Zobacz pełną wersję : nabieranie masy
Witajcie.
Mam zamiar kupić sobie gainer:
[allegro.pl/item1026884783_pvl_mutant_mass_2_27kg_najlepszy_ga iner_k_ce.html]
Chcę przybrać na masie (przytyć), ponieważ zwykła dieta nie przynosi rezultatów.
Czy będą widoczne efekty po jego spożywaniu ?
Jeśli tak to po ile dniach?
Na jak długi czas wystarczy mi gainer spożywając nałożoną na niego dawkę?
napisze to po raz 100 - GAINER to tylko uzupełnienie diety. Sam gainer Ci nic nie da. Poza tym pod względem jakości to ten który chcesz kupić to kicz na wodę.
Czy będą widoczne efekty po jego spożywaniu ? yhy
Jeśli tak to po ile dniach? po dwóch
A tak poważnie to jedz normalne jedzenie a nie prochy bo one ci gówno dadzą. Tak jak wyzej, to tlyko uzupelniene.,
Vieniu - prosta sprawa - gdzies tkwi blad, albo lipna dieta, albo lipnie cwiczysz itd. Poczytaj troche o diecie, oblicz zapotrzebowanie kaloryczne i wtedy uloz wszystko od nowa. Dobra dieta to spor pieniadze, dlatego warto czasem kupic gainerka, aby uzupelnic brak bialka i wegli. Przy nabieraniu masy uwazaj, zeby Cie nie zalewalo... dokladaj sobie aeroby i powinna byc gitara...
chcesz kupić to kicz na wodę.
Moze ja juz stary jestem, ale od kiedy mutant mass jest kó*** kiczem na wode? wg. mnie jeden z lepszych gainerow...
[center]Sporządzona przez Was
lista odżywek i suplementów godnych polecenia:
PVL - Mutant Mass
dozbieraj kase i kup mutanta duzego 7kg bo na tego szkoda kasy, jak jestes chudy to podziala na Ciebie ;]
Chcesz mięśnie to musisz jeść mięśnie.
Chcę przybrać na masie (przytyć), ponieważ zwykła dieta nie przynosi rezultatów.
A masz ja wgl???jak tak to podaj ile wazysz,wzrost i wiek i podaj co jesz to zobaczymy czy nie daje rezultatow xD
napisz diete moze pomozemy