Hybrid
15-05-10, 10:06
Witam wszystkich. Najpierw opiszę moja obecną sytuacje. Rok temu byłem całkiem zadowolony z mojej sylwetki, mam 166 ważyłem jakieś 66kg i było naprawdę ok(chodziłem na siłownie, basen-może nie jakoś wyczynowo ale jak dla mnie w sam raz). Niestety trafiłem do szpitala na 3 tyg i potem się zaczęło, o ile w samym szpitalu ważyłem jeszcze mniej to potem bardzo przytyłem(nie ważyłem się ale wcale nie zdziwiłbym się jakby to było koło 85). Obecnie ważę coś koło 81kg i bardzo źle się z tym czuje. Od 2 miesięcy znowu chodzę na basen( 2 razy w tygodniu po 1h) ale to stanowczo za mało. Proszę więc o pomoc bardziej doświadczonych kolegów. Co robić dalej? Myślałem nad A6W, bieganiem czy skakanka. Tylko pytanie kiedy to robić? Może mi ktoś poradzić najlepsze pory dnia? Rano czy wieczorem?? Dodam, że basem mam w pon(17:00) i pt(11:00). Co do diety to po prostu staram się nie jeść fast foodów, nie słodzę herbaty, skończyłem ze słodyczami, tylko ciemne pieczywo. Wszystkie wskazówki będą dla mnie na wagę złota(a wiadomo, że ono teraz w cenie);)
Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedzi
Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedzi