Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : dziewczyna..

xxmłodyxx
23-05-10, 23:59
Dobra to teraz coś z innej beczki. Mam problem. Jest taka jedna dziewczyna z mojego wieku. Próboalem juz z nia ze dwa razy ale nie pytałem jej czy chciala by zemną chodzic. Nie wiem o to sie pytac od razu czy po jakims czasie bajerowania? Ijeszcze jedno, powiedziec jej od razu co mysle co czuje czy tez poczekac? I jak to jej powiedziec, bo ja troche nie smiały jestem jesli chodzi o nią. Mam nadzieje ze mi pomożecie.:) pozdro

KowalX
24-05-10, 00:12
Nigdy nie gadaj babie co czujesz gdy z nią nie jesteś ,bo ją przestraszysz hehe.Możesz nawijać ,że fajnie się gada itp ,ale żadnych wyznań http://www.otofotki.pl/img13/obrazki/sa1729_ddd.gif
O chodzenie też bym nie pytał,po prostu spotykasz się z babeczką i samo wszystko wychodzi po przez kolejne kroki.To się po prostu wie.
Tyle ode mnie ;p

wujek.maciek
24-05-10, 00:18
ja tam nie widze problemu... 13 lat temu wciagnal bym powietrze i poszedl zagadac. zapytaj sie jej czy jest niegrzeczna dziewczynka i czy lubi klapsy na goly tyleczek ;> jak powie, ze nie, to od razu wiesz, ze tracisz czas i atakuj jakas inna ;>

trzeba miec klase;>

a tak powaznie, to pogadaj z nia... po prostu. wez ja na spacer z psem czy cos. jak chcesz sie kolo niej zakrecic na dluzej, to nie ma sensu zgrywac chojraka. jest jeszcze inny aspekt sprawy (nie zrozum nie zle) mianowicie, jestescie jeszcze dzieciakami. fizycznie niby jest ok, hormony buzuja, ale kupy sie to jeszcze wszystko nie trzyma. tez mialem 15 lat, tez mialem fascynacje kolezankami i mi bokiem wszystkie wychodzily. a dlaczego? bo psycha jeszcze nie byla taka jak trzeba. wszystko ma swoj czas :)

no, chyba, ze dziewczyna jakas taka bezposrednia, a ty raz ja chcesz obrocic, to zakladasz kiete i patrz pierwszy akapit ;>

pozdro

slim shady
24-05-10, 01:12
Dobra to teraz coś z innej beczki. Mam problem. Jest taka jedna dziewczyna z mojego wieku. Próboalem juz z nia ze dwa razy ale nie pytałem jej czy chciala by zemną chodzic. Nie wiem o to sie pytac od razu czy po jakims czasie bajerowania? Ijeszcze jedno, powiedziec jej od razu co mysle co czuje czy tez poczekac? I jak to jej powiedziec, bo ja troche nie smiały jestem jesli chodzi o nią. Mam nadzieje ze mi pomożecie.:) pozdro

http://zosia2.samosia.pl/sam251/f2289991000449b14b2c82f8/zwi%C4%99ksz%20mas%C4%99.jpg

a tak na serio to spróbuj się z nią ustawić na spacer czy coś i będzie widać czy coś z tego może być czy nie

bądź sobą

NeverLetGo
24-05-10, 07:17
O chodzenie też bym nie pytał,po prostu spotykasz się z babeczką i samo wszystko wychodzi po przez kolejne kroki.To się po prostu wie.

dokładnie tak zrób!

fakkson
24-05-10, 07:57
Pamiętaj, że wyjechanie z uczuciami przed pyknięciem jest odbierane przez kobiety jak kompletne frajerstwo i chęć nakłonienia je do pykania w taki sposób. "skoro mnie kochasz, daj mi teraz dowod milosci". O "chodzeniu" tak jak napisali szlachetni Koksowianie tez nic nie mów. Niech ona z czasem sama zacznie gadać na tematy związku... Poprostu zacznij się z nią spotykac, całować i pyknij ją. ;)

oyster
24-05-10, 08:19
a ja ci powiem jedno - daj sobie siana z babami bo tylko zryją ci psyche na stare lata ;) wiem to po sobie wiec posłuchaj rady starszego i bardziej doświadczonego kolegi a nie będziesz żałował :)

sts
24-05-10, 08:23
a ja ci powiem jedno - daj sobie siana z babami bo tylko zryją ci psyche na stare lata ;) wiem to po sobie wiec posłuchaj rady starszego i bardziej doświadczonego kolegi a nie będziesz żałował :)
i zajmij się kolegami;p

oyster
24-05-10, 08:34
bez przesady, ja mu orientacji zmieniać nie każę :P

fakkson
24-05-10, 09:18
oyster: to że Ty nie potrafiłeś w młodości zdobywać atrakcyjnych kobiet i na stare lata zostałeś z babą co ci 'wyżera psychike' to nie znaczy że reszta nie odniesie sukcesu.
Bez kobiet zyćie byłoby nieciekawe.

burn
24-05-10, 09:28
Bez koksu zyćie byłoby nieciekawe.
Poprawione :)

