Zobacz pełną wersję : Siła + Masa __ Pomocy
LiveForSmile
20-05-10, 06:45
Czy da się budować mase wraz z treningiem na siłe?!!? Pracuje jako wykończeniowiec wnętrz Remonty itp... pracuje ok 8 - 9 godz od poniedziałku do piątku. Trace przy tym mnustwo energii. Diety nie prowadze. Zjadam dużo bo po takiej pracy organizm potrzebuje dużo białek do regeneracji. Chciałbym znaleźć i czas na trening zbliża się lato wakacje niechce wyjść na plaże z kałdunem itd... proszę o plan na siłe + mase o ile jest to możliwe.
Bez masy nie ma siły - bez siły nie ma masy.
ogólnie bardzo słaby przyrost jest na planie siłowym. Trzeba zakupic jakies odżywki typu białko i amino do lepszej pracy ordanizmu
dobieraj tak ciężary tak żeby zrobic max 10powt min 4-6 bedzie szła masa i siła to takie wartości po srodku na początku bedziesz miał duże skoki masy i siły jesli chcesz zrobić sylwetke plażową to weź sie teraz za odchudzanie tak żeby ci bęben zszedł to już połowa sukcesu póxniej masówa.
pozdro
LiveForSmile
22-05-10, 09:02
To może zrobie FBW 5x5 zawsze zachwalają ten trening pożądnie wykonywane przynosi spoko efekty wogóle zakupiłem kreatyne strasznie się czuję spompowany po pracy i do tego trening ...
Sama kreta to nie wszystko. Podstawa to jedzenie, a sam napisałeś, że diety nie prowadzisz a warto odpowiednio się odżywiać.
LiveForSmile
23-05-10, 15:02
MAXIMIZE FIRE pack 200 caps...
creatine matix
ester kreatyny
jablczan kreatyny
l-glutamina
te 4 krety w 1 packu są ... nie wiem to zażywać??!!???!!!
Według producenta
Dni treningowe:
Pierwsza porcja (6kapsów) przed treningiem. Druga porcja bezpośrednio po treningu.
Dni nietreningowe:
Jedna porcja na czczo bezpośrednio po przebudzeniu. Druga porcja między posiłkami po południu .
ja bym proponowal przed tren i po tren a w nie treningowe jedna porcja wystarczy albo po przebudzeniu albo tak kolo godz treningowej ;p