Zobacz pełn± wersję : Odzywki na rzezbe
Witam mam okolo 180 cm wzrostu waze 80kg +/-
po 3 miesiacach treningu na mase postawnowilem przed wakacji zrobic redukcje
prosbilym o pomoc w ulozeniu jakiejs sensownej diety !!
oraz doradzeniu jakie kupic odzywki przy redukcji !!!
Zeby rzezbić trzeba mieć co! Nie ma odżywek na rzeĽbę tylko odpowiednia dieta i trening.
no po 3 miesiacach mysle jest powoli z czego rzezbic ale chce zobaczyc jak bede wygladal kiedy strace tluszcz !! wlasnie chodzi mi o odpowiednia diete i odzywki wspomagajace przy redukcji
Nie masz czego rzeĽbić po 3 miesi±cach.. Na Twoim miejscu poczekał bym z rzeĽb± na następne wakacje - teraz jak zrobisz redukcje to sporo stracisz... Jeszcze trwa okres kiedy będziesz miał duże przyrosty masy i siły a Ty walniesz redukcje teraz ;) wg mnie masuj masuj i masuj
a jak nie to masz tutaj dietki redukcyjne http://e-gym.pl/showthread.php?18162-Przyk%B3adowe-diety-na-redukcj%EA
z odżywkami daj sobie spokój... dasz rade bez.. rób tylko 3 razy w tygodniu areoby po 30-40 min np rowerek czy bieganie
wlasnie tak mi duzo osob doradzalo a jesli chodzi o diete to zadna specjalna nie powinna byc ?
to znaczy co?? jak by¶ masę robił??
znaczy to bez diety a i jeszcze 1 jest mozliwosc zrzucenia tluszczu z brzucha bo glownie to i 2 broda ale z tym sie chyba nie da nic zrobic
dieta to klucz do sukcesu zarówno przy masowaniu jak i przy redukcji.. A co do tłuszczu to spala się on równomiernie - nie można go spalić tylko na brzuchu i na brodzie. W miarę redukowania będzie znikał z całego ciała i z brody również ;)