Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prośba o dietę na masę i rzeźbę ...

dadus18
08-05-10, 01:08
Witam wszystkich, potrzebuję fachowej porady co zaaplikować(odżywki i inne), zależy mi na podniesieniu masy a następnie wyrobieniu ładnego ciała, rzeźby. Mam 24 lata wcześniej ćwiczyłem ale nie dość intensywnie, budowa Ciała atletyczna, ale nie dość zadowalająca :-), wzrost 176cm, waga 73kg. Dla wiadomości pracuję fizycznie, dziennie przyswajam wiele kalorii gdyż zjadam dużo, ale mój organizm szybko spala, śniadania to zazwyczaj kasza, sery, szynki, i mięsa. Bardzo proszę o jakąś radę nie zależy mi na sile tylko ładnej rzeźbie i tak jak mowilem na wzroście masy. Pozdrawiam.

fallenursus
08-05-10, 01:36
dzxial dieta i tematy podwieszone zapraszaja. Dowiesz sie czy stac cie bedzie zrobic i utrzymac diete.
potem ewentualnie w dziale treningu cos dla siebie znajdziesz,jesli nie z checia pomoge. 24 lata, sa rozne mozliwosci.
najpierw cos od siebie musisz wykazac.
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?24351-Masa-Chcesz-mie%E6-wielkie-mi%EA%B6nie-Chcesz-by%E6-wielki-Wchod%BC-masujemy-!!! proponuje na poczatek dobrze przestudiowac ten temat.Inaczej wtedy bedziesz zawac pytania. z checia pomoge,jak bede mial dobry humor:)

dadus18
08-05-10, 11:11
Dzięki kolego przestudiuje a jak będę miał pytania to będę jeszcze męczył na forum, chcę zacząć od poniedziałku tak że weekend mam na czytanie ;p. Pozdrawiam