Zobacz pełną wersję : Problem z decyzja
Witam , mialem w sumie juz zaplanowany cykl 1-6 prop piramidki wiec nie pisze prawdopodobnie razak+ 1-4 30 mg meta jelfa Tylko kwestia jest taka ze wracam na silownie po rocznej przerwie i zastanawiam sie czy robic meta +prop czy rozdzielic to na 2 cykle dieta dopieta na max wiec moze lepiej by poszlo na 2 cyklach osobno meta i osobno prop solo , co myslicie? wczesniej bralem jakies metki , omke prolo , ale to niewypaly, niemialem kase na diete itp wiek 20 waga 90 kg staz 3 lata teraz rok przerwy , ostatnie cykle na saa jakies 1, 5 roku wstecz
ja bym polecial pierwszy cykl prop solo. nesxt cykl. enan meta.
a moze pierwszy cykl prop solo , a potem prop + meta za jaies 2 miechy? stawiam na krutkie cykle wiec wolal bym omijac enany itp;) aha oczywiscie celem jest masa
fallenursus
08-05-10, 22:50
jak tylko krotkie robisz, to wyjscia nie masz. tak jak napisales.
ale jakbys poszukal dobrze na necie to znajdziesz krotkie cykle na enanie itp:)
no i co to te piramidki? na coto komu. dawka stala.
skoro dopiero wracasz na silownie to ja bym na razie pocwiczyl a potem sie zabral za SAA.
a co do cyklu to zdania sa podzielone.
niektorzy polecaja propa i metke w 1 cyklu (nawet pierwszym)
inni twierdza ze na 1 raz lepiej sam prop.
ja bilem propa z metka i porobilo mnie pieknie. ale ja mam 10 lat wiecej niz ty. Tak wiec mysle abys sprobowal z samym propkiem, ale przez 8 tygodni.
ale jak pisalem wczesniej. najpierw zacznij cwiczyc:)
piramidki byly modne 10 lat temu.
tak czy tak będzie ok,
nie ma wiekszej głupoty jak zacząć trenować po przewie i odrazu koksy,
ja wiem że idą wakacje i każdy chce być piękny ale nie tędy droga :)
odczekaj troche,
rozcwicz sie,
oczywiscie odczekam , cyk planuje na poczatek lipca wiec w te 2 miechy cos tam nadrobie , i jeszce wpadlop mi do glowy cos takiego
1-4 30 mg meta 4-10 prop co o tym myslicie? w pierwszym przypadku prop +meta piramida w takim sensie ze bede go mial 3 flakony i bedzie bity po 130 mg a po skonczeniu mety 150mg przez tydzien i tyle i potem zejcie malumi dawkami . Moze sa jescze jak9ies inne kombinacje ?, Chodzi mi o to zeby nie brac na darmo 2 srodkow jesli to samo moge osiagnac na jednym
w 2 miechy nic nie nadrobisz,
Ok , ale byl bym wdzieczny jak bys odpowiedzial na moje pytanie dotyczace tego co zrobic , wiem ze masz taka wiedze. Bo z tym czy robic cylk i kiedy nie mam problemu , tylko problem jest ,jak go zrobic zeby wyszlo jak najlepiej
zero pieramidek. lepiej wyjdziesz jak dasz propa z meta. a nie meta i przejscie na propa.
1-6 meta 25mg ed jelfa
1-8 prop 100mg e2d
prop na 6 tyg + ewentualnie meta ale nie koniecznie.
drogi autorze kto Ci takie bzdurne pomysly na cykle podsuwa???
co to wogole za wyliczenia?? prop 150 na tydzien??? co to za dawki??? totalna porazka.