Beni
24-05-10, 10:38
o.O a wy tylko zeby ja puknal:D hehe;p

xxmłodyxx
24-05-10, 10:44
hehe...nie myslałem ze temat bedzie az tak populatny, ale dobrze. Nie chodzi mi o to zeby ja punąc odrzu tylko zeby z nia byc. Mam 16 lat nie 15. I gdzie ja ją mam zabrac na wsi?na siano?:P

fakkson ja już ją troche znam i ona sama nic nie powie.

kubaCK
24-05-10, 10:54
odwieczny problem jak spytac dziewczyne "czy bedzie ze mna chodzila":) tak jak pisal Kowal, spotykasz sie z panna tydzien, dwa, miesiac i z czasem wszystko sie wyjasni. nie trzeba zadawac takich pytan"czy bedziesz ze mna" bo bedziecie spotykacie sie bardzo czesto, opowiadac sobie o problemach, przytulac, calowac, dotykac i takie tam inne rzeczy;p latwo to wszystko wyczuc.druga sprawa bedziecie mieli jakas rozmowe na ten temat napewno ale ona wyjdzie sama z siebie jak zawsze. pykanie to juz inna bajka.
najgorszy bedzie moment kiedy bedziesz chcial sie dowiedziec od kiedy jestescie razem:) rocznica owocnego zwiazku:)

wujek.maciek
24-05-10, 11:07
najgorszy bedzie moment kiedy bedziesz chcial sie dowiedziec od kiedy jestescie razem:) rocznica owocnego zwiazku:)

prawda... czlowiek ma na glowie mase rzeczy (trening, dieta, etc.), a baba wymaga m.in. pamietania jakichs dat... ja zawsze sciemniam, ze szczesliwi czasu nie mierza http://img80.imageshack.us/img80/7704/mr4704a.gif (http://img80.imageshack.us/i/mr4704a.gif/)

mlody: wez ja jakiegos cieplego wieczoru i np. stogi siana jej pokaz ;>

pozdro

xxmłodyxx
24-05-10, 11:24
heh. Chodze z nią do klasy. Ale lepiej w szkole z nią o tym nie gadac czy w szkole tez moze byc?

wujek.maciek
24-05-10, 11:56
moze byc i w szkole. widzisz, wiekszosc problemow w relacjach miedzyludzkich bierze sie z tego, ze ludzi nie rozmawiaja ze soba lub robia to w nieumiejetny sposob. jednak zawsze lepiej kiepsko zagadac, niz nie zrobic tego w ogole... tylko na luzie. no, chyba ze bedzie z kolezankami. to wtedy musisz ja wyrwac z towarzystwa. musisz byc jak lew wydzierajacy antylope ze stada ;> tak sie wlasnie buduje rispekt na wsi... jakbys jeszcze chlopie do osp nalezal... to juz calkiem wypas. robisz z panem gerwazym flaszeczke, bierzesz klucze i robisz tzw. bajer na sikawke :) kazda zmieknie, wierz mi. z reszta szybki numerek w wozie bojowym... marzenie :)

pozdro

fakkson
24-05-10, 11:57
Nie chodzi mi o to zeby ja punąc odrzu tylko zeby z nia byc. Mam 16 lat nie 15.
Żeby z nią być trzeba ją pyknąć, im szybciej tym lepiej zauważyłem... wtedy sprawa jest jasna odkąd liczymy bycie ze sobą. ;) No ale dobra w Waszym wieku powiedzmy że nie trza się spieszyć z pykaniem. :D

kubaCK
24-05-10, 12:23
to wtedy musisz ja wyrwac z towarzystwa. musisz byc jak lew wydzierajacy antylope ze stada ;> tak sie wlasnie buduje rispekt na wsi...
jakbys jeszcze chlopie do osp nalezal... to juz calkiem wypas.

pozdro

hehe mistrzostwo:)

w szkole nie gadaj, zle miejsce na wyjasnianie wszelkich problemow i powazniejszych rozmow. wiem co mowie bo z moja dziewczyna chodzilem razem do szkoly/klasy:) zapros ja na spacer, kawe, nic duzego...

AKRO
24-05-10, 13:47
http://www.youtube.com/watch?v=ct4fCc-mDGU

Pioter1994
24-05-10, 14:25
Podchodzisz i mówisz: cześć jestem młody i mam ciągnik - jest Twoja.

A tak szczerze. Zawieszasz na niej wzrok na każdej przerwie aż się wqurwi i sama podejdzie. Wtedy nawiązujesz rozmowę pytasz się o podstawowe rzeczy jak ma na imię ( pierwszy wyciągasz rękę do poznania), nawiązujesz rozmowę pytasz się jakiej muzy słucha, zainteresowania itp.( postaraj się by ona mówiła o sobie a nie ty - może się jej w tobie coś nie spodobać) Mówisz że jest piękna i czy nie chciała by się spotkać. Jeśli odmówi to nie drzesz pyska ani nie strzelasz focha tylko pytasz się jeszcze raz i prosisz ją każdego dnia o spotkanie by się lepiej poznać - w końcu się podda i zapraszasz ją na spacer do lasu czy tam nad jezioro gdzie chcesz.

