Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czy tak dziala orginalna deca grecka??

romano20
13-05-10, 22:47
Witam powiedzcie mi czy orginal deci greckiej wchodiz dosc cierzko do strzykawki np przy igle 6-8 mm bo bije dece i prolo i prolo idzi efajnie w strzykawe i meisien a deca ciezej czy taka jest orginalna?? czy mzo ejakis zszit to bedzie??

fallenursus
13-05-10, 22:59
jesli sa na innych olejach robiuone to oczywiscie ze bedzie roznica, za 5 tygoidni bedziesz wiedzial czy to deka:)

romano20
13-05-10, 23:01
no a z wlasnego doswaidczenia co sadizs zorginal czy szit powinna wchodzi sz ciezej do stzykawki niz np prolo ?

fallenursus
13-05-10, 23:04
nie wbijam aptecznych srodkow bo niedostepne u mnie:( jedynie to test e mam z apteki naszej i ciezko idzie chyba na castrol syntec go zrobili:)poczekaj na innych.
z jednej firmy biore i rozne srodki na roznych olejach sa z wieksza lub mniejsza domieszka rozpuszczalnikow i inaczej wchodza.

lg team
14-05-10, 08:41
podorbe ciezej sie naciaga niz oryginal,
daj foto tej deki i pudelkqa to sie obejrzy,

romano20
14-05-10, 10:08
aha no pudelko i amp wyglada jak jak te inne na forum orginalne wiec nic tam nie zobaczysz tylko naklejki na amp sa tak jak by krzywo troche naklejone co sadzisz podroba ?? i temu ze ciezko wchodiz w strzykawke to tez jakisz szit??

lg team
14-05-10, 10:28
napisalem zebys wstawil foto tej deki i opakowania a nie je opisywal,

romano20
14-05-10, 10:50
mozesz napsiac jak sie tu dodaje zdjecia??

romano20
14-05-10, 10:59
no i co o tym sadzisz??

romano20
14-05-10, 11:31
no i co sadzisz dasz rade cos poznac po tej fotce??

lg team
14-05-10, 11:49
masz fejka,

romano20
14-05-10, 12:51
czyli co o tym mi wiecej powiesz ?? dlaczego tak sadzisz?? to co to mzoe byc w tej amp wogle??

lg team
14-05-10, 13:09
czyli co o tym mi wiecej powiesz ??

a co mam ci wiecej mowic... procz tego ze masz podrobke,

dlaczego tak sadzisz??

bo wiem jak wyglada orginal

to co to mzoe byc w tej amp wogle??

nie wiem, nie ja to produkowalem, moze wszystko jak i zupelnie bezwartosciowy plyn,

romano20
14-05-10, 13:17
aha cz\yli jestes w 100% pewny ze to podroba?? czy nie do konca?

lg team
14-05-10, 13:24
czy nie do konca?

napisales to bo ludzisz sie ze jednak masz orginal... MASZ W 100% PODROBE - wiec sie nie ludz,

z niektorymi srodkami nalezy byc bardzo ostroznym - szczegolnie z niektorymi aptecznymi srodkami (bo under to under producent moze sie postarac albo i nie), jak jestes zielony w temacie to na przyszlosc bierz 1szt i wrzucaj w neta - ktos kto ma wiedze z pewnoscia ci napisze czy masz legit towar czy tez nie,

fallenursus
14-05-10, 13:27
dokladnie, dlatego wychodze z zalozenia,ze jade na jednym towarze dopuki firma mnie nie zrobi w balona. Z taka mala roznica ze u nas akurat ten pan najpierw wysyla,powbijam,obadam czy dziala i wysylam kase. nie dziala odsylam towar. Pan w 100% gwarantuje swopj produkt i za nim stoi. Bardzo sie zdziwilem jak pierwszym razem przyjechal towar a ja nie wyslalem kasy:)

vold
14-05-10, 15:35
Niestety nie jest powiedziane że podróba bedzie ciężej wyciagać się od orginału !

Wszystko zależy na jakim oleju zrobione jak zrobią na zadkim to bedzie lepiej się wyciagało od orginału,

ogólnie deca grecka (orginał) jest na dość żadkim oleju więc wyciąga się elegancko,

patrząc na fote na 99% nasz fake !!!

