PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie o wino?

opalinho
16-05-10, 21:46
Czy winstrol z firmy Desert Labs kopie jak powinien i czy często można trafić na fake?Jakie macie zdanie o tym winie?

fallenursus
16-05-10, 21:55
nie ma dostepu do pewniejszych firm?

ht
16-05-10, 21:58
pierwsze slysze o tej firmie. dostepne w pl??

opalinho
16-05-10, 22:11
Znajomi takowe wino posiadają,10mg tabsy pakowane po 100 sztuk.

KowalX
16-05-10, 22:23
O takim winie tylko Dionizos słyszał :)

opalinho
16-05-10, 22:51
takie coś to jest
.................................................. .....................................

zakaz wklejania takich linków!!!
vold...

nbmatt
16-05-10, 22:55
a co powiecie o winku z atomiclab ?

http://nume.pl/images/xcoopkgszccpb78x7p0p.jpg

joh1964
16-05-10, 23:45
tabletki atomic są oki dobre winko.

natomiast winka inj nie bierz jak nie chcesz mieć ryzyka dupy ciętej,
ja sie przejechałem na atomicu, na szczęscie po antybiotykach przeszło, ale
i alchemia i db pharma i inne winka oprócz desmy i rwr słyszałem że dużo
osób musiało skorzystać z wizyta chirurga lub tak jak w moim przypadku brać 2 silne antybiotyki.

winko tylko tabletki akurat atoma sa oki, inj tylko pewna desma lub rwr.

nbmatt
16-05-10, 23:53
wlasnie kumpel ma winko atomica w tabsach i startuje od jutra .
a Tobie co sie po tym dzialo . wiem ze ma clomid na odblok potem i esensialae jako oslonke

KowalX
17-05-10, 01:17
Antybiotyki po zastrzykasz kojarzą mi się z ropą i stanem zapalnym,ale mogę się mylić :)

fallenursus
17-05-10, 03:48
syf i brudy w roztworze-zakazenie i antybiotyki. Czasami jak za puznosie pujdzie to lekaza to wycinaja kawal miecha:) dlatego jesli jest dostep do aptecznych srodkow nalezy tylko takie brac, jest pewnosc ze bedziemy miec czysty towar.
Najwiecej mozna sie nabawic po zle zrobionym trenie,gdzie przy jego syntezie jest bardzo duzo metali ciezkich.....

vold
17-05-10, 07:15
Czy winstrol z firmy Desert Labs kopie jak powinien i czy często można trafić na fake?Jakie macie zdanie o tym winie?

nie słyszałem o tej firmie, proponuje coś bardziej sprawdzonego :)

joh1964
17-05-10, 12:00
syf i brudy w roztworze-zakazenie i antybiotyki. Czasami jak za puznosie pujdzie to lekaza to wycinaja kawal miecha:) dlatego jesli jest dostep do aptecznych srodkow nalezy tylko takie brac, jest pewnosc ze bedziemy miec czysty towar.
Najwiecej mozna sie nabawic po zle zrobionym trenie,gdzie przy jego syntezie jest bardzo duzo metali ciezkich.....

trenie ale także winku bo jest robiony na bazie wody,łatwo o bakterie w roztworze, dlatego
ja osobiście winko inj under dla mnie nie istnieje po tej przygodzie z atomem , na innych forach
też chłopaki piszą że mieli problemy przeważnie po winstrolu inj a nawet szli pod nóż, dlatego
ja wybieram tabletki, wiem jak cieżko się to goji, a i tak dzieki Bogu nie miałem nic ciętego.
Po innych saa ug na bazie oleju raczej bardzo rzadko słyszy się o ropniach może to być też spowodowane błędem robienia
zastrzyku, ale u zaawansowanych tylko takie opinie słyszałem o winkach różnych firm.
Tak że ja stawiam tylko na tabletki winstrolu.

opalinho
17-05-10, 14:32
trenie ale także winku bo jest robiony na bazie wody,łatwo o bakterie w roztworze, dlatego
ja osobiście winko inj under dla mnie nie istnieje po tej przygodzie z atomem , na innych forach
też chłopaki piszą że mieli problemy przeważnie po winstrolu inj a nawet szli pod nóż, dlatego
ja wybieram tabletki, wiem jak cieżko się to goji, a i tak dzieki Bogu nie miałem nic ciętego.
Po innych saa ug na bazie oleju raczej bardzo rzadko słyszy się o ropniach może to być też spowodowane błędem robienia
zastrzyku, ale u zaawansowanych tylko takie opinie słyszałem o winkach różnych firm.
Tak że ja stawiam tylko na tabletki winstrolu.

Na winko w tabach z jakich firm stawiasz jeśli można wiedzieć?

ht
17-05-10, 14:40
tabsy atoma mozesz spokojnie szamac. scantel tez daje rade. co do shotow to tak jak joh. chyba jedyny produkt ktorym atomic sie nie moze pochwalic.

joh1964
18-05-10, 10:03
tabsy winka są atoma oki nie słyszałem złej opini, alternatwnie stanox,db, flor medico.