Tu masz linka jak NIE podrywać: http://www.youtube.com/watch?v=MIqoa-FZID8

PS: też jestem nieśmiały, ale to działa.

Pozdro i powodzenia

oyster
24-05-10, 14:35
stary, podstawowa zasada: nie wyrywaj panien z własnej klasy... bo jak potem coś nie wyjdzie to każdy będzie na Tobie psy wieszał ;)

Sosna91
24-05-10, 15:11
No to tak,

dziewczyna z klasy - już jest lipa według mnie, takie znajomości nie wychodzą, chyba żebyś zaczął we wrześniu a nie teraz nagle sie obudziłeś, bo raczej ona już zaszufladkowała Cię jako kumpla. No ale pozytywne aspekt jest taki że zagadać raczej sie bać nie musisz w końcu chodzisz z nia do klasy wiec powodów do spotkan po za szkoła też powinieneś mieć multum, jeśli Ci ich brak to raczej cięzko Ci będzie ją zainteresować.

nie wiem jak daleko od Ciebie mieszka i czy jest od Ciebie ze wsi, ale to żę nie masz prawka Cie nie skreśla bo powinineś mieć kumpli starszych co maja i rzucisz im na wahe i podwózkę masz ; )

o chodzenie to sie pyta w podstawówce i Ci co nie dorosli jeszcze w gimnazjum, masz jej pokazywać że coś chcesz a nie cos mowić, bo jak cos nie wyjdzie to lajt.

i nie myśl tyle tylko działaj, moze spróbuj ją zabrać na impreze gdzies w weekend?

oyster
24-05-10, 15:20
jeszcze jedna uwaga: jeśli coś tam między wami zaiskrzy i zechcesz spróbować, to nie pytaj laski czy chce z Tobą chodzić, tylko czy chce z Tobą być ;) bo chodzić to można po bułki do sklepu

mateohzp
24-05-10, 15:22
rozerwij przy niej koszulke :rockon:
bez błazenady - poprostu rozmowa, jak nie działa to dziewczyna nie jest dla Ciebie i tyle, czekaj na następną..

alder
24-05-10, 15:42
takich rad się nie szuka w necie, takie rzeczy mają same przychodzić. jak miałem lat piętnaście, też pytałem o chodzenie. nie pytaj, zrób to po męsku

breku
24-05-10, 15:52
nie bierz dupy ze swojej grupy ;)

jak masz problemy z zainicjowaniem rozmowy to są fajne chwyty aby nie było tej " martwej ciszy "
Najlepsza wg mnie to wyłapywanie słów to znaczy:
L - laska J - ja
J: eleczko, widzę piękna że się nudzisz ( komplement zawsze zapunktuje )
L: yyy coś Ci się zdaje. ( słowo kluczowe "zdaje" )
J: zdaję mi się że nie, siedzisz nudzisz się patrzysz w sufit ( podpuszczasz ją do rozmowy )
L: może i się nudzę ale co z tego
J: to że wygrałaś nagrodę ( już w jej oczach zaczynasz punktować, niespodzianki itd... no one to lubią panowie )
L: jaką nagordę?
J: wygrałaś ( pizze, lody, ciastko, kawe.... taką nagrodę jaką jesteśmy w stanie jej dać za rozsądną cene, odrazu punktujes u laski)
L: dzięki ale nie jestem chętna
J: eee noo... ; / ( grymas na twarzy ) szofer już czeka na mnie ( poczucie humoru musi być ) bez CIebie nigdzie nie pójdę..
L: ehh dobra wygrałeś ;D ide

No i panne masz, tylko nie możesz zamlulać, to Ty masz być inicjatorem, jak nie wiesz co powiedzieć, to powtórz jakieś słowo w tym zadając jakieś pytanie aby nie było drętwo... no i banan na ryju musi być ;P
krótki poradnik masz ;D jak nie zagadasz to poprostu jesteś frajer.. ;) tylko najsilniejsi przetrwają.. ;) powodzenia życze ;)

puma007
24-05-10, 16:10
Chlopaki nie mieszajcie mu w glowie...moze zle znow cos powiem xDale kazdy ma swoje racje hehe

a wiec mlody,olej babsko i nie badz z nia,poprostu lat 16 to za malo zeby sie wpierdzielac w chore zwiazki,imprezuj,co impreze poznawaj laski,baw sie i nimi i co impre z inna...przyjdzie czas to bedziesz mial laske przy ktorej nawet nie pomyslisz zeby ja spytac o bycie...wyjdzie samo to z siebie...tzw spontan xD korzystaj z kazdej okazji bo badz pewien ze gdy nie zrobisz tego ty,to zrobia to z tb laski ;)bo wiadomo ze bez dziewczyn czy tez kobiet swiat i zycie jest bezsensu ale to sa takie stworzenia(nie wszystkie)ze trzeba tylko sie z nia zabawic i nara...

