Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : bol brzucha glowy i goraczka...

Dominick
14-05-10, 09:55
w srode robilem plecy. nie mialem czasu wiec robilem bez rozgrzewki. po wiosle ze sztanga zle sie poczulem ale dokonczylem trening normalnie...
Po powrocie do domu odrazu byl kibel i calkowity brak apetytu.. zjadlem na sile... po 3 godzinach na nogach zaczolem odczowac bol brzucha ale nie taki zwykly ciezko mi go opisac... podskoczyla goraczka i strasznie boli mnie glowa
dzisiaj jest piatek a objawy nie zniknely.. dzisiaj lyknolem cos na goraczke i bol glowy ale narazie nei przechodzi ale co z tym brzuchem??
po kilku godzinach chodzenia nie moge wyrobic z bolu staram sie jesc na sile ale trening dzisiejszy chcial nie chcial musze odpuscic

staralem sie najdokladniej to opisac potrafi mi ktos pomoc?

Dominick
14-05-10, 16:21
odswiezam

Hermann
14-05-10, 16:36
Dominik ćwiczenia prawdopodobnie nie miały wplywu na Twój stan. Podejrzewam że zaraziłeś sie grypa jelitową. Może trwać kilka dni i jest to typowe zakażenie wirusowe. Leczenie polega na przyjmowaniu dużej ilości płynów i uzupełnianiu elektrolitów. Jednym słowm jak masz sraczke to pij dużo płynów aby sie nie odwodnić. Możesz wziąć wegiel aby zatrzymać biegunke.Jeżeli sie nie myle to po ok 3 dniach powinna nastąpić poprawa.Nie ma na to innych leków. Jeśli dolegliwośći nie ustąpią po kilku dniach idż do lekarza ale jestem prawie pewny że to ta choroba. Odpuść trening az Twój stan sie poprawi. Pozdrawiam.

Dominick
14-05-10, 16:41
przypuszczalem taka mozliwosc.. nie mam juz problemow z kibelkiem ale apetyt nikomy... tylko dlaczego brzuch boli mnie jak chodze jak usiade po kilku minutach przestaj..
matka "znachorka" mowi ze naderwalem zoladek podnoszeniem bez pasa.. kaze mi rozgrzewac go spirytusem z piounem

fallenursus
14-05-10, 17:12
naderwales zoladek...dobre :)
ta tam stawiam na Hermann'a

burn
14-05-10, 17:37
matka "znachorka" mowi ze naderwalem zoladek podnoszeniem bez pasa.. kaze mi rozgrzewac go spirytusem z piounem
Powiedz mamie, że spróbujesz tej metody.
Zaproś kumpla i wypijcie spirycik. Wersja hardkor z piołunem na zagrychę.
Może ból nie przejdzie ale chociaż spiryt się nie zmarnuje.

Dominick
14-05-10, 19:17
Powiedz mamie, że spróbujesz tej metody.
Zaproś kumpla i wypijcie spirycik. Wersja hardkor z piołunem na zagrychę.
Może ból nie przejdzie ale chociaż spiryt się nie zmarnuje.

wersja leczenia mi sie podoba...

ogolnie czekam do poniedzialku jak nie przejdzie to lekarz... jak narazie staram sie trzymac diete ale bardzo ciezko sie je nie majac apetytu

Gangsta Latino
14-05-10, 19:19
Kiedyś mi babcia dała piołunu, bo też miałem grype jelitową:( Jeden łyk i kilka posiłków mi tylko śmignęło;] ahh ten piękny smak piołunu:(

A miałem takiego pecha, że mi skórka z winogrona została na... czymś już nie pamiętam:( tydzień w chaci i na kiblu

Co do tematu to myślę, że masz coś podobnego jak ja miałem, brzuch przez 2 dni mnie bolal tak, że miałem ochote se w łep strzelić bo nic nie pomagalo

Dominick
14-05-10, 19:28
ale jak leze to wszystko jest ok... bol glowy i goraczka minely
ale jak postoje na nogach z 2 godziny to sie zaczyna bol w dolnej czesci brzucha

KowalX
14-05-10, 19:32
W którym miejscu boli?

Dominick
14-05-10, 19:34
z 10 cm od pepka w obie strony.. ale to nie jest jakis tam duzy bol da sie wytrzymac ale po ok godzinie caly brzuch mi nabrzmiewa i wtedy przy kazdym ruchu mnie boli
a po 2/3 godzinach zaczyna mnie jeszcze bolec z tylu w okolicach ledzwi

fallenursus
14-05-10, 19:36
idz do lekaza, tu ci nikt diagnozy prawidlowej nie da

Dominick
14-05-10, 19:40
idz do lekaza, tu ci nikt diagnozy prawidlowej nie da

czekam do poniedzialku...

Gangsta Latino
14-05-10, 19:43
ja mam taki sam ból ( okolice pępka) jak duzo na rowerze jezdze... ale jak rozciągne brzuch to ból ustaje... trochę dziwne masz te objawy :P

KowalX
14-05-10, 20:03
Czy ten ból jest jakby piekący?

Dominick
14-05-10, 20:14
Czy ten ból jest jakby piekący?

no cos w tym stylu

KowalX
14-05-10, 20:24
Nie wiem czy to nie przepuklina hmm...w każdym razie do lekarza.Zrezygnuj do tego czasu z treningów.Jeśli to zatrucie to też olej dietę i jedz lekkie posiłki.Lekarz przebada i będzie wiadomo,ale nie odkładaj go.