Zobacz pełną wersję : Co zrobic aby tak wygladac??
Hejo,
Mamy pytanie do wszystkich chetnych,ktorzy chcieliby sie podzielic doswiadczeniami,radami itp.
W jaki sposob i jaka dieta mozna osiagnac podobny wynik w wygladzie jak w linku??Dokladniej chodzi mi o pelniejsze miesnie nog,pupy:-),tak umiesniony brzuch i ladnie wyrzezbione plecy.Odzywiam sie zdrowo,miesni mi tez nie brakuje ale bardziej stawialabym na takim ukladzie,gdzie sa one widoczniejsze przez ich "pelnosc".
Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam cieplutko,,,,
A oto link
http://static.rp-online.de/layout/showbilder/47-britney_spears_schlange_gross1.jpg
fallenursus
19-05-10, 14:03
Ie wiem oco ci. Biega z ta peloscia misnia ale tonapewno nie na focie z linku:)
Kreatyne bierz. Proste skoro juz jestes ogarnieta w diecie I treningu.albo wpadnij do mnie na prywatne konsultacje:)
Ps.jakis przed trenkngowy booster tez mozesz spoko szamac.
A jakie skutkiy bylyby po kreatynie?
Z natury jestem osoba drobna,ale jednoczesnie wysportowana ,tylko moze u tych troszke grubszych miesnie sa wyrazniejsze,pelniejsze,okraglejsze.Albo nie ma to reguly czy grubszy,czy chudszy,,dlatego pytam co mozna z tym fantem zrobic:-)
Prywatne konsultacje czy prywatny trening silowy?hmm :-)
tak jak fallen powiedział kreatyna+ możesz do tego dodać sobie glutamine i bcaa.......
slim shady
19-05-10, 14:17
nie wiem jak teraz wyglądasz, więc trudno coś doradzić
ale skupiłbym się na treningu aerobowym/interwałowym + ćwiczenia fitness, ewentualnie trochę siłowych ćwiczeń
spozywam bialko a w nim zawarta jest glutamina i bcaa juz.
A ta kreatyna po co jest??Biorac ja tylabym na masie czy jak??oswieccie mnie!!
slim shady,,aeroby,silowe wszystko robie jak nalezy!!!wyniki tego sa widoczne,ale jakby miesnie byly pelniejsze bylabym bardziej happy!!tylko jak w gre wchodziloby przybranie pare kg to raczej odpada!!!
slim shady
19-05-10, 14:22
to jedz więcej węglowodanów to mięśnie nie będą płaskie, kreatyna też Ci je podkreśli chociaż nie wiem czy Ci jest potrzebna
a to czy tyjesz zależy od Twojej diety
stosuje diete proteinowa, tzn odzywiam sie zdrowo!!!jak nalezy,, ale to pewnie ilosc spozywanych posilkow i tez gramy maja tu duzy wplyw na porost miesni,?
slim shady
19-05-10, 14:26
a ile spożywasz węglowodanów dziennie ?
fallenursus
19-05-10, 14:27
Ja bym sie skupil bardziej na treningu silowym. Zeby miesnie wypelnic najpierw czeba je miec.Comprenez vu cherrie? britney na tym zdjeciu ma tluszczu dosc duzo sa lepsze jej zdjecia.kreatyna pomoze ci wypelnic miesnie woda skoro chcesz tak wygladac. nabierzeszrown.isz nowej masy z ktorej bedzie co rzezbic a moze nawet nie bedzie trzeba bo z tegoco opisujesz naforum diety sie trzymasz. skutkow ubocznych nie ma zeby cie to martwilo:)
Stawiam na naturalnosc i wole nie brac kreatyny.Nie podobaja mi sie sztucznie napompowane miesnie,,
To jednak wole nadal trenowac jak do tej pory i sie tak odzywiac!!!:-)
slim,,co do ww.Spozywam je do sniadania i na obiad w postaci ryzu ciemnego,,tak najpozniej do 15godz a potem ww tylko z warzyw.
slim shady
19-05-10, 15:01
zwiększ węgle kosztem czegoś innego, zobaczysz po tygodniu czy nie widać różnicy
Też mi się wydaję żeby ciut zwiększyć węgle i trenować siłowo bo trzeba te mięśnie najpierw wyrobic żeby mieć co uwypuklać.Bardziej doświadczeni przedmówcy chyba napisali wszystko co trzeba.Zamiast kreatyny może lepiej zaopatrzyc się w bcaa i szamać w porach okołotreningowych aby dodatkowo chronić cięzko zdobywane gramy mięśni przed katabolizmem.
Ale wydaje mi sie ze kreatyny nie musisz sie bać, bo kobiety tak szybko nie pakuja jak faceci takze bez obaw. Popatrz sobie na jakieś kulturystki to wcale nie sa takie wielkie.
p.s...... szamałas białko w prochu....... tak samo jak kreatyna ...... ;P
Moim zdaniem problem tkwi w Twojej psychice. Skoro jak piszesz jestes osobą drobną i wysportowaną to po co szukasz sobie ideałów ze świata gwiazd. Drobne babeczki sa bardzo mile widziane wsród mężczyzn. Jeżeli zobaczylibyśmy Twoje zdjęcia moglibyśmy obiektywnie ocenić czy masz problem czy go sobie jedynie wmawiasz. Sarenki to na ogół bardzo zgrabne stworzenia. Nie wmawiaj sobie kompleksów lecz patrz optymistycznie w przyszłość i nie zmieniaj tego co być może jest piękne a Ty tego nie dostrzegasz.
Hermann bardzo ladnie to ujeles:-)
W twoim poscie jest napewno sporo prawdy.Jestem osoba ktora stawia sobie pewne cele i do nich uporczywie i bardzo zaciecie dazy!!Do tej pory mi sie to udawalo.Nie wiem czy wiesz ze kobiety to takie istotki ktorym nigdy w 100% nie dogodzisz:-).No i jak sie dobrze wyglada to zawsze chcialoby sie jeszcze lepiej.Ale tak jak napisales nie ma co na sile tego upiekszac bo mozliwe ze stracilo to by swoj urok:-)
I znow ci przytakne ze sarenki to zgrabniutkie stworzonka;-)
i tym optymistycznym akcentem zakoncze moje wypociny ...:-)
fallenursus
19-05-10, 20:25
Tzn ze zdjec nie bedzie?:(
nie lubie publicznie prezentowac swojej galerii,,ale moze nadejdzie taki dzien ze to sie zmieni:-)
w odniesieniu do mojego powyzszego postu trzeba miec kszte nadziei ,,,dodalam ze moze kiedys to sie zmieni:-)
Aaa.. taki rodzynek na forum a nikt nie wie jak wygląda... :(
fallenursus
19-05-10, 20:58
A tam pisze ze publicznie?:)
Nie wiem czy nie warto zwiększyć trochę węgli i dołożyć chociaż na posiłek przed treningowy.
Nie wiem czy nie warto zwiększyć trochę węgli i dołożyć chociaż na posiłek przed treningowy.
zmienilam kolejnosc posilkow i ten obiadowy z ryzem,kurakiem i warzywami jadam przed treningiem,,a po zjadlam kurczcaczka,pomidora,papryke czerwona i 2 platy chleba ryzowego.Oprocz tego wypilam izolat .Jest tak ok?