gdy bedziesz mial taka sytuacje,to nie zdradzaj swoich danych osobowych,bo nawet imie i miejscowosc podasz,a nawet czasem samo imie i cie znajda xDjak juz chcesz to zmyslone...to tak wiesz laska na noc dla zabawy...jej za duzo tez nie pytaj

no i sie nie zakochuj i nie bierz niczego powaznie bo szkoda czasu marnowac

xxmłodyxx
24-05-10, 16:21
ale o, ja tak nie moge ze z byle jaką

wujek.maciek
24-05-10, 16:25
i dobrze mlody... zawsze powtarzam, ze ze szmat korzystaja szmaciarze ;> trzeba miec klase ;)

pozdro

puma007
24-05-10, 16:27
No to masz powaznego problema:)

zreszta to nie byle jaka ma byc,masz poprostu sobie wybrac...na imprach masz latwiej,szczelisz pare piwek czy drinkow i gadana jest :)

puma007
24-05-10, 16:28
i dobrze mlody... zawsze powtarzam, ze ze szmat korzystaja szmaciarze ;> trzeba miec klase ;)

pozdro

a tylko cioty nie maja szans u szmat :)...takze wujku sory za te okreslenie xD

xxmłodyxx
24-05-10, 16:51
uwazaj bo jak wujek bije za recznik to co on robi jak ktos go wyzywa? nie wiem

a wracając do tematu to nie mówcie mi zebym teraz nie szukał laski bo ja chce ją jak nie wyjdzie teraz to juz chooy

wujek.maciek
24-05-10, 16:57
widzisz, nie lubie lasek, ktore daja kazdemu. a ty lubisz byc "kazdym" puma? taka meska dziwka? chyba nie bardzo... zastanow sie nad tym.

tu nawet nie chodzi o to czy masz szanse czy nie. dowartosciowujesz sie wyrywajac panny? to dobrze (a przynajmniejmniej lepiej niz mialbys byc jakims pedziem), ale stawiaj sobie czasem troche wyzej poprzeczke. maczo to facet, ktory moze obracac wszystkie laski, bo ma ku temu predyspozycje (psychiczne, fizyczne, rzeczowe, doswiadczenie), a obraca ta jedna (a przynajmniej nie puka na boku za czesto). jestem zdrowym chlopem i lubie mlode, jedrne dziewczeta ;> ale... mam tez juz swoje lata i pospolite kurwiszony, ktore same pchaja sie na bat jakos mnie odpychaja... jak cos latwo przychodzi, to nie smakuje tak jakbys sie o to staral, angazujac niekoniecznie emocjonalnie. poza tym baby to chuje i niech ci sie nie wydaje, ze zawsze to ty je zdobywasz... bo czesto jest tak jak napisalem na poczatku: robisz z siebie meska dziwke :lol: a zycie jest za kotkie, zeby nia byc. trzeba miec klase, bo w pewnych sytuacjach tylko ona czlowiekowi zostaje...

jak przynudzilem to sory :smile:

pozdro

alder
24-05-10, 17:02
kurwiszonowi już niejednemu odmówiłem. wolałem se zwalić niż pchać to. piona wuja

wujek.maciek
24-05-10, 17:08
piona :)

sory za ot mlody

pozdro

puma007
24-05-10, 17:11
Wujas,zle mnie zrozumiales...zreszta meska dziwka mi sie z czyms innym kojarzy niz pukanie lasek na imprezie...masz racje baby to chooye i dlatego takie jak ty to nazwales szmaty na nic innego sie nie nadaja...ja raczej takich nie mialem na mysli,bo przytakich syfa idzie zlapac raczej predko,wiemy ze przy tych porzadniejszych tez mozna ale raczej widac ktora laska jest raczej czysta...to by byla jedna sprawa

druga to ja mu nie kaze sie co impre pierdolic z jakimis dupami...czy ty wujas pod haslem "zabawa" masz tylko jedno rozwiazanie zakodowane xD,powiem ci ze taka konkretniejsza impre mlody by zaliczyl,gdzie by sie pobawil,pomeczyl z wyrwaniem takiej porzadniejszej laski,by ja wylizal(a nie zaraz seks,bo raczej z ta swoja dupa i tak seksu odrazu nie bedzie uprawial)i to nie odrazu tylko np po dluzszej rozmowie,jednym drugim drinku i pewnie by stwierdzil ze narazie lepsze to niz chore zwiazki gdzie praktycznie jestes przywiazany z jedna,do tego by pobawil sie na parkiecie(i tu moze z wieloma)i to tez klasą by swiecil...wiadomo starszy bedzie ,powinien sie ustatkowac no ale on conajmniej z 4-5lat ma czas...

fallenursus
24-05-10, 17:25
Mlody pukaj ile wlezie i cokol2iek wlezie tylko pacz czy czasami na dzewo nie spiyerdala.jak jakiegos paszteta zaruchasz nic ci nie bedzie tylko przed kumplami sie n.iechwal bo i tak niezrozumia czemu akurat ja wydupczyles.
Na ukladanie zycia masz jeszcze kupe czasu.

