Zobacz pełną wersję : Klata help
Elo jeśli sie jest początkującym ma sie 12lat i chce sie ćwiczyć klate od czego zacząć dolne partie klatki czy gurne chyba dolne podpoiwiedzcie dam soga w nagrode
Przepraszam za błędy ale sie śpiesze
fallenursus
15-05-10, 00:01
kup se rolki
slim shady
15-05-10, 00:02
daj sobie spokój z siłownią na razie, szkoda zdrowia, jeszcze się rozwijasz, a szkoda psuć sobie zdrowie, jakąś głupią kontuzją, nie masz wiedzy jak wykonywać poprawnie technicznie ćwiczenia, Twoje ciało w tym wieku nie jest gotowe na taki wysiłek fizyczny, uszkodzisz sobie kręgosłup i w przyszłości nie będziesz mógł ćwiczyć.
Możesz zacząć robić różnego rodzaju pompki (ale z głową i najlepiej pod okiem kogoś doświadczonego)
ps. nadal radze Ci popracować nad pisownią
pozdro
Elo jeśli sie jest początkującym ma sie 12lat i chce sie ćwiczyć klate od czego zacząć dolne partie klatki czy gurne chyba dolne podpoiwiedzcie dam soga w nagrode
Przepraszam za błędy ale sie śpiesze
Elo jestem początkujący i mam problem. Nie wiem czy mam robić kupę na rzadko czy na miękko. POMOCY!!! Panowie, nie reagujcie na takie posty.
dziwne że Lee Priest Zaczoł w takim samym wieku ................... spokojnie jak młody podejdzie do tego z głową i będzie ktoś kto go poprowadzi to nic jemu sie nie stanie
Młodzik jesli chodzi ci o klatkę to pompki są dla ciebie najlepsza alternatywą .....................
Stary mam 5kg x4 wienc moge 20kg zalozyc brat poda sztange co ma 26lat i bende robil on tez cwiczy ale on nic mi niemowi xD :| A i jeszcze hantle mam 1kg x6
KURWA NIE MAM KASY NA ROLKI A PO jAKIEGO CHU.. PISZECIE zAMALY JESTES CHCE GRAC W PILE TO CHCE DAC MI ODPOWIEDZ A NIE MAM 12 LAT I CHCE ZROBIC KUPE LUB KUP SE ROLKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heh ty zawsze sie spieszysz. A moze poprostu nie śpij na lekcjach i ucz sie ortografii. Mając tyle lat nawet internet nie jest dla ciebie a co dopiero siłownia.
... widzisz to i nie grzmisz
3189
tyle odemnie i zamykam