MAXIMUS 2
14-05-10, 16:57
I to jest dramatyczna sprawa w całym tym świecie człowiek se co kupi i chu...j wie co w dup... se wstrzykuje tak jak fallen napisał może to castrol jeszcze dobrze jak syntetyk bo mineralny strasznie piecze.

romano20
15-05-10, 16:11
to co mam tego nie brac czy co?? co o tym sadzicie czy jak juz zaczlaem idzi e3 tydz to bic dalej??

ht
15-05-10, 16:36
sprzedaj to co ci zostalo.

MAXIMUS 2
15-05-10, 17:34
sprzedaj to co ci zostalo.
romano20 wywal do kibla bo następny nieszczęśnik ścierwo se będzie wbijał.

vold
15-05-10, 21:41
Ze podróba nie świadczy o tym że nie będzie działać :)

poprostu ktoś podszewa się pod orginał który ma renome i jest chodliwy, jest nawet szansa że jest tam 200mg nandrolonu ale jest też możliwość że jest tam 50mg propa, jedna wielka niewiadoma, wiec jak to zawsze powtarzam jak masz kupić niby orginał i za niego sporo placisz zakup under dobrej firmy i poświęcisz połowe kasy a pewnie lepszy niż fake niby orginał :)

romano20
15-05-10, 23:34
voldemort to co bys zrobil na moim miejscu moze to wbije nic zlego sie raczej nie powinno stac??

vold
16-05-10, 06:59
wbijaj tylko testo dodaj jakies konkretne, najwyżej nie będzie działało jak powinno wtedy będziesz poprostu na testo :)

lg team
16-05-10, 10:08
voldemort to co bys zrobil na moim miejscu moze to wbije nic zlego sie raczej nie powinno stac??

raczej trutki tam nie ma,
co najwyzej olej solo, a w najlepszym przypadku testosteron lub odrobina nandrolonu,

wiesz co zrob? wbijaj ta deke solo, jesli bedzie wzrost libido tzn ze bijesz testo i poprostu skoncz cykl na testo,
ale jesli zauwazysz spadek libido wtedy dodaj testo i to bedzie swiadczylo ze cos tam nandrolonu jest
no a jak nic nie bedziesz czul tzn ze olej bijesz,

romano20
16-05-10, 11:45
wiec dece bic ale solo ? i jak zaczne cos tam dzialac dodac testo a jak nie to odstawic dece i zaczac prolo tylko z eteraz biore jeszcz emete do tego wiec wiecie niewiem czy to dam rade rozpoznac czy dziala

romano20
16-05-10, 16:00
no a moze kto snapsiac jeszcz ejka bed eto bral z prolem i ta dece co mam jak rozpoznac czy to jest deca po jakim czasi epowinno zaczac dzialac i jakei powinno byc dzialanie??

vold
16-05-10, 20:57
Ja bym nie ryzykował podając samą dece i czekał aż pała nie stanie,hehe.

Dodaj testo , napewno wtedy nie dowiesz się w pełni co jest w tej niby decy ale napewno bedziesz miał jakieś efekty a na przyszłość nie inwestuj w bubel.

lg team
17-05-10, 07:50
to jest najprostszy sposob sprawdzenia czy w srodku jest nandrolon - przybicie jej solo,
nie ma nic strasznego w tym, jesli tam jest nandrolon faktycznie, gosc odczuje spadek libido, wtedy dorzuca propa przez 3tyg wlacznie z prolka, libido wzrasta od razu, prop soe konczy a prolka zanim sie prop skonczy zacznie sie rozkrecac, wiec problemu nie bedzie,

jak tam jest testo to bijac ta deke z testo gosc nie polapie sie co tak naprawde bije,
podejrzewam ze nawet jak bedzie tam deka to bijac ja z testo i tak nie bedzie wiedzial jak odczuc czy bije deka + test czy test + test czy olej + test,

romano20
17-05-10, 19:22
Ig no masz racje wiec powiem ci tak bed ebil to razem ta deca plus prolo a prosil bym zebys napsial jak to dokaldniej rozpoznac keidy zacznie dzialac deca czy tez keidy niebedzie to dzialac ??