KowalX
24-05-10, 17:33
No to tak,

dziewczyna z klasy - już jest lipa według mnie, takie znajomości nie wychodzą, chyba żebyś zaczął we wrześniu a nie teraz nagle sie obudziłeś, bo raczej ona już zaszufladkowała Cię jako kumpla.

A widzisz Sosna mi się udało mimo ,że byłem kumplem :)
Także młody nie pękaj ,bo jak Ciebie lubi już część masz za sobą ;)

fallenursus
24-05-10, 17:36
Poleciala na pieska w rozowym sweterku.......

KowalX
24-05-10, 17:37
hmm...chyba raczej w czarnej bluzie...

Bull2
24-05-10, 17:43
mlody ruchaj ruchaj to lepsze niz walenie konia i chuj z szacunkiem poki sie nie żenisz
:D

xxmłodyxx
24-05-10, 17:53
To ja teraz juz całkiem nie wiem...;/ heh Jest ona zajebista jak dla mnie ale jakos mnie nie ciagnie ze musze z nią byc, tez bym wolal moze jednak poczekac ale szkoda mi bo moze ktos inny ja wyrwac a tego bym nie chcail(raczej nie dziobana jeszcze ona jest)

KowalX
24-05-10, 17:57
Jak Ciebie nie ciągnie to po co sobie głowę zawracasz?

fallenursus
24-05-10, 18:01
Z niedziobanymi tylko same klopoty potem...
A ch...wszystko raz w zyciu cza sprubowac, dziobaj!

puma007
24-05-10, 18:03
mlody jak cie nie ciagnie a byla nie dziobana to ja dziabni i podziekuj xD

Beni
24-05-10, 18:11
OMG jaka wy macie gadana ja pier... :D normalnie klekac :D

xxmłodyxx
24-05-10, 18:11
znaczy nie mówie ze mnie nie ciągnie. Bo jak bym jej wcale nie widzial to by mnie bardzoiej ciagneło napewno ale jak ją widze w szkole codziennie to tez mnie ciagnie ale mniej

fallenursus
24-05-10, 18:14
Pytanie powinno byc inne.....
Czy ona ciagnie?

xxmłodyxx
24-05-10, 18:19
z tego co ją znam to sie szanuje, ale jakbym sie dowiedział ze ciagneła to bym jej najebał mimo ze z nią nie jestem. a co nie moge?xD

fallenursus
24-05-10, 18:27
Moze cichodajka....:)

mtm
24-05-10, 18:30
Moze cichodajka....:)

http://republika.pl/blog_fm_4622310/6969008/tr/ssaki_lesne.jpg

seras666
24-05-10, 18:34
kocham to forum! hahaha

xxmłodyxx
24-05-10, 18:36
Dobre ssaki nie są złe xD

A tak wracając do tematu to co bajerowac ją najpierw a o tym ze bym chcial z nią byc nic nie mówic?

wujek.maciek
24-05-10, 18:52
z tego co ją znam to sie szanuje, ale jakbym sie dowiedział ze ciagneła to bym jej najebał mimo ze z nią nie jestem. a co nie moge?xD

to jest wlasnie to o czym pisalem nt psychiki...

pozdro

Sosna91
24-05-10, 19:00
Dobre ssaki nie są złe xD

A tak wracając do tematu to co bajerowac ją najpierw a o tym ze bym chcial z nią byc nic nie mówic?

chyba nie sądzisz że jak powiesz ze chcesz z nia być to rzuci Ci sie w Twoje chude ramiona ;) raczej ją przestraszysz i jesteś spalony.

xxmłodyxx
24-05-10, 19:05
oj wuju żartowałem przecież. Sosna kto tu ma chude łapki?

fakkson
24-05-10, 19:12
ale się bałagan zrobił z tego tematu, polewka przednia. Śmieszy mnie podejscie niektórych w nieszanowaniu kobiet za to że są otwarte seksualnie. One będą na tyle lubić seks na ile im pozwolisz. Jeśli pokazuje się nastawienie "te co sie pykaja po pierwszej randce to szmaty" to kobiety będą przy Tobie UDAWAĆ cnotki. A jeśli wyczują że jesteś dyskretny i dla Ciebie szybkie numerki to codzienność oraz nie nazwiesz z tego tytułu żadnej dziwką - wtedy będą łatwiejsze. ;)
Powstaje pytanie czy chcecie się męczyć, marnować swój czas i energie na dziesiątki randek czy pyknąć szybko i nascycić się pełnią rosnącej namiętności.

sts
24-05-10, 19:23
Poka zdjęcie a powiem czy ciągnie znam się na ludziach !

fallenursus
24-05-10, 19:30
No no poka poka obczaimy czy warta twojej mlodosci

xxmłodyxx
24-05-10, 19:32
nie mam jej zdjęcia

Napinacz01
24-05-10, 19:43
umow sie z nia pare razy, porozmawiaj z nia na rozne tematy. i nie w szkole przy jej kolezankach bo wtedy jest zupelnie inna. i nie daj sie wychujac baby to chuje cycate i tylko szukaja natretnych dla swojej korzysci. podejdz do tego z dystansem, jak ci sie spodoba to wyjdzie samo z siebie a jak okaze sie niedopieszczonym dzieciurem to po co masz sie meczyc. no i przemysl to powaznie jezeli jest z toba w klasie/szkole to jak ci sie zwiazek rozpadnie - przejebany widok swojej byłej na codzien jak juz z nia nie jestes :)

xxmłodyxx
24-05-10, 19:49
no własnie jak nie wyjdzie to troche lipa bedzie na codzien. Do konca roku miesiąc potem jej nie bede widział wcale albo raz na jakis czas

fallenursus
24-05-10, 19:50
No to juz masz powod zeby sie umowic .sesja zdjeciowa w lesie.masz na to 3 dni. Potem ban.:p
Jak bedzie mikala jakies obiekcje to jej wytlumacz ze ja krwa kazalem i tak ma byc!

