Zobacz pełną wersję : Winko + oxa
Witam mam takie pytanko jestem na cyklu winko 3 tyg już lecę cykl ogółem na trwać 6tyg i nie długo przyjdzie mi Oxa 100 tab i teraz mogę oxe dorzucić do winka czy pociągnąć dopiero po cyklu?? i jak clomid pyknąć jeszcze?? mam 24 tab
Dane:
Waga:92
wzrost:188
Styczność z Saa : tak jest to 3 cyklon mój cel - siła
fallenursus
17-05-10, 17:12
Dozucic odrazu.mogles zaczac oxa a skonczyc winem bylo by lepiej. 24 tabsy cloma styknieno I ciut malo anavru jak na moj gust.cykl oxa wino powinien mniej wiecej tak wygladac
1-6 oxa
3-8wino
+chociaz dawka zamienna tescia.aleejsli cie wali czy bloka dostaniesz to mozesz bez:)
ale clomid kiedy zarzucić?? po oxe czy po winku juz dawać???teścia mówisz?? hmmm propek chyba by był najlepszy co?? 20 szotów by styklo?
prop jak najbardziej. z oxy bym zrezygnowal i dal wino. nastepnie odblok i oxa solo.
fallenursus
17-05-10, 20:36
Rozpiszostatni cykl z dawkami I odblokiem
1-6 wins
1-8 prop
4-9 oxa
mega sila idzie,
Nie ma co kombinować jak już jedzie to wino,
dodaj jak najszybciej,
do takiej wagi możesz dać oxa z 50mg dziennie, pojechac z 6 tyg.
to jak przyjdzie oxa to zaraz dorzucać? i clomid dopiero po oxe???
fallenursus
18-05-10, 16:53
Dokladnie.
tak tylko dostań w PL dobrą oxę to też nie lada wyczyn ja słyszalem kiedyś dobre opinie o atomicicu i db,
ale wolałbym żeby nie mieć wpadki coś takiego ułożyć i stawy też nie ucierpią i mniejsze ryzyko dostanie się na minę.
1-8 prop
1- 6 [7]npp
1-6 winko
oxe db , biore teraz i jest ok, tak jak dawniej.
ja znowu bralem atoma oxe solo i daje sobie reke uciac ze dziala.
no wlaśnie tez mam db ,już dostałem i na winko też nie nażekam 20 kg już poszło jeszcze 2 tyg zostało:/ oxe od jutra pykam
fallenursus
21-05-10, 19:53
20kg czego?
20kg czego?
Fallen jak czego mięśnia ty taki nie kumaty kolego
fallenursus
21-05-10, 20:35
jkesli to byl miesien to to nie bylo wino kolego :)
jkesli to byl miesien to to nie bylo wino kolego :)
Jak nie wino patykiem pisane dobra bo mi się dostanie ale się kur.... roześmiałem te forum jest zajebiste zaraz mam lepszy humor.
po winku 20 kg to nie anapolon kolega, albo zmyślasz, albo masz metę zamiast winka.
pośmiać natomiast można sie z twoich bajek jakie tu wypisujesz.
fallenursus
22-05-10, 15:09
a tobie ile poszlo?http://imgcash4.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif
mi poszło 25kg masy .........
w ciągu 2,5 roku .......
tak chodziło mi o siłę liczę w tym też mc i przysiad arus i winko nie mam w tab tylko płynek
i takie pytanie jeszcze bo za nie całe 2 tyg będę kończył winko ale będę jeszcze śmigał na oxe i teraz tak z tego co słyszałem jak bym pyknął solo oxe to odbloku nie czeba ale jak wino jadę to jak z tym odblokiem bo mam clomida 24 tab , jak ten odblok teraz walnąć??
fallenursus
25-05-10, 17:10
NiE wiecej jak 10 dni po 50mg na noc. Pierwszy dzien mozesz dac 100mg.
to jak skończę winko i już dać clomid tak??
fallenursus
25-05-10, 19:42
Jak skonczysz wszystko.
to czyli tydzien po oxe zarzucić clomid?? 4 3 3 2 1 cos takiego ??? by stykneło?
fallenursus
01-06-10, 17:07
Jaki tydzien? Na drugi dzien po oxie po jednej tabsie cloma przez 7-10dni
10 tab starczy?? bo mam w sumie 24 przed winkiem waliłem jeszcze ome i teraz kończe winko i tydzien na oxe mi zostanie to zaraz na drugi dzien tak??
fallenursus
01-06-10, 20:04
O lol fajnie ze sobie przypomniales ze biles ome.....
Napisz dokladnie ja to wszystko szlo z dawkami i czasem.
Tuu czeba psychologa a nie chemika do tego dzialu:)
Tylko wszystko dokladnie napiszbo jajcaci moze urwac!
ome waliłem 500mg co 4 dni przez 8 tyg jak byłem 7 tyg na omie zaczełem walić winko co drógi dzień dawka standardowa i winko poleciałem 6tyg w sumie teraz w tym tyg będę kończył oxe zaczełem brać w 5tyg winka bo niestety tak późno doszła :/ bo jak coś mam możliwość walnąć coś do cyklu jakiegoś tescia czy coś inego?? czy lepiej zakończyć kuracje?? dlatego pytam się was bo się boje o bezpieczeństwo jajek:P
fallenursus
02-06-10, 17:20
Ladny numer zes zrobil kolego to nie ma dwuch zdan:)
Jak sie czujesz po odstawieniu takich dawe omy bez odb loku?
Hcg b ym kupil bo na bank sie przyda
Ja pierdole ale kozak albo tak nie odpowiedzialny teraz się o jaja boisz trzeba było wiedzy zasięgnąć koniec.
fallenursus
02-06-10, 18:09
Ile bedziesz ciagnol te oxe?kupilbym do niej propa na 6 tygodni i porzadny odblok hcg clom nolva/atd. Wyjdziesz z tego ale pamietaj ze tak sie n.ie robi.
Lubo dblok od razu.
napisz jaki masz zamiar to sie cos wymysli. zreszta tego var'u to masz pewno malo i dawki beda slabe?
czuje się normalnie kutas staje normalnie na zawołanie :P oxe jeszcze ponad tydzien winko kończe teraz też w tym tyg , no nie wiem moge tego propka kupić , a ty falen co być polecił??
fallenursus
03-06-10, 13:19
Na omie sie cos dzialo?na niebieskim forum jest temato walku omy.....wkoncu najpopularniejsze u was nie dziwie sie ze walkuja na mase.....
Najlepiej zrobic badania i wiesz na czym stoisz
masz racje chyba była lewa ta oma bo czułem się też normalnie , a moge teraz np kupic 2szotów propka i załadowac?? czy lepiej winko??
fallenursus
04-06-10, 16:40
Chyba mylisz pojecia co do "cyklowania":)
Dokonczoxe jak tylko tydzien zostal pyknij 10dni cloma po 50mg i zrob sobie cykl na krecie ktora powinienes jesc do oxy-pracuja synergistycznie oxa i kreta.
Odpocznij od koksow z 2-3 miechy. Wroc wypelnij ankieta cos sie wymysli.a przez ten caly czas czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj!
I najlepiej za miesiac zrob badania.