PDA

Zobacz pełną wersję : do moderatora fallena i "uzytkownika" volda

bullet
18-05-10, 00:38
proponuje na maj dyskusje o HGH bo czytam o tym cudowanym srodku i sie chyba zakochalem.
bardzo tez prosze aby w tym przypadku zrobic odstepstwo i w celach "naukowych" napisac o kosztach.
voldi mam nadzieje ze sie nie gniewasz za usera i wiesz o co mi w tym wypadku chodzi :twisted:

fallenursus
18-05-10, 00:59
jak zaczne wbijac to ci opowiemhttp://imgcash4.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif

u nas o wiele taniej.:P
i ebede ci trul dupy ocb z gh i ile wbijac na co. Dawki sa dobierane co celu,ci co twierdza ze gh nie dziala w malych dawkach ch.wiedza bo nie wbijali dobrego stuffu. Badzo latwo poznac w dzialaniu czy gh jest ok. Nie widze sensu zeby ci cytowac co przeczytales. Moze co ciekawe to ze czas dawkowania gh jest zalezny od wieku ''pacjenta''(cykle czysto kosmetyczne na poprawe wygladu,samopoczucia) cykle na mase mnie wogole nie interesuja na GH.

KowalX
18-05-10, 01:03
Nie opłaca się brać solo, koszta ogromne + dodatki kolejne koszta(teść,insa,t3...)
Czarnorynkowa wersja,nie masz pewności o towar i sposób przechowywania wątpliwy(chłodnia musowo).

fallenursus
18-05-10, 01:07
e tam takie pyerdolenie...
gh tanieje z roku na rok...z miesiaca na miesiac... w ciaghu ostatniego roku karton potanial o dobre 200$
+jak najbardziej sie oplaca brac solo- kontuzje,samopoczucie,regeneracja,poprawa wygladu. dawki nie sa duzo i wcale drogo nie jest.

KowalX
18-05-10, 01:34
Skoro mówisz ,że nie drogo nie śledziłem cen dawno tego,ale bankowo jak coś tylko recepta.
Przynajmniej na moje oko nikt w lodówie nie będzie przechowywał :)

fallenursus
18-05-10, 02:22
kaman nie sa popularne lodowki w PL?:) to musi stac w lodowce PO zmieszaniu...masz stempel daty waznosci niezmieszanego prochu na kazdym pudle.

vold
18-05-10, 08:36
Na dzień dzisiejszy dokładnych cen nie znam,

kto chce niech podaje ceny, mało chodliwy środek.

joh1964
18-05-10, 10:01
w PL na GH jednak mało osób się rzuca, czy się opłaci napewno solo nie,
koszty niewspółmierne do efektów, w PL także ważne jest żródło gdzie kupujesz.

Mam podobne odczucia jednak jak Fal ze względu na mały popyt ceny są nieco niższe
ale i tak kosmos do przeciętnego zjadacza chleba amatora.
Natomiast jak masz dobre żródło i dużo kasy nie boisz się insuliny to możesz spróbować,
najlepiej jechać przez co najmniej 6 miesięcy 3-4j .
Powiem ci tylko ze jeden gościu kupił brał pol roku razem z prolką ja tam nie widziałem zadnych efektów,
prolki brał mało wiec albo miał fake, albo bez dodatków działa bardzo subtelnie.

ht
18-05-10, 10:07
cos mi sie o uszy obilo ze koles ktory przygotowywal sie do zawodow lecial na hormonie. koszt 500zl tygodniowo. nie wiem ile w tym prawdy. pisze jako ciekawostke.

bullet
18-05-10, 10:16
z tego co wyczytalem to, ze bez cwiczenia tkanke tluszczowa redukuja a mase miesniową buduje, odmladza skore, wygladza zmarszczki i jest jakby to nazwac takim "eliksirem mlodosci" prawda to???

karolak89
18-05-10, 10:18
prawda.

bullet
18-05-10, 10:22
a czy w polsce w aptece mozna to dostac??

ht
18-05-10, 10:46
z tego co wyczytalem to, ze bez cwiczenia tkanke tluszczowa redukuja a mase miesniową buduje, odmladza skore, wygladza zmarszczki i jest jakby to nazwac takim "eliksirem mlodosci" prawda to???

popatrz na madonne i s. stalonne. :)

bullet
18-05-10, 11:57
kurcze nie wie czy podajesz te przyklady jako fajne czy jako odstraszajace. slyszalem ze tom cruise leci na tym. on akurat w mojej ocenie wyglada spoko- tzn wyglad/wiek
z tego co czytam to lipa jest z temperatura przewozu i skladowania. nie ma pewnosci ze ten cykl temperaturowy nie zostal gdzies przerwany.

fallenursus
18-05-10, 11:57
Dokladnie:) cena 2 pudelek po 100iu ok.500$ styka na 3 miechy w naszym wypadku w celach kosmetycznych jak I naprawa roznego rodzaju kontuzji.do takich dawek z rzedu 2-3iu dziennie insa I t3 zbedne to za male dawki zeby blokowalo wydzielanie sie tych hormonow.na mase przy takiej dawce nawet nie licz.no I oczywiscie gh jako dodatek do htz:)

joh1964
18-05-10, 13:56

w USA tak jest stosowany podobno przez wyższe sfery po 2j na dobę tak jakby kosmetyk,
moze fal coś dopisze bo zna bardziej tamte realia.

fallenursus
18-05-10, 14:21
Zystko juz napisane. Bullet temp musi byc utrzymana po zmieszaniu prochu z rozpuszczalnikiem.a te 500$can to za 2pudla Kafei

MAXIMUS 2
18-05-10, 14:29
Temat fajny towar smakowy ale ni chu chu o czym tu mowa jakieś skróty a ja nadal nie wiem co to jest? i z czym to się je.

fallenursus
18-05-10, 14:31
Mowa o hormonie wzrostu Maximus

MAXIMUS 2
18-05-10, 14:36
Mowa o hormonie wzrostu Maximus
UUU to niebezpieczna zabawka pamiętam mego kumpla z młodych lat nieźle go to porobiło kin-gong to przy nim to zabawka do samochodu to nie dla Maximusa

KowalX
18-05-10, 15:29
i jest jakby to nazwac takim "eliksirem mlodosci" prawda to???
Nie tak jak się o nim mówi. Mój wujaszek przepisywał to 12-13latce ,bo nie rosła.

fallenursus
18-05-10, 15:33
Kowal maj nju best friend:)daj no mi # tel:)mam 11 lat I tez nie rosne!

KowalX
18-05-10, 15:37
Kowal maj nju best friend:)daj no mi # tel:)mam 11 lat I tez nie rosne!
Hehe :D no,no

wujek.maciek
18-05-10, 17:55
mam 11 lat I tez nie rosne!

wiesz co fallen, coraz bardziej sie o ciebie zaczynam martwic. najpierw depilujesz klate, a teraz podajesz sie za 11latka... chmm.... chyba bede musial powaznie porozmawiac z twoimi rodzicami :)

pozdro

fallenursus
18-05-10, 18:11
A bo czasami jak czytam texty Aldera to se wyrywam z klaty...