Sosna91
24-05-10, 19:54
do usuniecia ten post ;D

xxmłodyxx
24-05-10, 19:55
wstaw zdjecie swojej falen..hehe

breku
24-05-10, 19:56
a nk ona nie ma? czy myspace? czy facebook? noo bez jaj, wszystkie małolaty to mają ;x

xxmłodyxx
24-05-10, 19:58
ma nk ale ma zablokowaną galerie

fallenursus
24-05-10, 19:59
Mlody nak bys czytal te relacje co ma ponad 150 stron i grubo ponad 20 000 odslon to bys widzial:)

Ale chyba nie przed toba ma zablokowane?:)

Strielok
24-05-10, 20:08
weź zaproś ją na basen i poderwij jak porucznik Borewicz: http://www.youtube.com/watch?v=hZrZVMOEY0M
"widziałaś dziewczyno? się pływa, się skacze, ciałko też mam zajebiste bajerka jest... :)
a jak się nie uda to idź do Norka :D

Ninja165
24-05-10, 20:54
Najpierw do kina, pozniej na impreze zaczynij z nia tanczyc zrobi sie ciemno zacznij sie do niej zblizac i zapakuj jej jezyk w morde proste.
a na kurwistrzały szkoda czasu bo na pierwszą lepszą taczke polecą.

wolnickee
24-05-10, 20:58
ale nindżą zes dojebał..., jak juz by było naprawde ciemno, to zamiast języka mogłby wsadzic cos innego.
mozesz tez zatanczyc jak ten ziomek na końcu filmiku;
http://www.youtube.com/watch?v=Hl1g5s8D_QU&feature=popular
laska bedzie twoja.

xxmłodyxx
24-05-10, 21:54
Ale sie spam zrobił.hehe Dobra kazdy ma swój sposób i ja tez jakos spróbuje ...dzieki za "porady"

no własnie falus ja jej w znajomych nie mam, bo usunołem stare ale teraz samych mam takich co sie z nimi pije..hhe

alder
24-05-10, 22:19
namawiacie 15latka do seksu ? prtzecieź to jeszcze dziecko ..... seks w takim wieku krzywi psychę w wielu przypadkach. szmaty sa potrzebne inaczej byłoby więcej gwałtów. ale przecież tu o związek a nie od razu seks w takim wieku

Sosna91
24-05-10, 22:59
no dokladnie, jeszcze on jak ona ale laska 15stka jak nie urodzila ise z tym to nie bedize sie kurwic juz i dobrze, wiec taka gadka ze jak ebdzie ciemno to jej cos wsadzi mija sie z celem.

Młody zamiast relacji z treningu to zdaj relacjie z podrywu, jak nie pojdzie to trudno ale zawsze jakeis doswiadczenie zbierzesz.

Tomi!
24-05-10, 23:05
Punkt nr. 1 = jak coś nie pyknie to dupc to i szukaj dalej.

fallenursus
24-05-10, 23:11
ale przecież tu o związek a nie od razu seks w takim wieku

http://i141.photobucket.com/albums/r67/nurdburd13/LOL%20Cats/lol.jpg

Beni
24-05-10, 23:23
bedzie na polsacie znow ze 15 latek zabawil sie w sloneczkoa albo cos innego na pytanie DLACZEGO?
Odpowiedzial koledzy z forum mi popdpowiedzieli:)

alder
24-05-10, 23:28
no dokladnie, jeszcze on jak ona ale laska 15stka jak nie urodzila ise z tym to nie bedize sie kurwic juz i dobrze, .

ciało puszczone raz, puszcza się cały czas [;

xxmłodyxx
25-05-10, 16:16
narazie idzie w miare..tyle moge powiedziec

falen daj tu zdjeice swojej bo zanim znajde u ciebie w relacji to mi ze 2 dni sie zejdzie

i od 16lat sie mozna walic juz chyba co?

skok222
25-05-10, 16:21
hehe nom celibat jest do 16 ;]
ale i szybciej tez sie da xD

fallenursus
25-05-10, 16:22
Popros o zgode jej rodzicow jak prawdziwy dzentelmen kwiaty dla matki kup.

ht
25-05-10, 16:54
o ja jebie. temat jak z forum dla nastolatkow. jeszcze troche bedzie pisac koffam, niom, loffkam itp...

xxmłodyxx
25-05-10, 17:31
ht uczeszczasz na takie fora?

mtm
25-05-10, 17:43
16 lat to już taka wprawiona że jak się rucha to tydzień prześcieradło z dupy wyciąga /

yaro09
25-05-10, 17:44
hehe walic mozna od 16 a np porno dozwolone jest od 18 hehe gdzies taki paradoks kiedys slyszalem

alder
25-05-10, 20:18
są kraje gdzie można 12-13letnie posuwać, tak katolickie kraje jak Meksyk czy Hiszpania. najmłodsze to chyba 9letnie. sic!

w PL zawsze 15 było a nie 16

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/4/41/Wiek_przyzwolenia_pl.PNG

YoDa
25-05-10, 21:02
o fajna mapka...

