Zobacz pełną wersję : Pączek !!!
dzis tlusty czwartek a ja jestem na jaoko takiej diecie(staram sie) gdyz cwicze dzis bylem na silce no dobra ale czy moge zjesc sobie dzis i jutro 1-2 paczki , i czy mam to spalic ale jak prosze o pomoc dziex z gory :smile:
No własnie sam sie zastanawialem czy moge sie troche nawpierdalac :P niby to jakies 200 kalroi ciekawe czy koniecznie spalic trzeba czekamy na odpowiedzi :D
e w jeden dzien te kilka pączków nie zawadzi napewno na drugi dzień sie nie obudzisz taki co nie bedziesz widzial swoich stów :lol:
tylko uwazaj sie nie przejedz, po paru paczkach moze cie niezle zatkac
grzesiek k
15-02-07, 21:30
ja właśnie kończę 4 dość :grin:
Myślę że nic się nie stanie jak zjesz te pączki. Tłusty czwartek jest przecież raz w roku...
Całe szczęście...
Pozdrawiam
Heh przydaje sie taki dzien chociaż raz w roku :P zawsze mozna te pare pączków spalić nie powiem że łatwo. Tylko po co jeść i potem spalać, lepiej wogle nie jeść :P
DOKŁANIE dlatego nie jadłam wcale... :grin:
Pozdrawiam
grzesiek k
16-02-07, 11:40
DOKŁANIE dlatego nie jadłam wcale... :grin:
Pozdrawiam
a tam się martwić nie ma czym ja tam nie żałowałem wczoraj :lol:
No właśnie ja może chudy nie jestem ale czemu sobie taki fajny dzień psuć i jeszcze mówia że jak sie pączka nie zje w ten dzień to sie bedzie źle wiodło :P
ja nie jadłam pączków bo nie lubie
Ale tego jednego dla szcześcia w życiu :P ale wiadomo nic na siłe.
skad mialem wiedziec ze zjedzedzenie paczka przyniesie szczescie, mogles juz wczoraj powiedziec a nie po sprawie :cry:
No tak mówia :P Ja wierze w takie fajne babcine rzeczy. Babcia mi powiedziala że takie przesądy są wiec sobie nie żałowałem :P Moje jest w tym troche prawdy :D
rocky_balboa
16-02-07, 14:31
hehe ja nawet jak zjem 10 pączków to mi nie przybędzie, nie trza sie martwic jak sie od czasu du czasu cos wpierdoli :)
grzesiek k
16-02-07, 17:53
hehe ja nawet jak zjem 10 pączków to mi nie przybędzie, nie trza sie martwic jak sie od czasu du czasu cos [cenzura] :)
Popieram :grin: