Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : nabieranie masy

Vienio321
16-05-10, 15:39
Witajcie.

Mam zamiar kupić sobie gainer:
[allegro.pl/item1026884783_pvl_mutant_mass_2_27kg_najlepszy_ga iner_k_ce.html]

Chcę przybrać na masie (przytyć), ponieważ zwykła dieta nie przynosi rezultatów.
Czy będą widoczne efekty po jego spożywaniu ?
Jeśli tak to po ile dniach?
Na jak długi czas wystarczy mi gainer spożywając nałożoną na niego dawkę?

Orson
16-05-10, 15:59
napisze to po raz 100 - GAINER to tylko uzupełnienie diety. Sam gainer Ci nic nie da. Poza tym pod względem jakości to ten który chcesz kupić to kicz na wodę.

AKRO
18-05-10, 00:38
Czy będą widoczne efekty po jego spożywaniu ? yhy

Jeśli tak to po ile dniach? po dwóch

A tak poważnie to jedz normalne jedzenie a nie prochy bo one ci gówno dadzą. Tak jak wyzej, to tlyko uzupelniene.,

grochos
18-05-10, 09:43
Vieniu - prosta sprawa - gdzies tkwi blad, albo lipna dieta, albo lipnie cwiczysz itd. Poczytaj troche o diecie, oblicz zapotrzebowanie kaloryczne i wtedy uloz wszystko od nowa. Dobra dieta to spor pieniadze, dlatego warto czasem kupic gainerka, aby uzupelnic brak bialka i wegli. Przy nabieraniu masy uwazaj, zeby Cie nie zalewalo... dokladaj sobie aeroby i powinna byc gitara...

chcesz kupić to kicz na wodę.
Moze ja juz stary jestem, ale od kiedy mutant mass jest kó*** kiczem na wode? wg. mnie jeden z lepszych gainerow...

[center]Sporządzona przez Was
lista odżywek i suplementów godnych polecenia:

PVL - Mutant Mass

Sosna91
18-05-10, 15:15
dozbieraj kase i kup mutanta duzego 7kg bo na tego szkoda kasy, jak jestes chudy to podziala na Ciebie ;]

Voice666
23-05-10, 17:16
Chcesz mięśnie to musisz jeść mięśnie.

puma007
24-05-10, 16:53
Chcę przybrać na masie (przytyć), ponieważ zwykła dieta nie przynosi rezultatów.

A masz ja wgl???jak tak to podaj ile wazysz,wzrost i wiek i podaj co jesz to zobaczymy czy nie daje rezultatow xD

Grzybi
24-05-10, 19:51
napisz diete moze pomozemy