Fioletowe kropki- tylko w małżeństwie, to co? Jak ktoś kogoś puknie przed ślubem to są jakieś problemy z prawem? Do dupy...
Madagaskar... przesada

Beni
25-05-10, 21:04
wszystko mozna ale nie wszystko jest dobre:) pomysl na przyklad jak bys zaliczyl wpadke w wieku 16 lat:) heh a najczesciej tak jest ze jak dobrze z kiija spuscisz to ci sie ,,pofarci" za 1 razem:)

YoDa
25-05-10, 21:17
No tys prowda...
Mi chodziło o to, że bez ślubu nie można, bo dupkanie w gimnazjum to mi też się wydaje... hmm...zbyt ryzykowne, a za kilka lat pewnie stwierdzę, że chore itp.
Nie dawno był taki jeden przypadek... w wiadomościach mówili.

Dominick
25-05-10, 21:19
ja w gimnazjum sie tym nie przejmowalem tylko zaliczałem :>

alder
25-05-10, 21:47
kumpel z klasy z podstawówki wpadł młodo. jak miał lat 16 to mu się syn urodził. nie przeszkodziło mu to jednak w kręceniu klipu do mtv io koncertach. są przypadki, że po 30-ce to za wcześnie, niemniej sex nie jest dla dzieci i tego się trzymam. jak to u mnie się mówiło: z dupą nie ma żartów - jeden chciał tylko pierdnąć a się posrau

Pero
27-05-10, 06:31
Wiesz jak dla mnie jeśli za dużo z nią nie przebywasz to podejdź, zagadaj co u niej, może podpytaj kogoś co lubi, bądź sobą, tylko na luzie i jak gadka dobrze pójdzie to zaproś ją na jakieś tańce czy kawę (młodsze panienki lubią takie rzeczy, bo to nie już takie gówniarskie jak zaproszenie na cole czy lody pod sklepem <w kawiarni lody ujdą ;)>).Nie wyjeżdżaj od razu z uczuciami bo po pierwsze to panienki pierwsze o tym gadają, a po drugie może się okazać, że jak ją bliżej poznasz to się okaże, że jest zupełnie inna niż myślałeś.Co do seksu to jesteś w wieku w którym możesz, ale nie musisz, sam będziesz wiedział czy dana panienka jest warta twojego wysiłku ;) Szanuj w miarę tako każdą, nawet te o reputacji dupodajek, bo one mogą mieć fajne koleżanki, które aż tak rozwiązłe nie są.Życzę powodzenia i daj znać co i jak :)

PS:Do Aldera-Pisałeś o tym, że w tak chrześcijańskich krajach jak meksyk czy Hiszpania seks jest dozwolony od 12 lat, a może właśnie dlatego?Jestem wierzący, ale sprawdź sobie od ilu lat można uprawiać seks w świętym państwie-Watykanie, bodajże od 8 czy 9 roku życia.Sorry za off'a

Fehu
27-05-10, 14:33
Dokładnie nie czytałem bo od dzisiaj jestem dopiero online.
do autora tyle
powtarzam słowa kolegi wyżej szanuj ją.
A jak ją zdobyć? ja myslę że bądź sobą a jeśli Twoje prawdziwe ja jest do d..
to bądź miły sympatyczny etc.
To nie Ty w nią masz się wkręcić Tylko ona w Ciebie
żeby w pewnym momencie sobie uświadomiła, że żyć bez Ciebie nie może
wtedy z automatu zostanie Twoją dziewczyną i to Ty będziesz kierował tym związkiem,
a jak jej wejdziesz w dupę od samego początku to będziesz musiał to robić zawsze a jak raz się sprzeciwisz to zobaczysz jaka lipa będzie..

Odnośnie sex-u nic na siłę, broń Boże nie próbuj za szybko bo w rezultacie tylko pogorszy i przedłuży to czas oczekiwania.
Pisałeś że nie masz też gdzie jej zabrać bo mieszkasz na wsi
chłopie weź kocyk -kup coś do picia, jakieś ciastka etc. i możecie pójść na spacer a później usiąść i porozmawiać albo nad jakieś jeziorko i klimat jest na bank lepszy niż w kinie czy kawiarni ...

yaro09
27-05-10, 14:45
no Fehu łatwo mówic. jak rozmawiasz z kims o tym (tak jak tutaj na forum) albo wczesniej myslisz jak zagrac (np układasz sobie w myslach jak to zrobic zeby wypasc dobrze) to zazwyczaj jest to łatwe. a jak przychodzi co do czego to juz nie jest tak kolorowo

xxmłodyxx
27-05-10, 16:19
Dobra dzieki..mozecie zamknąc temat..jakos idzie mi powoli, rozkochuje ją w sobie heh.

