Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zakwasy czy spalony mięsien ??

Sosnalol1705
21-05-10, 10:36
Witam. w środe rano na treningu robiłem bicepsy juz wieczorem nie mogłem wyprostować rąk straszny ból tak trwa do dzisiaj czy to cos groznego czy poprostu zakwas ? znacie jakies sprawdzone maści na to ?

kubaCK
21-05-10, 10:44
cwiczyles po przerwie?:)
dawno, dawno temu jeden z moich "madrych, inteligetnych" kolegow, stwierdzil ze idzie cwiczyc. byl po dlugiej przerwie i rzucil sie jak na niego na duze ciezary. skutek tego wszystkiego byl taki ze zajebal miesien, rak nie mogl prostowac wiec udalismy sie nasza wesola gromadka do szpitala. lekarz dal leki, zabronil cwiczyc jakis okres czasu, nie pamietam ile ale chyab ze 2 tyg. :)

Sosnalol1705
21-05-10, 10:50
kur... ja też długo nie cwiczyłem ale ja sie rzuciłem na ciężary takie względne dla mnie ;/ ehhh a może czekac az przejdzie ?:P albo isc na siłke je rozruszać troche :P

burn
21-05-10, 11:04
Poboli i przestanie. Trzeba być twardkim, a nie mjentkim :)

KowalX
21-05-10, 11:11
To nie zakwasy,a "spalony mięsień "to nie wiem jak takie coś ma występować,chyba że zapałkami się bawiłeś ;).Było zbyt forsownie i tyle,przejdzie.

Sosnalol1705
21-05-10, 11:18
a co z siłownią dzisiaj chciałem robić plecy i kapturki??

burn
21-05-10, 11:29
http://www.youtube.com/watch?v=LHdrZpto4-c&feature=related
Normalnie trening rób :)

slim shady
21-05-10, 11:30
Witam. w środe rano na treningu robiłem bicepsy juz wieczorem nie mogłem wyprostować rąk straszny ból tak trwa do dzisiaj czy to cos groznego czy poprostu zakwas ? znacie jakies sprawdzone maści na to ?

jesteś w stanie opisać swój ból ? powiedz też jaki zrobiłeś mniej więcej trening, i czy łączyłeś bica z inną partią

Sosnalol1705
21-05-10, 13:43
Łączyłem bicepsa z barkami . a bicepsa cwiczyłem tak : modlitewnik 4 serie po 7 uginanie ramion ze sztangielkami podchwytem tez 4 serie po 10 powtórzeń i uginanie ramioin ze sztangielkami w siadzie 4 serie po 7-8 powtórzeń. a ból jest straszny nie mam w ogole siły rekach jak trzymam talerz w ugiętej rece bo wyprostowac z bólu nie moge to wtedy boli i opuszczam talerz bo boli tak jak bym ostatnią serie robił. do tego tak jak by promieniował ten ból do barków i pleców. czyli w skrócie ten ból jest silny reke trzymam cały czas w literce L jak opuszcze to boli i czasami tak jak by wykręca i ból sie nasilił dzisiaj a na siłowne nie id ebo nic bym nie zrobił pozytecznegio slim shady orientujesz sie cos w tym co mi dolega ?