-05-10, 18:41
Witam.

Mam 29 lat na siłownie uczęszczam od 21 roku życia,od zeszłego roku 5 razy w tyg
179cm waga 85kg

otóż jestem w 7 tyg cyklu Deka Grek 200 tydz do 6tyg od 7-14tyg 300mg/tydz
Prolo 400mg tydz do 6tyg od 7-14tyg 500mg/tydz
Meta Polska od 7-14tyg 240tabl (nie zdążyłem jej zacząć brać)

I od zeszłego piątku dopadła mnie ospa(2tyg wcześniej miał ją mój syn )
Ospę przechodzę bardzo ciężko mega dużo bąbli i gorączka ponad 40stopni i czy może to być spowodowane że jestem na cyklu ??
Ostatni zastrzyk był tydzień temu w poń teska 200mg i 300mg deki w piątek miałem dobić teske 200mg niestety z powodu choroby nie dałem rady :)

I teraz pytanie do Was do kogoś kto może miał podobną sytauację , czy mam przerwać cykl? czy po prostu zrobić przerwę od ostatniego strzału na 2 tyg ??
Od paru dni staram się coś znaleźć w necie na ten temat lecz bezskutecznie....

proszę o poważne odpowiedzi bo temat jest naprawdę poważny tym bardziej że nigdzie o tym nie piszą i chyba warto by było coś się o tym dowiedzieć.
pzdr

fallenursus
24-05-10, 19:43
Zytam to i naprawde chce uwierzyc ze to powazne ale jak pacze na cykl to rece opadaja....
Sam ialem ospe dosc puzno. Pamietam ze ciagnelo sie to troche czasu. W mojej opini masz dwa wyjscia
1.odstawiasz saa przechodzisz na odblok
2. Odstawiasz deke wbijasz samego tescia przez kilka tygodni w dawce 100-150tydzien odpoczywasz i sie kurujesz. Po wyzdrowien.iu konczysz ten bajzel propem/meta na 6 tygodni.

Wogole to jakie starcia z saa miales przed tym cyklem?

vold
24-05-10, 23:20
W sumie można by to przerwać, jest spoko moment, mety jeszcze nie zaczołeś (ogólnie ta meta mi się tam nie podoba ale mniejsza o to), zrób odblok, jak będziesz zdrowy to zrób nowy cykl.

Vanilla99
25-05-10, 00:49
No właśnie też się zastanawiam nad przerwaniem cyklu, ale Deka zaczeła klepać strasznie i szkoda było by przerywać....

Co do mety to się z Wami nie zgodzę po 7 tyg brania SAA odczuwa się spadek "mocy przyzwyczajnie ,itd) dlatego jest rozpisane na zwiększenie teścia i deki i dołożenie mety 3-3-4-5-5-6-5-4/dzien-tyg
meta da konkretnego kika nowe siły i większą motywację jak również porządnie pobudzi apetyt a co z tym idzie - porządna masa którą się ubije winem i propionatem :)

co do wczesniejszych cykli to nie mam sensu pisać były robione w wieku 20 lat i były totalnie bezsensowne.

p.s Metki zdązyłem zjeść 3 tabletki

Szkoda że nikt nie miał styczności z tematem ospa na cyklu,bo naprawdę nie wiem czy wbijąć chociaż samego teścia i czy to nie pogorszy tylko mojego już złego stanu.
A do lekarza z takim zapytaniem nie ma sensu iśc bo i tak nie będzie wiedział...

Vanilla99
25-05-10, 00:54
Zytam to i naprawde chce uwierzyc ze to powazne ale jak pacze na cykl to rece opadaja....

mógłbyś trochę jaśniej ?

fallenursus
25-05-10, 01:11
zwkiekszanie dawek dlugoestrowych srodkow w polowie cyklu nie ma sensu, tymbardziej ze krotki cykl. deka buja dlugo ,tak sa mo jak dlugo sie rozkreca,wiec nawet jak zwiekszysz dawki to zajmie czasu zeby dalo efekt, a Ty tylko po 100 zwiekszasz,myslisz ze poczujesz?:) to ne prop czy trren, ze jak pykniesz wicej to szybko poczujesz... meta na koniec ja nie mam nic przeciwko:)