Strielok
27-05-10, 20:52
napisz jak już coś zdziałasz

Sosna91
27-05-10, 21:04
Dobra dzieki..mozecie zamknąc temat..jakos idzie mi powoli, rozkochuje ją w sobie heh.

powiedz ze znasz mnie i jest Twoja ; )

Dominick
27-05-10, 21:04
milosc jest piekna :) powodzenia

breku
27-05-10, 21:15
pisz codziennie relacje... ;D

b5gipl
27-05-10, 21:16
Pewnie wnerwiają go już ten temat. Liczył na proste odpowiedzi a tu bach 1000-ce mędrców :DD

sts
27-05-10, 21:22
to tak dla żartu dodam jak pukniesz daj znać :)

fallenursus
27-05-10, 21:31
Mlody kurfa ukryj sie w krzakach i zrob te fote wkoncu!

tomek.
27-05-10, 22:01
http://www.wykop.pl/artykul/367164/moja-rada-dla-mlodych-mezczyzn/

polecam

jako że jestem adminem masz sie kurwa tego stosować!!!

złamie Ci serce kiedyś(albo inne krzywdy materialne czy niematerialne) i bedziesz załował ze nie posłuchałeś rady z linku!!!

xxmłodyxx
27-05-10, 22:58
heh dobre.

alder
27-05-10, 23:04
żeby w pewnym momencie sobie uświadomiła, że żyć bez Ciebie nie może

it ain't too good either ;/

Tomi!
27-05-10, 23:09
konkretny tekst, daje do myslenia

pan.wiesiu
30-05-10, 13:27

polecam

A ja nie. Można, naturalnie, tekst potraktować z przymrużeniem oka, ale taka hedonistyczna postawa zyciowa tak na prawde bardziej szkodzi niż przynosi pożytek. Przez autora przemawia infantylność, brak życiowego doświadzczenia i jakas dziwna pogarda dla zwyklych, cieżko pracujacych, wychowujących dzieci i odpowiedzialnych ludzi. Np: kto z Was, w wieku 60-65 lat będzie miał siłę pomóc dojrzewającemu synowi/córce w sposób inny niż finansowy? Do głębszego przemyślenia :)

Do autora tematu: jeżeki Ci zależy na tej dziewczynie, to ją szanuj.

Pozdrawiam:
Wiesiek

Sosna91
30-05-10, 18:53

polecam

przeczytałem i zgodzę sie z tym co tam jest napisane bo tak jest, i takie gadki ze liczy sie wnetrze no już widzę jak piękna kobieta jest z niskim brzydkim grubym gosciem do tego biednym.

ale są tez i zwiazki znam nawet osobiscie gdzie chodzili ze sobą od podstawowki i teraz juz sa pare lat po slubie i są szczesliwa rodzinka nie mniej jednak teraz jest to rzadkością, trzeba być po prostu czujnym ; )

xxmłodyxx
30-05-10, 19:32
tez znam taki przykład maja teraz po 20 lat a od zerówki chodzą...na sero

fallenursus
30-05-10, 19:33
takie zwiazki sa najgorsze, w pewnym momencie na 100% ktos kogos zdradzi.
gdzie moja fota?!

xxmłodyxx
30-05-10, 19:36
jak tak bardzo chcesz to na gg ci moge dac tu nie dam nigdy

Pioter1994
30-05-10, 21:24
Młody wstaw na imgaeshack i wysyłaj link tylko VIP "om :)

xxmłodyxx
30-05-10, 21:31
czyli Ty pewnie tez chcesz? :P

Pioter1994
30-05-10, 21:57
No jasne :)

Sosna91
30-05-10, 22:47
no i ze mi to juz chyba nie musze mówić bo beze mnie młody i tak nie zdzialasz duzo ;D

xxmłodyxx
30-05-10, 23:10
Nie ma to jak skromnosc co? heh cos ostatnio ma chumor nie za bardzo , pogadam z nią moze o tym

sts
31-05-10, 09:34
tylko ja się znam na ludziach mówiłem powiem ci wszystko ze zdjęcia.

kubaCK
31-05-10, 11:06
Oni wszyscy nade mna to laicy, dobrze wiesz komu zaufac:) nie jestem z pierwszej lapanki:)

sts
31-05-10, 12:34
Oni wszyscy nade mna to laicy, dobrze wiesz komu zaufac:) nie jestem z pierwszej lapanki:)
tobie bym nie ufał już po tym avatarze;p

oyster
02-06-10, 01:10
młody, mam coś dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=51LbOxhHNoY

to tak dla przestrogi ;)

AKRO
02-06-10, 10:53
Albo takie cos jakby nie wyszlo:
http://www.youtube.com/watch?v=xLbwWchLcFk

Bull2
02-06-10, 11:30
a jak ci sie znudzi to: