Zobacz pełną wersję : Kre-alkalyn
Witam!!!
Przez jak długi czas moge brać kre-alkalyn i po jaka powinna być przerwa po nim przed następnym cyklem ??
tak jak kazda kreatyna...
A ja właśnie czytałem że to jest nowa formuła która jest bardziej wydajniejsza i do tego spożywana w mniejszych porcjach i do tego nie potrzebne są przerwy w cyklach jak przy innychkreatynach.
pzdr.
reklama :mrgreen:
dla nich najlepiej brac caly czas...
tom, to czemu tak przy kreatynie nie napisali??
pzdr.
To jak ?? przerwa czy jedziemy dalej z kre-alkalynem ??
[ Dodano: 17-02-2007, 10:34 ]
"A ja właśnie czytałem że to jest nowa formuła która jest bardziej wydajniejsza i do tego spożywana w mniejszych porcjach" - prawda:P
"A ja właśnie czytałem że to jest nowa formuła która jest bardziej wydajniejsza i do tego spożywana w mniejszych porcjach" - prawda:P
Prawda, treż czytałem że są nie potrzebne przerwy, ale poczytaj sobie to będziesz sam wiedział najlepiej!!
pzdr.
tak macie racje kre-alkalyn nie trzeba stosowac cyklicznie
tak macie racje kre-alkalyn nie trzeba stosowac cyklicznie
A nie mówiłem :twisted: :twisted:
pzdr.
a ile artow o kre-alkalyn czytales?1 czy 2nawet co???
zwykle mono tez mozna caly czas brac...
ale najlepiej jest cyklicznie bo musisz dostac kopa rozumiesz?
zwykle mono tez mozna caly czas brac.
A to gdzie wyczytałeś??
pzdr.
hehe mozna tylko z jakimi efektami... :wink:
No, nie następny :evil:
pzdr.
jonasz mozna ale to raczej stara szkola...zreszta poszukaj sobie...
Pogubiłem sie już hehe :P
tom, czytałem już sporo o kretce i jeszcze ani razu że można ciągle!!
pzdr.
jonasz7, więc musisz jeszcze trochę poczytać
jest takie coś jak stała suplementacją kretką bierze się jej wtedy trochę mnie na dzień
Oooooooo to nie wiedziałem, ide czytac!!
pzdr.
Niektore kreatny jak np. kre-alkalyn z olimpu reklamuja sie ze nie potrzeba zadnych cykli ani faz nasycenia ale prawda jest taka ze to dotyczy wszystkich kreatyn.
Jesli chodzi o kre-alkalyn to jest to po prostu monohydrat o duzo wiekszej przyswajalnosci do organizmu on zwyklych monohydratow.