PDA

Zobacz pełną wersję : dyskusja...

rafio83
21-05-10, 16:26
Na wstepie proszę aby po wszytkim moderatorzy usuneli temat bo to nic nie wnosząca dyskusja :)
Zakładam bo jestem zszokowany i zaciekawiony za razem, a więc:

Dziś na siłowni był chłopiec(16 lat) przy mnie wbijał.

Ja: Pytam co wbijasz?
On: Omke+Dece
Ja: Co ile to wbijasz i w jakich ilościach?
On: A.. tak wbijam 10 strzałów tego i 10 tego
Ja: A co na odblok???
On: Jaki odblok? Ja zawsze zaczynam i koncze hormonem

Rozjebał mi serce...:yawn:

A teraz pytania, które urodziły mi się w głowie podczas naszej rozmowy:
1.Co za różnica czy w dupsko strzał czy w brzuch tu było i tak i tak?
2.Jak to możliwe ze kolega bije koks nie prowadzi diety, nie stosuje odbloku a wygląda zaj...ście?

terrorsiejem
21-05-10, 16:44
1.Co za różnica czy w dupsko strzał czy w brzuch tu było i tak i tak
żadna różnica.
2.Jak to możliwe ze kolega bije koks nie prowadzi diety, nie stosuje odbloku a wygląda zaj...ście?
normalnie :) organizm na cyklu działą u niektórych intuicyjnie i sam uzupełnia braki BTW wedle zapotrzebowania. druga sprawa czy pół roku po cyklu dalej bedzie taki zaj..isty

yaro09
21-05-10, 17:44
ja tam sie nie znam na tym ale niby najlepiej wbijac w duze miesnie jak uda, tylek, niz np w łapy...
a jak ten chłopak wyglądał? mniej wiecej wzrost, waga, budowa ciała?

rafio83
21-05-10, 18:10
Wzrost około 175cm waga około 80kg. zajebista klatka i tak około 42-43 w łapie

lg team
21-05-10, 18:13
kto nie byl swiadkiem takich sytuacji...

rafio83
21-05-10, 18:15
no dobrze mówisz Lg tylko ze tak jak nie dawno w innym wątku frustrujące jest to ze inni chca robić wszystko dobrze dieta plany itd. a tu sie okazuje ze można przyjebać parę strzałów i bedzie bardzo dobrze!!!

fallenursus
21-05-10, 18:16
mam ''znajomego'' co robi odbloki nolva i voda:) przewaznie po pierwszym tygodniu odbloku juz jest tak napier....ze zapomina konczyc, zalewa sie fatem,wpierdziela co popadnie nie gubi masy. a 2 x do roku zamiast chlac wbija i robi letnie wycinki. tez ciekawy jestem ile tak pociagnie:) dla niego saa to poprostu przerwa od picia....

ht
21-05-10, 18:25
mam ''znajomego'' co robi odbloki nolva i voda:) przewaznie po pierwszym tygodniu odbloku juz jest tak napier....ze zapomina konczyc, zalewa sie fatem,wpierdziela co popadnie nie gubi masy. a 2 x do roku zamiast chlac wbija i robi letnie wycinki. tez ciekawy jestem ile tak pociagnie:) dla niego saa to poprostu przerwa od picia....

swego czasu tez to przerabialem. cykl cykl cykl. potem impreza. efekt???
tluscioch ktory wogole nie wyglada jakby trenowal.
teraz od trzech lat off. i ciagla walka z tym glupim tluszczem...
co do efektow nie zostalo nic. tak ze bez sensu albo jedno albo drugie. szkoda zdrowia i pieniedzy.

piuras86
21-05-10, 19:29
człowiek nie kaktus raz na jakis czas może się napić ............ :) ale tez bez przesady ......... :D

karolak89
21-05-10, 19:40
Zabijasz mnie tekstami.

Dawidhardcore
22-05-10, 00:29
jak to jest mozliwe,ze na silce sobie wbijal;p gdzie na sali gdzie sie trenuje igle ze strzykawka wyciagnal;P?

fallenursus
22-05-10, 02:22
stary to ty nie wiesz ze prawdziwy hardkor przed kazdym setem na klate wbija 0,5ml agovironu? :)

piuras86
22-05-10, 03:34
1ml :P

kiedys jak pracowałem w holand to kolo codziennie przed treningiem szedł na Tron i ładował Age :D:D:D:

piuras86
22-05-10, 03:35
Zabijasz mnie tekstami.

eeee no to dopiero początek ........... :D:D:D

vold
22-05-10, 09:17
To normalka, znam gościa co ładował koksy bez przerwy ponad rok, żadnych cykli, co mu w ręce wpadło, odblokiem zaczoł się interesować jak jaja już go tak napierdalały że nie mógł chodzić :)

Lukaszr0
22-05-10, 10:21
Bywa, ja znam takiego co na odblok bierze kreatynę ....

Dawidhardcore
22-05-10, 12:03
no spoko,zeby na silce sobie wbijac,nie idzie sobie z 30min przed silka na chacie wbic:P??

Dawidhardcore
22-05-10, 12:05
stary to ty nie wiesz ze prawdziwy hardkor przed kazdym setem na klate wbija 0,5ml agovironu? :)

u mnie na silce klate wszyscy robia w poniedzialek;p dobrze,ze mi wypadlo na czwartek,bo bym zanim zrobi w poniedzialek to bym z silki nie wyszedl ,a te przerwy;pto nie zle musza sobie wbijac;d

Dawidhardcore
22-05-10, 12:06
To normalka, znam gościa co ładował koksy bez przerwy ponad rok, żadnych cykli, co mu w ręce wpadło, odblokiem zaczoł się interesować jak jaja już go tak napierdalały że nie mógł chodzić :)

lADNIE MUSIALY GO JAJA napierdalac;p zreszta jak sobie poscielil tak teraz niech sie wysypia;'D

terrorsiejem
22-05-10, 13:35
u mnie na silce klate wszyscy robia w poniedzialek;p dobrze,ze mi wypadlo na czwartek,bo bym zanim zrobi w poniedzialek to bym z silki nie wyszedl ,a te przerwy;pto nie zle musza sobie wbijac;d

czy na każdej siłowni wszyscy robią klatę w poniedziałek ? .. :)

Dawidhardcore
22-05-10, 15:04

nie wiem,bo chodze tylko na jedna silke:)

fallenursus
22-05-10, 15:11

nie wiesz ze poniedzialek to international klata day?

Dawidhardcore
22-05-10, 15:17

wiemy,ale jak ma sie czekac na swoja kolejke to wole przelozyc klate na inny dzien:)

fallenursus
22-05-10, 15:19
noto zeby nie marnowac czasu czekajac bezczynie, wbijasz agoviron miedzy setamihttp://imgcash3.imageshack.us/img52/2416/41800155.gif

burn
22-05-10, 15:30
Poniedziałek - dzień św. Klatona.

Dawidhardcore
22-05-10, 15:32
noto zeby nie marnowac czasu czekajac bezczynie, wbijasz agoviron miedzy setamihttp://imgcash3.imageshack.us/img52/2416/41800155.gif

heh braknie mi go;p

piuras86
22-05-10, 19:35

wszyscy w Polsce w poniedziałek robią zestaw dyskotekowy (Klatka+bic) hehehehehehehe

Dawidhardcore
22-05-10, 19:50
wszyscy w Polsce w poniedziałek robią zestaw dyskotekowy (Klatka+bic) hehehehehehehe

To ja jestem jajkis tredowaty:P??ze nie robie w poniedzialek;P??

piuras86
22-05-10, 20:22
skoro tak sie czujesz hehehehhe

nbmatt
22-05-10, 22:07
u mnie jest to samo od 16 w poniedzialek zaczyna sie najazd na silke jak na media markt w dni bez vat-u i kazdy klate cisnie .

Moody1514
22-05-10, 22:32
No u mnie jest tak samo wchodze na sile w poniedzialek kazdy klatke i bica robi;p a sa takie koksy ze robia klate 3 razy na tydzien i cisna 300 kg

Moody1514
22-05-10, 22:34
no ale jeszcze jedno pytanie koles 16 lat 42 w bicu? kurwa tyle koksu ? ile on bedziie zyl

nbmatt
22-05-10, 22:35
No u mnie jest tak samo wchodze na sile w poniedzialek kazdy klatke i bica robi;p a sa takie koksy ze robia klate 3 razy na tydzien i cisna 300 kg

ale to 300 to cisna na rozgrzewce ? :)

xxmłodyxx
22-05-10, 23:01
42 w łapie w wieku 16 lat to nie dużo tez mam tyle na pompce i bez koksu: P

ale ogólnie to bicie w tym wieku jest bez sensu jak dla mnie bo hormony i tak buzują

te 300 to chyba mu wychodziło jak dodał cizary z kazdej seri

wolnickee
22-05-10, 23:22
co do klaty w poniedziałek, to pewnie wszyscy jadą podstawowym splitem na mase ,zaczerpnietym na forum ;d
a ja sie nie pie..ole w poniedzialki czwartki szóstki, tylko cwicze co 2 dzień.

xxmłodyxx
22-05-10, 23:25
co 2 dzien klate cwiczysz? u nas na siłce tez zawsze w poniedziałek robili

wolnickee
22-05-10, 23:55
nie ;d, poprostu nie rozkładam sobie treningu jak wiekszosc
pon; klata + ...
czw; plecy + ...
sob; barki + ...
Tylko chodze na siłownie co 2 dzien i robie co mam zrobic.
dajmy na to, ze zacząłem w poniedziałek.
Pon; klata + bic
Śr; plecy + tric
Pt; barki + przedramie
Nd; klata + bic
Wt; plecy + tric
Czw; barki + przedramie

Tak oto sie to prezentuje

xxmłodyxx
23-05-10, 00:00
duzo osób tak robi, nic nowego

wolnickee
24-05-10, 12:01
to dlaczego wszyscy robia klate w poniedziałek ? ;d

Dawidhardcore
24-05-10, 12:17
to dlaczego wszyscy robia klate w poniedziałek ? ;d

bo im sie tak podoba;p\
Nie no poprostu tak sobie rozpiske dziela,ze maja w poniedzialek klate,wiekszosc tak robi:)

wujek.maciek
24-05-10, 12:51
jesli wiekszosc robi dzielony, to teoretycznie, po 2 dniach przerwy (sobota, niedziela) najlepiej by bylo zrobic nogi lub plecy, bo sa wieksze... jest jednak cos takiego, ze wg obiegowej opinii, to ta klata najwazniejsza, a wyznacznikiem sily jest wyciaskanie na plaskiej. w koncu nie mozna od 16letniego mozga operacji wymagac, zeby sie zastanawial nad takimi rzeczami, skoro igly wszystko zalatwiaja http://img19.imageshack.us/img19/813/dash2.gif (http://img19.imageshack.us/i/dash2.gif/)

pozdro

xxmłodyxx
24-05-10, 16:19
heh, czyli w poniedziałem najlepiej nogi albo plecy?

wujek.maciek
24-05-10, 16:38
no, ja bym robil... po co masz czekac? tym bardziej, ze nie lubie jak mi sie ktos na lawe miedzy seriami wpierdziela. nie wiem jakie zasady panuja na waszych pakerniach, ale jak poloze na czyms recznik, to ustrojstwo jest moje dopoki nie skoncze (nie zabiore recznika). kiedys, w tamtym roku jeszcze miala mce zabawna sytuacja. zostawilem recznik na poreczach i poszedlem do sauny. po prysznicu, gdy sie przebralem, zorientowalem sie, ze zostal na gorze, na silowni. ide, patrze, a on dalej tam wisi. podchodzi jakis koleszka i pyta czy skonczylem, bo czeka juz pol godziny, a ma 3 serie dipsow do zrobienia... porzadek musi byc :)

pozdro

xxmłodyxx
24-05-10, 16:49
ale bo jak chodzisz i ich bijesz za to ze ci recznik przesuną to się nie dziwie

wujek.maciek
24-05-10, 17:02
e no... w zyciu nikogo na silowni nie uderzylem ;> ani nie straszylem, ani nic. moze moja geba tego nei potwierdza, ale nie znam nikogo bardziej sympatycznego niz ja. moze nie ruszaja, bo sie boja, ze im nie pomoge czy cos, jakby potrzebowali rady np. czy medzik finger :) od innych wymagam i sam przestrzegam - pelna kultura (jakbyscie nie wiedzieli, to wlasnie od tego wziela sie nazwa "kulturystyka", bo ten sport uprawiaja najbardziej kulturalni ludzie) :smile:

pozdro

xxmłodyxx
24-05-10, 17:58
tak bo kulturysta to kulturalny turysta xD