PDA

Zobacz pełną wersję : Novatest + gaspari halodrol

michal_poland8
12-05-10, 17:48
Witam. Mam pytanie czy taka kombinacja ma sens Novatest + Gaspari HALODROL. Brałem kiedyś Reversitol - dawał dobre efekty, sle już wycofali :( nie wiecie co może zastąpić Reversitol ? Zależy mi na zbiciu wody i tłuszczu z pod skóry.. Wyżyłowaniu się. Do tego chcę dożucić jakiś spalacz tłuszczu ale to już inny temat. Nie ważę dużo bo 76KG przy 184cm. Teraz robię masę .. kreatyna, białko, dieta i trening na masę.. Troszkę się rusza do przodu... Ale za jakieś 3 tygodnie chcę sobie zarzucić Novatest + Halodrol (6-oxo) Reversitol przydałby mi się bo był naprawdę dla mnie bardzo dobry bo z jego pomocą udało mi się zrzucić sporo tłuszczu, zbić mięsień i trochę się wyżyłować ... Proszę o jakieś podpowiedzi.. co najlepsze z tego typu środków - na podniesienie testosteronu , zredukowanie estrogenów.

ht
12-05-10, 22:18
novatest bral kolega. bez rewelacji. tyle ze byl po cyklu na saa. co do halodrola opinie pozytywne. ile wogole masz lat??? jesli jestes przed 30 to raczej nie jest ci potrzebny jakis booster testosteronu. co do spalaczy to zobacz sobie mitotropin. tam masz oddzielnie tab na zbicie wody.

fallenursus
13-05-10, 01:37
Proszę o jakieś podpowiedzi.. co najlepsze z tego typu środków - na podniesienie testosteronu , zredukowanie estrogenów.
sns- inhibit-e
gaspari-novedex xt
AX- hyperdrol x2 -jesli wogole jeszcze znajdziesz gdzies+mass fx.

cos co bazuje na atd lub 6-bromo.

MolderDist
16-05-10, 23:46
Lub ATD z chyppereal labs czy coś takiego, dobrze cenowo wychodzi ;-)