Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : WytrzyMałość !!!\Rzeżba

Potępiony
10-05-10, 18:49
Cześć oto Ankieta xD :
Staż-6 mieśięcy
Wiek-18lat
wzrost-172cm
waga-88kg

Waże 88kg chciałbym tak do 80kg zrzucic ale żeby nie stracic a ocalić mieśnie tak jak Ty napisałeś dodałbym białko ale jak to stosować żeby sie nie zalać a zrzucic i ocalić mieśnie (Wczesniej brałęm Gainer i mnie zalało i to nawet SPORO),więc niecche popełnić tego samego błędu włąsnie skonczyłem trening Siłowy i chcę zacząć trening Rzeżba\Wytrzymałość przez około 1 miesiąc. Mam zakupioną Creatyna mono mega caps 1250 i 50 zł na jakąś odżywke białkową? Lub coś przydatnego dla mnie .Prosze pomuż naprawde potrzebuje pomocy .Thx z góry

Pioter1994
10-05-10, 20:44
Najpierw redukcja.

dyrty_00
11-05-10, 07:23
Co do odżywek to becca+glutamina carbo to podstawa po białku sie nie zalejęsz gainer ma to do siebie że jest tam przewaga węglowodanów więc normalne że sucha masa nie idze , nastepnie treniggu nie nie musz zemieniac tylko zmniejsz przerwy do 45 sekund to musi być bardzo intensywny trening . Po treningu aeroby min 45 min zreszta co dzinnie nie tylko co trening , opcjonalnie zejdz w wegli ale białek nie ruszaj bo masa poleci tu tylko baw sie węglami . pozdro 600

Tadel
11-05-10, 15:49
50 zeta to troche mało.. Ja na twoim miejscu kupił bym jakieś lepsze białko które będzie w sobie miało BCAA, albo kupić samo BCAA ale wtedy trzymać się mocno diety żeby mieć odpowiednią podać białka