Zobacz pełną wersję : 1 Cykl:)
Witam wszystkich.Zamierzam kupić sobie VITALMAX Kreatyna Monohydrate 1200g i chce wiedzieć ile zrobie na niej cykli?przy dużym opakowaniu 1200g.Jakie jest dawkowanie podczas cyklu?,jakie są wytyczne przy jej stosowaniu i efekty??.Może mi ktoś udzielić na te nurtujące mnie pytania odpowiedzi??:).Za pomoc będe wdzięczny.Pozdro::))))
3 cykle po 400g (przerwa między cyklami też 40dni się zda), 2x5g dziennie = 40dni cykl.
Wytyczne, to dieta :D Efekty, jak będziesz dobrze jadł, to zrobisz trochę więcej, niż bez krety :)
a jak z treningiem.Zwiększać obciążenie?.To sie dawkuje rano i po treningu?
na czczo i po treningu. jesli bedziesz w stanie dokladac ciazaru to dokladaj.
ja kreatyne zawsze brałem 15g dziennie ...
Z rana,przed treningiem i po treningu
w dni nie treningowe
z rana na czczo,po południu miedzy posiłkami i przed snem ..........
zapewne przy jego masie wystarczy 2x5g przed i po treningu, w nietreningowe z rana 5 i wieczorkiem 5
Tak naprawdę to pory brania nie są ważne byle daleko od siebie i w okolicach szamania.
na szybkiego to według mnie 1200g na 3 cykle ci moze wystarczyc
Przy dłuższej suplementacji i 5g na dzień jest ok.
jeden cykl to 6tygodni np. czyli 42dni czyli 420g mono. wiec na 3 ci nie starczy chyba ze kilka razy zapomnisz :P
jeden cykl to 6tygodni np. czyli 42dni czyli 420g mono. wiec na 3 ci nie starczy chyba ze kilka razy zapomnisz :P
Nie każdy trenuję codziennie ;)
ale i tak dzienna dawka wychodzi najczesciej 10g w treningowe i nietreningowe
I będe widział po tym cyklu efekty,dodająć do krety mono białko ostrowia wpc????
bialko jest na uzupelnienie diety jesli bedziesz jadł za mało to nie bedzie efektów ale jak za duzo kalori to cie zaleje
ale i tak dzienna dawka wychodzi najczesciej 10g w treningowe i nietreningowe
E tam jak nie masz co z kreatyną robić.